Prospector8 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Αμα ειναι οντως σαν την περίπτωση του Watch Dogs, απλα τα textures απο Ultra στα High αμα βαλουνε, λογικα μετα θα παιζει "νερο"... (μπουγελο εχουμε κανει τελευταία ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastixas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Τα textures εμένα δεν μου δίνουν performance boost όταν τα μειωνω. Για σταθερά 60αρια με την gtx 760 κατεληξα σε ανάλυση 1600x900 οπου τα black bars τα εξαφανιζω μέσω της τηλεορασης μου που έχει zoom. Όλα high/very high, smaa και low εχω σκιές και geometry. Trees relief στο off και godrays enhanced. Stuttering δεν εχω, ta frames κλειδωμένα στα 60 (smooth gameplay) και vsync on απο το πάνελ της nvidia. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Και μη native ανάλυση, και zoom, και TV, αναρωτιέμαι τι παιχνίδι παίζεις εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastixas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Σε πληροφορω οτι ήμουν πολύ διστακτικός στην αρχή για το θέμα τηλεόραση και gaming. Και ομως είμαι πολύ ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα. Πήρα μια 32αρα με χαμηλό input lag και ευχαριστιεμαι περισσότερο εκεί παρα στην οθόνη του υπολογιστη. Το παιχνιδι δείχνει άψογο στα γραφικα και έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Με ανάλυση 900p,δεν νομίζω Τάκη Γύρνα το σε 1080p και παιξε με αλλες ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Σε πληροφορω οτι ήμουν πολύ διστακτικός στην αρχή για το θέμα τηλεόραση και gaming. Και ομως είμαι πολύ ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα. Πήρα μια 32αρα με χαμηλό input lag και ευχαριστιεμαι περισσότερο εκεί παρα στην οθόνη του υπολογιστη. Το παιχνιδι δείχνει άψογο στα γραφικα και έτσι. Επειδή το έχω δοκιμασμένο κι εγώ θα έλεγα πως στην TV τα γραφικά χάνουν ποιότητα την οθόνη του υπολογιστή δεν την αλλάζω με τίποτα ακόμη και σε χαμηλότερες αναλύσεις 1680 Χ 1050. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Και εγω μαζι σας ρε guys, σε 50αρα 1080p παιζω που και που, και καθε game φαίνεται τελειο, απλα οσο κατεβαίνεις σε ανάλυση χανεις αρκετα σε ποιότητα εικονας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Σε 42αρα LG 1080P παίζω και γω το farcry 4 και γενικά όλα τα games τώρα πια... Οποιος το παίζει games σε 27 ιντσών οθόνη απλά χάνει. Σε 42 αρα τα παιχνίδια και τα γραφικά φαίνονται σαν πραγματικότητα. Σε 27αρα σαν καρτουνίστικα... την 27 αρα την έχω για σερφάρισμα στο ιντερνετ και εφαρμογες office Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 27άρα 1080p σε απόσταση 50 εκατοστών, είναι ένα θέμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Και εγω μαζι σας ρε guys, σε 50αρα 1080p παιζω που και που, και καθε game φαίνεται τελειο, απλα οσο κατεβαίνεις σε ανάλυση χανεις αρκετα σε ποιότητα εικονας. Εγώ παίζω αποκλειστικά σε 50-άρα και 1080p. Το μόνιτορ και το γραφείο τα έχω καταργήσει ολοκληρωτικά από το 2006 νομίζω. Τις ελάχιστες όμως φορές που κατέβηκα 900p για να διατηρήσω το rock-solid 60fps οι διαφορές σε κινούμενη εικόνα ήταν ανάξιες λόγου. Μόνο σε screenshots βλέπεις τις διαφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 κάνα δυο στο Guru3D είπαν ότι απενεργοποίησαν το HPET στα Windows και έφυγε το stuttering.. Μπούρδες! το απενεργοποίησα κι εγώ και μέσα απο το BIOS και απ το Device Manager και δεν είδα καμία διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 τελικα την εκανα μακια με αυτα τα κ@λοupdate εβαλα το 1,4 και η ροη ηταν χαλια,ξαναγυρισα στο 1.3 και δεν ξαναλαζω με τιποτα Το κακο ειναι οτι με αυτα τα μπες-βγες unistall-install εχασα τα saves μου, εχω φτασει παλι ιμαλαια φτουυυυυυ,ξενερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Άσε το ίδιο έπαθα και εγώ. Αλλά έμεινα στο 1.4 . Αν θες μπορώ να σου ανεβάσω τα δικά μου saves (μόλις τέλειωσα τα ιμαλάια ή θες από πιο κάτω?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 τελικα την εκανα μακια με αυτα τα κ@λοupdate εβαλα το 1,4 και η ροη ηταν χαλια,ξαναγυρισα στο 1.3 και δεν ξαναλαζω με τιποτα Το κακο ειναι οτι με αυτα τα μπες-βγες unistall-install εχασα τα saves μου, εχω φτασει παλι ιμαλαια φτουυυυυυ,ξενερα Δεν ξέρω ποια έκδοση έχεις νομίζω πως ισχύει για όλες τις εκδόσεις μέσα στο φάκελο profile.backup έχει όλα τα saves ζιπαρισμένα ανοίγεις ένα από αυτά και το κάνεις copy - paste στον φάκελο profile τουλάχιστον έτσι το έκανα εγώ και δούλεψε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) ολα οκ guys thx βλεπω με το 1,3 patch +AA πανε καλυτερα οι nvidia http://www.pcgameshardware.de/Far-Cry-4-PC-256888/Specials/Technik-Test-Benchmark-1143026/ Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2014 από kyriakosm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα