Alex21121988 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Το έχω πει πολλές φορές ότι είναι αυτό και είμαι σίγουρος ότι από αυτό ακριβώς έπασχε και το Watch_Dogs.Το κουλό είναι, πως γίνεται σε κάποια PC να μην υπάρχει stuttering οεο ; Ειλικρινα το πιστευεις οτι δεν εχουν ιχνος stutt? Εγω λεω πως εχουν αλλα δεν το παρατηρουν ή κανουν πως δεν το βλεπουν. Το εκανα και το πειραμα. Εβαλα ενα φιλαρακι (pc gamer εννοειται)να με βλεπει να παιζω fc4. Τον ρωτησα πως του φανηκε η αποδοση, τα frames και τα σχετικα, γιατι του ανεφερα οτι το game εχει stutt και προβληματα με το LoD κτλ, και μου ειπε οτι παιζει ''νερο'' στο pc μου.... Το ιδιο μου ειπε και η κοπελα μου, που παιζει επισης games στο pc/ps3 και αναρρωτιεται γιατι γκρινιαζω για την αποδοση των games παντα... Μια χαρα παιζει μου ειπε, μεχρι που μου εριξε φαπα οταν σκοτωσα ενα ''γατακι'' απο ολο το ζωικο βασιλειο του fc Και αλλοι με titan τα ιδια τους κανει. Επαναλαμβανω στην δικη μου περιπτωση το stutt δεν μου το κανει unplayable σε καμια των περιπτωσεων, οπως στο WD οταν ειχε πρωτοβγει που ολοι γκρινιαζαμε και με το δικιο μας . Ομως δεν τρεχει νερο τι να κανουμε τωρα.. Εγω περιμενω λιγο να φτιαχτει και θα το ξεκινησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Καλά ναι, μερικοί έχουν παρατηρητικότητα χειρότερη και από τα μαρούλια, ισχύει.Αλλά έστω ότι έχουν λιγότερο από τους περισσότερους, πάλι είναι κουλό..BTW, κάνα δυο στο Guru3D είπαν ότι απενεργοποίησαν το HPET στα Windows και έφυγε το stuttering.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Αυτό το "τρέχει νερό" που λέτε μερικοί και εννοείται πως παίζει με 30fps δεν μπορώ να το καταλάβω Εκτός αν εννοείται χωρίς stuttering, που και πάλι αν έχεις τόσο χαμηλά fps δεν το λες πως παίζει καλά. Νερό = έχω minimum 60fps σε 60hz monitor και ανάλογη εμπειρία σαν να έχεις vsync on. 40fps-50fps ειναι νερο, (πιθανοτατα σε 1080p να πιανει και 60fps) δεν παιζει vsync βεβαια, αλλα παιζεις στρωτα απο εκει και περα. Στο unity 45fps δεν πιανει ουτε στο low, ουτε με 900p. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Πάντως, απορώ που τα χώνουμε στο Unity το οποίο οκ, θέλει καλό μηχάνημα, αλλά δεν υπάρχει (πια) ίχνος stuttering εκεί. 50ρια-60ρια πιάνω με vsync on και ολα max εκτός από σκιές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 40fps-50fps ειναι νερο, (πιθανοτατα σε 1080p να πιανει και 60fps) δεν παιζει vsync βεβαια, αλλα παιζεις στρωτα απο εκει και περα. Στο unity 45fps δεν πιανει ουτε στο low, ουτε με 900p. Άντε καλά. Αν γίνουν mainstream κάποια στιγμή τα 120fps και παίζεις με 120fps minimum θα δεις τι θα πει νερό Ούτε tearing ούτε motion blur ούτε τίποτα, όλα αυτά παίζουν τον ρόλο τους, γιατί νομίζεις η Nvidia και η AMD πάνε να πλασάρουν τις καινούριες οθόνες. Οι τεχνολογίες αυτές (gsync/freesync) και γενικά ότι έχει να κάνει με το smoothness θα μπορούσαν να είναι διαθέσιμες εδώ και χρόνια απλά προσπαθούν να αρμέξουν και από εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μαλλον εννοεις 1620p (2880x1620) τοτε. Γιατι τα 1600p (2560x1600) ειναι 16:10 οπως ειπε και ο φιλος. Και δεν μπορεις να κανεις downsample απο αναλυση διαφορετικου aspect ratio, με το DSR τουλαχιστον. ναι 1620p ειναι αρα καλυτερο απο τα 1600p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Ναι, τεράστια διαφορά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacGyver2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Παιδια μπορει να βοηθησει καποιος; Εχω την gpu 660ti και επιλογη για Nvidia GodRays δεν βλεπω οπως επισης την επιλογη Lighting. Μηπως φταιει το patch 1.4 και τα αφαιρει; που δε νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δεν λέγονται Nvidia godrays αλλά σκέτο godrays και η επιλογή της Nvidia είναι το ''Enhanced''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacGyver2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δεν λέγονται Nvidia godrays αλλά σκέτο godrays και η επιλογή της Nvidia είναι το ''Enhanced''. Απλα σε κατι βιντεακια στο youtube υπαρχει αυτη η επιλογη και γι'αυτο ρωταω. Οποτε σαν επιλογη καλυτερη ειναι αυτη; ''Enhanced'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει επιλογή που να λέγεται ''Nvidia GodRays''.Η επιλογή ονομάζεται ''GodRays'' και έχει δύο επιλογές, ''Volumetric Fog'' και ''Enhanced''.To ''Enhanced'' είναι το κάτι παραπάνω που δίνει η Nvidia υποτίθεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Στο God Rays υπηρχε η επιλογη "Nvidia ", αλλα απο το patch 1.3 και μετα εγινε "Enhanced ".H καλυτερη επιλογη, για τα γουστα μου, ηταν και ειναι το "Volumetric Fog ". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 το volumetric fog εμένα μου φαίνεται πολύ άσχημο σε αυτό το παιχνίδι.. πολύ σκοτάδι και ομίχλη για το τίποτα και δεν έχει κάποια λογική, απλά όλα είναι πιο μουντά σχεδόν οπουδήποτε ενώ είναι ωραίο σαν εφφέ δε χρησιμοποιείται ωραία στο fc4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 οσοι εχετε stuttering παιχτε με τα settings ,απλα θα πρεπει να μειωσετε γραφικα και αυτο δε σας αρεσει.Το stuttering παντως φευγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Και το τρίτο είχε πρόβλημα στην αρχή, και γρήγορα λύθηκε. Αν είναι να το τερματίσω με low settings, δε λέει. Θα περιμένω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα