Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το τερμάτισα, είδα και τα εναλλακτικά endings στο YT, όλα κομπλέ.Καλό ήταν, αλλά το 3 ήταν πιο καλό μιας και είχε και sex scene, εδώ δεν είχε και ξενέρωσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έκανα μόνο τα main missions(Συν Shangri la και κάτι άλλα με έναν μαύρο και δυο μαστουρωμένους).Δεν είναι μεγάλο, σε κάνα 15ωρο με χαλαρό παίξιμο σχετικά το τελειώνεις.Αν κάνεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ όμως θα πάρει πολλές ώρες.

Εγω παλι το παω οσο πιο αργα γινεται προσπαθω να κανω αρκετα, να φανταστεις εχω παιξει 30 ωρες για 20 missions και ειμαι ηδη στο 40% περιπου. Φυσικα εχω δυναμωσει πολυ ηδη αλλα το hard παραμενει challenging. Το διασκεδαζω περισσοτερο απο το FC3, δεν θελουν ολα τα fortresses,outposts,towers τον ιδιο μονοτονο τροπο για να βγουν και σε καμια περιπτωση δεν ειναι τοσο ευκολα οσο στο FC3, και προσπαθω να τα βγαζω χωρις alert και οχι guns blazing..

Ειμαι σιγουρος οτι καμια 50αρια ωρες θα τις παιξω σιγουρα και δεν βαριεμαι καθολου. Παιχνιδαρα..

• Like 1

Παντως καμια σχεση με το unity, αυτο τρεχει νερακι σε 7950 ακομα και σε ultra settings και 1440p (smaa). Βεβαια εχει καποια θεματακια, αλλα τουλαχιστον παιζει καλα, γραφικα κατωτερα, αλλα οχι τοσο ωστε να δικαιολογειται τοσο μεγαλη διαφορα.

εγώ ήμουν στην 20 αποστολή. και φρίκαρε και σβήνει. ανοιγω να συνεχίσω, και δε μου δειχνει πουθενά το ραντάρ στην οθόνη και δε μου δείχνει κάποια αποστολή στο χάρτη και δε μπορεί να βγάλει τα κυάλια. οτι ναναι γενικά το παιχνίδι. πάω σήμερα να περάσω το update 1.03 απο το θείο, και χάνω τα saves!! τρελή ξενέρα!!

αν μπορεί κάποιο παλικάρι να μου δώσει τα δικά του με σώζει! κυριολεκτικά!

Παντως καμια σχεση με το unity, αυτο τρεχει νερακι σε 7950 ακομα και σε ultra settings και 1440p (smaa). Βεβαια εχει καποια θεματακια, αλλα τουλαχιστον παιζει καλα, γραφικα κατωτερα, αλλα οχι τοσο ωστε να δικαιολογειται τοσο μεγαλη διαφορα.

Αυτό το "τρέχει νερό" που λέτε μερικοί και εννοείται πως παίζει με 30fps δεν μπορώ να το καταλάβω :P

Εκτός αν εννοείται χωρίς stuttering, που και πάλι αν έχεις τόσο χαμηλά fps δεν το λες πως παίζει καλά.

Νερό = έχω minimum 60fps σε 60hz monitor και ανάλογη εμπειρία σαν να έχεις vsync on.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...