Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδια πως μπορω να μειωσω το shuttering η να το εξαφανισω τελειως; Για το συστημα της υπογραφης λεω. Εχω 55fps και με ριχνει τα 22-27 . Εχω κανει ολα τα updates και εβαλα τους τελευταιους drivers της amd.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν θες απλα να το παίξεις και να μη σου σπάνε τα νεύρα ριχτα όλα σε presets high και παίξε με controller

Εγώ έτσι άρχισα να το ευχαριστίεμαι

Θα συνεχίσεις να έχεις stutter στην οδήγηση βέβαια, άλλα αυτό δε γίνεται να το αποφύγεις ο,τι κι αν κάνεις

Αν θες κάτι καλύτερο περίμενε κι άλλα patch

• Like 1

Παιδια πως μπορω να μειωσω το shuttering η να το εξαφανισω τελειως; Για το συστημα της υπογραφης λεω. Εχω 55fps και με ριχνει τα 22-27 . Εχω κανει ολα τα updates και εβαλα τους τελευταιους drivers της amd.

Τα Frame dips ειναι αυτα που σε ενοχλουν και οχι το stutter. To παιχνιδι εχει stutter αλλα στην AMD εχει και fps dips.

Θες drivers απο AMD.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν και είμαι στο 40% και δεν έχω περάσει ακόμη στο βορειοανατολικό τμήμα

δεν θέλω να διανοηθώ πως θα τελειώσει το παιχνίδι χωρίς κάποιες καιρικές διακυμάνσεις βροχή, συννεφιά  δυνατό αέρα σφοδρές χιονοπτώσεις (εντάξει χιονοθύελλα έχει όταν εκτελούμε την αποστολή στην κορυφή), θεωρώ πως ένα περιβάλλον όπως τα Ιμαλάια επιβάλετέ να έχει αυτές τις διακυμάνσεις γιατί το μεγάλο του ατού είναι το gameplay και η ατμόσφαιρα το story για μένα έρχεται σε 2η μοίρα

Ακολουθεί spoiler

Sangri - La είναι όλα τα λεφτά Χε! xε! :-D

Επεξ/σία από zvarthangalos

Εγω το σταματησα μερες τωρα περιμενοντας το perfoamnce patch και τοτε θα το ξαναπαιξω απο την αρχη χωρις stuttering. Να ρωτησω και κατι αλλο. Ειχα βαλει το 1.3 patch . Δεν εχω βαλει το 1.4 Αν λοιπον βαλω το επονο κατευθειαν θα εχει προβλημα το παιχνιδι η πρεπει να βαλω και το 1.4 πριν?

Αν κατεβασω τους AMD beta 14.11 θα υπαρχει βελτιωση με την 270x? Τους δοκιμασε κανενας αν υπαρχει καποιο αλλο προβλημα?

πάντα πρέπει να έχεις τον τελευταίο driver όταν παίζεις παιχνίδια είτε είναι beta είτε όχι

σε γενικές γραμμές πάντως το παιχνίδι είναι αρκετά καλό. κρίμα που έχει τα θέματα που έχει σαν συνέχεια του 3 πάντως είναι όπως θα το θέλαμε οι περισσότεροι πιστεύω

εγώ την έχω καταβρεί με το ελικοπτεράκι πάντως :P  είναι τρελό overkill, έχω πάρει κάστρο (Σχετικά έυκολα ) με τέτοιο και καμιά 40αρια grenades στο grenade launcher που μπορείς να χειρίζεσαι καθώς οδηγείς

το καλύτερο όπλο του παιχνιδιού με διαφορά, σκορπάς μεγάλη καταστροφή 

και στα κάστρα ακόμα, αν έρθουν ενισχύσεις άλλα ελικόπτερα, απλά πετάς ψηλότερα τους και με 2 grenades το πολύ τα έχεις διαλύσει πριν προλάβουν να κατεβάσουν κόσμο (ή καθώς τον κατεβάζουν τους σκοτώνει η έκρηξη) , ούτε σε gta τέτοια καταστροφή  :devil:

και όταν τρώει αρκετές σφαίρες το ελικοπτεράκι δε μασάς, το προσγειώνεις σε κοντινό λόφο κατεβαίνεις, το επισκευάζεις και επιστρέφεις , άμα φας γρήγορα τους snipers (τους ανατινάξεις δηλαδή :P ) οι υπόλοιποι απλά σε γρατζουνάνε αν πετάς ψηλά

στο 3 έπαιζα αρκετά σε stealth εδώ την έχω δει φονική μηχανή και νομίζω ότι το 4 προσφέρεται πιο πολύ για αυτό και σε "ωθεί" περισσότερο προς αυτό

πάντα πρέπει να έχεις τον τελευταίο driver όταν παίζεις παιχνίδια είτε είναι beta είτε όχι

Επειδη γραφει μεχρι και για 50% βελτιωση αλλα αποτι καταλαβα αυτο το στιγμιαιο σπασιμο εικονας δεν το γλυτωνουμε.Θα το δοκιμασω ομως να δουμε.

Επειδη γραφει μεχρι και για 50% βελτιωση αλλα αποτι καταλαβα αυτο το στιγμιαιο σπασιμο εικονας δεν το γλυτωνουμε.Θα το δοκιμασω ομως να δουμε.

δίνει βελτίωση όντως (τώρα το 50% είναι κάπως αισιόδοξο αλλά δίνει), το σπάσιμο που λες είναι θέμα του παιχνιδιού ανεξαρτήτως κάρτας 

ξαναλέω τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα αν αποφασίσει κανείς να παίξει με controller, αν το βάλει σε κατάλληλες ρυθμίσεις (ανάλογα τη κάρτα του και το τι θέλει από fps) stuttering έχει μόνο κάτα την οδήγηση και καθόλου (σχεδόν να μην είμαστε και απόλυτοι) κατά το υπόλοιπο παιχνίδι

• Like 1

Εγω το σταματησα μερες τωρα περιμενοντας το perfoamnce patch και τοτε θα το ξαναπαιξω απο την αρχη χωρις stuttering. Να ρωτησω και κατι αλλο. Ειχα βαλει το 1.3 patch . Δεν εχω βαλει το 1.4 Αν λοιπον βαλω το επονο κατευθειαν θα εχει προβλημα το παιχνιδι η πρεπει να βαλω και το 1.4 πριν?

1. Το παιχνίδι είναι 100% playable και stut έχει μόνο στην οδήγηση & αυτό συμβαίνει σε συγκεκριμένα σημεία ή καταστάσεις...αν περιμένεις κάτι που θα το εξαλείψει εντελώς, το μόνο σίγουρο είναι είτε πως δε θα παίξεις ποτέ το παιχνίδι ή θα το παίξεις με χαμηλωμένα γραφικά. (W.D φάση) !

2. Μάλλον δε μιλάς για αυθεντικό παιχνίδι, οπότε μάλλον καλύτερα θα ήταν να τα περάσεις 1 προς 1.

Α μονο στην οδηγηση? Καλα τοτε θα το παιξω αφου πρωτα ξανατερματισω το crysis 3 και ryse για να δω την δυναμη της νεας μου καρτας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...