John-lamia Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Τα godrays πάντως κάνουν τρελή διαφορα, το volumentric μου κάθεται καλύτερα ειδικά στα μακρινά. http://international.download.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/far-cry-4/far-cry-4-godrays-comparison-1-nvidia-enhanced-godrays-vs-volumetric-fog.html περισσότερο μου δειχνει οτι ειναι διαφορετική ωρα της ημερας παρα καποια διαφορετική βελτίωση !! έπρεπε να ειχαν τις ιδιες σκηνές !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Έβαλα το pc στη τηλεόραση και έπαιξα με controller και με λύπη δηλώνω ότι το παιχνίδι φτιάχτηκε για κονσόλες και χειριστήριο..Στο ποντίκι έχουν κάνει φοβερές ******. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Έβαλα το pc στη τηλεόραση και έπαιξα με controller και με λύπη δηλώνω ότι το παιχνίδι φτιάχτηκε για κονσόλες και χειριστήριο.. ειναι το ευκολοπαιχτο με χειριστηριο ? εμενα δεν μου περναει καν απ το μυαλο να κανω κατι τετοιο !! αντε να παιξεις ραλακι με ποντικι !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Το χειριστήριο είναι χειριστήριο και έχει τα αρνητικά του για ένα fps. Απλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο χειρισμός με controller είναι όπως θα έπρεπε να είναι ενώ με ποντίκι η ομαλότητα πάει περίπατο.. Δεν είναι βέβαια το χαλι που ήταν (για μένα ειδικά) το bioshock infinite που είναι ο ορισμός του κονσολοχειρισμού , αλλά όπως και να χει τελικά αποφάσισα να το τερματίσω στη τηλεόραση μιας και η συνολική εμπειρία μου είναι πιο ευχάριστη. Για παιχνίδι τύπου ac αυτό θα το θεωρούσα φυσιολογικό για fps όμως όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Και εμενα στις πρωτες εκδoσεις του FC4 η εμπειρια μου με controller ηταν γενικος καλυτερη, κυριως λογο του οτι αντιλαμβανομουν λιγοτερο το stuttering.FPS και controller δεν μου ταιριαζουν παντως, το παιχνιδι το απολαμβάνω περισσοτερο με mouse/keyboard, αρκει να δουλευει σωστα. Τα προβληματα σχετικα με το mouse (sensitivity/acceleration) τα εφτιαξαν με το προχθεσινο Update. Αλλα απ' την αρχη δεν ειχα προβλημα μετα απο λιγες ρυθμισεις που εκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Πάντως , τώρα που ξεκλείδωσα το sniper + σιγαστήρα + διόπτρα , τα outpost τα έχω για την πλάκα και χωρίς να καταλάβουν μυρωδιά. Μάλιστα χθες , πήρα μόνος μου και ένα κάστρο. (normal difficulty) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Και εμενα στις πρωτες εκδoσεις του FC4 η εμπειρια μου με controller ηταν γενικος καλυτερη, κυριως λογο του οτι αντιλαμβανομουν λιγοτερο το stuttering. FPS και controller δεν μου ταιριαζουν παντως, το παιχνιδι το απολαμβάνω περισσοτερο με mouse/keyboard, αρκει να δουλευει σωστα. Τα προβληματα σχετικα με το mouse (sensitivity/acceleration) τα εφτιαξαν με το προχθεσινο Update. Αλλα απ' την αρχη δεν ειχα προβλημα μετα απο λιγες ρυθμισεις που εκανα. γενικά δε διαφωνώ, απλά ακόμα μια φορά η 46αρα και το ξαπλωτό gaming στο καναπέ κέρδισε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Και πώς διάολο στοχεύεις για headshot με gamepad; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Πάντως , τώρα που ξεκλείδωσα το sniper + σιγαστήρα + διόπτρα , τα outpost τα έχω για την πλάκα και χωρίς να καταλάβουν μυρωδιά. Μάλιστα χθες , πήρα μόνος μου και ένα κάστρο. (normal difficulty) έτσι το έκανα κι εγώ στο 3, αλλά εδώ όταν βαριέμαι σκάω με τζιπάκι που έχει πολυβόλο και κάνω καταστροφή επίσης με τέτοιο τζιπάκι μετράει να κυνηγάς ρινοκερους πεζό με διέλυαν, μετά σκέφτηκα να πάω με ελικόπτερο και να τους ρίχνω με grenade launcher από ψηλά, αλλά τελικά κατέστρεφα το skin, η τζιπάρα όμως με το "κανόνι" τους σκοτώνει σε 3" Γενικά πάντως το παιχνίδι είναι πολύ καλό, σε γενικές γραμμές ένα "expansion" του 3 με αρκετές βελτιώσεις στο gameplay έχουμε (και αυξημένη δυσκολία) , αλλά και αυτό μου κάνει μια χαρά για να το ευχαριστηθώ δεν περίμενα καινοτομία ούτε με ενδιέφερε για τη συγκεκριμένη σειρά Και πώς διάολο στοχεύεις για headshot με gamepad; με υπομονή ρε συ δε λέω ότι είναι καλύτερο να παίζεις οποιοδήποτε shooter με χειριστήριο από ποντίκι, απλά επειδή το συγκεκριμένο είναι κονσολοπαίχνιδο ουσιαστικά το έχουν μελετήσει να είναι όσο πιο καλό μπορεί να είναι για gamepad. (ενώ στο ποντίκι έβαλαν τυχαίες ρυθμίσεις που τελικά οδηγούν στο να δυσαρεστείται ο παίκτης) και είναι όντως καλό, το wolfenstein πχ όσο και αν φαίνεται παράξενο επειδή το είχα δοκιμάσει και αυτό στη tv με δυσκόλεψε περισσότερο και φαινομενικά το wolfenstein δεν απαιτεί εξίσου ακρίβεια με το fc χθες το βράδυ μου πήρε καμιά ώρα να το συνηθίσω (αν και έχω κάποια εμπειρία και από κονσόλες και από άλλα shooter που αποφάσισα να παίξω στη tv), σήμερα δε με προβληματίζει ιδιαίτερα το προχωράω σχεδόν απροβλημάτιστα. επίσης σαν βασικό όπλο έχω machine gun (πάντα τα προτιμούσα στα fc για john rambo κατάσταση) με το οποίο η ακρίβεια δεν είναι και το απόλυτο ζητούμενο ρίχνεις και ό,τι πάρει ο χάρος βέβαια με ποντίκι θα είχα και σαν εναλλακτική για λιγους εχθρούς ένα assault που θέλει περισσότερη ακρίβεια, εδώ δεν έχω, έχω machine gun, sniper με σιγαστήρα για μακρινά stealth kills, grenade launcher και τόξο για κοντινά stealth kills (αν και το τόξο θα μπορούσα να το καταργήσω και να βάλω κάτι άλλο στη θέση του, γιατί πρόσφατα ξεκλείδωσα κι εγώ το silenced sniper) με τα sniper και το τόξο βασίζομαι στη διόπτρα (μιλάμε για stealth πάντα) και παίρνω το χρόνο μου, εκεί δεν είμαι σε φουλ μάχη για να αγχώνομαι για τα υπόλοιπα βγάζω τον ανώδυνο και κάνω χαμό . απλά πρέπει να έχω accuracy επιπέδου πραγματικού πολέμου, 1 νεκρός για κάθε 20000 σφαίρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Αυτο που λεει ο Qsis ειναι οτι πχ δοκιμασε να παιξεις το Counter Strike σε κονσολα και δοκιμασε να το παιξεις και στο Pc και θα καταλαβεις διαφορα αμεσως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Cs σε κονσολα; χαχαχα δεν μπορω ρε ****.. χαχαχ (δεν παει σε εσενα fulgore το καταλαβαινεις ετσι; ). Ειναι σαν να πηγαινω να τρωω παιδακια με chopsticks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Αυτο που λεει ο Qsis ειναι οτι πχ δοκιμασε να παιξεις το Counter Strike σε κονσολα και δοκιμασε να το παιξεις και στο Pc και θα καταλαβεις διαφορα αμεσως καλά κόντρα σε άνθρωπο (competitve gameplay) δε θα έπαιζα με controller για κανένα λόγο, ούτε ακόμα και αν είχαν και οι άλλοι controller αλλά για φάση single player στη καναπεδιά με ωραία τοπία και κάποιο σενάριο για να χαλαρώνω και να περνάει η ώρα είναι οκ επίσης εκεί που είναι καλύτερο σίγουρα το controller στο fc είναι στην οδήγηση (αν και η οδήγηση είναι το μόνο πράγμα στο οποίο συνεχίζω να εχω stuttering σε στυλ watch dogs, αλλά τουλάχιστον σταμάτησα να έχω στο υπόλοιπο παιχνίδι..) είναι κονσολοπαίχνιδο.- δυστυχώς μεν, αλλά έτσι είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μην πάτε τόσο πίσω..Δοκιμάστε το Crysis 1(PC version) με Xbox controller και θα καταλάβετε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Εχουμε κανενα νεο για απερχομενο patch? Σκοπευουν να φτιαξουν το fur καποια στιγμη στο μελλον αραγε? (ρητορικη η τελευταια ερωτηση ) Ακομα περιμενω και το ρημαδι το tesselation στο ac. Ας το βαλουν απο την ubi και μετα ας πεταξουν το μπαλακι στη nvidia σε περιπτωση που σερνεται. Οχι τιποτα αλλο, μπας και βγαλει perfomance drivers που εχουν τοσο καιρο να δουν τα ματακια μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 έτσι το έκανα κι εγώ στο 3, αλλά εδώ όταν βαριέμαι σκάω με τζιπάκι που έχει πολυβόλο και κάνω καταστροφή επίσης με τέτοιο τζιπάκι μετράει να κυνηγάς ρινοκερους πεζό με διέλυαν, μετά σκέφτηκα να πάω με ελικόπτερο και να τους ρίχνω με grenade launcher από ψηλά, αλλά τελικά κατέστρεφα το skin, η τζιπάρα όμως με το "κανόνι" τους σκοτώνει σε 3" και η καραμπίνα για ελέφαντες (αυτή με το damage του θεού)...ρίχνει με 2 μπαμ τα πάντα νοκ αουτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα