phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Εγώ πάντως δεν το μετανιώνω που τσίμπησα άλλα 8GB όταν είχαν πέσει στα ~50€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Και 'γω τώρα 16GB θα έβαζα σε νέο σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 και εγω αυτο θελω αλλα σκεφτομαι για ddr 4 γιαυτο δεν εχω παρει ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Το τερμάτισα, είδα και τα εναλλακτικά endings στο YT, όλα κομπλέ.Καλό ήταν, αλλά το 3 ήταν πιο καλό μιας και είχε και sex scene, εδώ δεν είχε και ξενέρωσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Πόσες ώρες σε πήρε συνολικά; Υπάρχουν σημεία που κουράζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Έκανα μόνο τα main missions(Συν Shangri la και κάτι άλλα με έναν μαύρο και δυο μαστουρωμένους).Δεν είναι μεγάλο, σε κάνα 15ωρο με χαλαρό παίξιμο σχετικά το τελειώνεις.Αν κάνεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ όμως θα πάρει πολλές ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 το τερμα πως αλλαζει?αναλογα τι Mission θα διαλεξεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνεις, 5 ending διαφορετικά έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Με τι ποσοστό το τερμάτισες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Εγω παλι το παω οσο πιο αργα γινεται προσπαθω να κανω αρκετα, να φανταστεις εχω παιξει 30 ωρες για 20 missions και ειμαι ηδη στο 40% περιπου. Φυσικα εχω δυναμωσει πολυ ηδη αλλα το hard παραμενει challenging. Το διασκεδαζω περισσοτερο απο το FC3, δεν θελουν ολα τα fortresses,outposts,towers τον ιδιο μονοτονο τροπο για να βγουν και σε καμια περιπτωση δεν ειναι τοσο ευκολα οσο στο FC3, και προσπαθω να τα βγαζω χωρις alert και οχι guns blazing.. Ειμαι σιγουρος οτι καμια 50αρια ωρες θα τις παιξω σιγουρα και δεν βαριεμαι καθολου. Παιχνιδαρα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Εγώ θα το διακόψω μέχρι να απαλλαχθούμε εντελώς από το stuttering και λοιπά προβλήματα. Θέλω να το ευχαριστηθώ το παιχνίδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Παντως καμια σχεση με το unity, αυτο τρεχει νερακι σε 7950 ακομα και σε ultra settings και 1440p (smaa). Βεβαια εχει καποια θεματακια, αλλα τουλαχιστον παιζει καλα, γραφικα κατωτερα, αλλα οχι τοσο ωστε να δικαιολογειται τοσο μεγαλη διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 εγώ ήμουν στην 20 αποστολή. και φρίκαρε και σβήνει. ανοιγω να συνεχίσω, και δε μου δειχνει πουθενά το ραντάρ στην οθόνη και δε μου δείχνει κάποια αποστολή στο χάρτη και δε μπορεί να βγάλει τα κυάλια. οτι ναναι γενικά το παιχνίδι. πάω σήμερα να περάσω το update 1.03 απο το θείο, και χάνω τα saves!! τρελή ξενέρα!! αν μπορεί κάποιο παλικάρι να μου δώσει τα δικά του με σώζει! κυριολεκτικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Παντως καμια σχεση με το unity, αυτο τρεχει νερακι σε 7950 ακομα και σε ultra settings και 1440p (smaa). Βεβαια εχει καποια θεματακια, αλλα τουλαχιστον παιζει καλα, γραφικα κατωτερα, αλλα οχι τοσο ωστε να δικαιολογειται τοσο μεγαλη διαφορα. Αυτό το "τρέχει νερό" που λέτε μερικοί και εννοείται πως παίζει με 30fps δεν μπορώ να το καταλάβω Εκτός αν εννοείται χωρίς stuttering, που και πάλι αν έχεις τόσο χαμηλά fps δεν το λες πως παίζει καλά. Νερό = έχω minimum 60fps σε 60hz monitor και ανάλογη εμπειρία σαν να έχεις vsync on. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Αν δεν παρατηρώ φαινόμενα τύπου Micro stuttering, μια χαρά μου φαίνονται και τα 30, όχι πιο κάτω όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα