mclein7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Α μονο στην οδηγηση? Καλα τοτε θα το παιξω αφου πρωτα ξανατερματισω το crysis 3 και ryse για να δω την δυναμη της νεας μου καρτας! δεν έχω χρόνο να ανεβάσω βίντεο, πάντως το παιχνίδι τσουλάει μια χαρά...avg -> 55~80 fps όλα στο τέρμα. (συνήθως σταθερά 65-70 αλλα υπάρχουν σημεία που έχει κάποια drops, πχ όταν νυχτώνει + οδηγείς 100% γκάζι κ αλλάζεις περιοχή) αν μιλάμε για το σύστημα της υπογραφής, φαντάζομαι με τρολλάρεις.... *όσο παίζω, τόσο μου θυμίζει το 3...τόσο που νιώθω οτι έχω ξαναπεράσει από κάποια σημεία...αλλά τα mission + side missions είναι ωραία και κρατούν σχετικά ψηλά το ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Άσε τις βλακείες και βάλε το fc που είναι όντως καλό παιχνίδι Το crysis 3 το ξαναπαιζω μονο και μονο για τα γραφικα του σε max settings 1440p 2x msaa αν με την 560 ti μπορουσε να τρεξει σε max settings τοτε δεν θα το ξαναεπαιζα τωρα. Το ιδιο ισχυει και για το ryse αλλα το ryse τωρα θα το παιξω για πρωτη φορα. Μετα θα ξεκινησω fc4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Χάσιμο χρόνου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Πιο καλο το FC 3 ηταν.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 ίσως , αλλά και αυτό σίγουρα δεν είναι κακό παιχνίδι είναι μια καλή συνέχεια, δεν ανακαλύπτουν ξανά το τροχό, απλά δίνουν στο κόσμο αυτό που θέλει σε γενικές γραμμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 ρε παιδια ,εχει κολλησει κανεις στην τριτη αποστολη του willis οπου πετας με το wingsuit για παρα πολυ μεγαλη αποσταση? Μιλαμε δε μπορω να περασω το σημειο αυτο μια βδομαδα τωρα και δεν ανοιγει ο χαρτης προς τα βορεια.Για αυτη την παπαρια θα παρατησω το παιχνιδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Far Cry 4 – Latest Update Removes Enhanced God-Rays From PS4 Version Οι εταιρείες νοιάζονται μόνο για τους console gamers.. Not.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Far Cry 4 – Latest Update Removes Enhanced God-Rays From PS4 Version Οι εταιρείες νοιάζονται μόνο για τους console gamers.. Not.. τετοια θελω να διαβαζω!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μα τι δουλειά είχαν εξαρχής τα ''Enhanced'' αφού υποτίθεται είναι της Nvidia.. For what is worth, these enhanced God-Ray effects were never present in the Xbox One version. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Γιατι θα το παρατηρησουν νομιζεις.?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Έκανε μεγάλη διαφορά η ρύθμιση αυτή, οπότε ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Εδω μερικοι επιμενουν οτι δεν βλεπουν διαφορα απο 30>60fps η εστω οχι μεγαλη τα god ray περιμενεις να δουν?? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ξερουμε τιποτα για το fur? Θα το φτιαξουν ποτε αραγε? Ξεφτιλιζονται ubi/nvidia με αυτα που γινονται. Με το unity διαφημιζαν μεσα σε ολα, το tesselation και στο fc4 το fur.. Και δεν εχουμε τιποτα..Ελεος. Kαλα χριστουγεννα λοιπον απο τωρα και θα το παω και πιο μακρια, ευτυχισμενο το νεο ετος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 ρε παιδια ,εχει κολλησει κανεις στην τριτη αποστολη του willis οπου πετας με το wingsuit για παρα πολυ μεγαλη αποσταση? Μιλαμε δε μπορω να περασω το σημειο αυτο μια βδομαδα τωρα και δεν ανοιγει ο χαρτης προς τα βορεια.Για αυτη την παπαρια θα παρατησω το παιχνιδι... εγώ τώρα είμαι έτοιμος για τη 3η αποστολή του και εμένα δε μου έχει ανοίξει ο χάρτης στα βόρεια μήπως πρέπει πρώτα να κάνεις κι άλλες αποστολές; θα το δοκιμάσω αύριο να σου πω αν έχω το ίδιο θέμα με σένα εδιτ επειδή μου κίνησες τη περιέργεια είδα στο yt walkthrough, απλά πρέπει να τελειώσεις την αποστολή για να πας πρακτικά στο βορά, δε ξέρω αν κάνεις αυτά που πρέπει για να τη τελειώσες, όπως είπα θα σου πω αύριο που θα δοκιμάσω κι εγώ πάντως επειδή είχα δοκιμάσει να πετάξω βόρεια, απλά δε παίζει να σε αφήσει το παιχνίδι να πας αν πρώτα δε πας μέσω της ιστορίας ελπίζω βόρεια να αλλάξει λίγο το τοπίο για περισσότερη ποικιλία πάντως όσο κι αν σιχαίνομαι πλέον την ubi και όσο και αν το παιχνίδι έχει θέματα, είναι πολύ διασκεδαστικό τα τεχνικά τα ξέχασα ήδη γιατί είναι όντως το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι που έπαιξα εδώ και καιρό και όσο προχωράει γίνεται καλύτερο, η σφαγή που έχω ρίξει δεν έχει προηγούμενο το παιχνίδι προσφέρεται για χαοτικό μακελειό, αν μάλιστα σε πιάσει παροξυσμός και αρχίσεις και πιστεύεις ότι είσαι φονική μηχανή το πιο πιθανό είναι ότι θα τα καταφέρεις μπαίνω ήδη σε ψυχολογία gta να πάει να αυτωθεί στο stealth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Απορω που πραγματικα εχει κολλησει ο φιλος, απλα περνας μεσα απο τις χαραδρες και αυτο ειναι, δεν εχει κατι να μπερδευτεις αν λεμε το ιδιο σημειο.. Ο χαρτης για το ΒΑ Κυρατ ανοιγει μετα με αποστολη, πιο πριν δεν μπορεις να πας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα