Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα  επειδη δεν βρηκα πουθενα demo το δανειστηκα  απο τον θειο μου.... επειδη ψηθηκα  για αγορα  ηθελα  να ρωτησω  αν μπορω να περασω  τα save μου  στο αγορασμενο ?? γινεται ?? κ αν ναι  σε τι φακελο βρισκονται τα save  γιατι επειδη εψαξα λιγο  στο  φακελο του παιγνιδιου δεν βρηκα κατι που να με παραπεμπουν  στα save

Σας  ευχαριστω πολυ προκαταβολικα

Καλη συνεχεια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο Uplay βρίσκονται στο "C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\[ένας μοναδικός προσωπικός κωδικός]\"

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να περάσω έτσι saves αλλά λογικά θα γίνεται. Εκτός και αν αποθηκεύει και άλλες πληροφορίες τα saves οπότε και δεν θα περάσει στο αυθεντικό.

Τα saves από τον θείο σου δεν ξέρω που βρίσκονται. Η παραπάνω διαδρομή είναι του Uplay.

Υ.Γ: Του FC3 ήταν στο "C:\ProgramData\Orbit\46\". Δοκίμασε μήπως ακόμα εκεί είναι του θείου τα saves.

το orbit που κολλαει? :P

Εκει τα βαζει παντα τα saves σε οτι εμπλεκεται με το crack της reloaded.

Αλλα στο θεμα μας τωρα, δλδ με το 1.4 δεν ειδατε διαφορες στην αποδοση;

Εγω πηρα ενα μικρο boost, το stuttering εχει μειωθει αρκετα

Επισης να αναφερω οτι το game το τρεχω απο hdd και οχι απο τον ssd μου. Μπορει δλδ να πηγαινει και ακομα καλυτερα στον ssd.

Ενα με δυο patch και το game θα ειναι ετοιμο για να το αρχισω επιτελους κανονικα.

PC Patch 1.4.0 is LIVE

11/24/2014 04:21 PM

We’re pleased to say that the newest update, PC Patch 1.4.0, includes fixes to two issues that were affecting users attempting to play Far Cry 4. The new patch should solve the problem causing users to encounter a black screen upon attempting to launch the game, as well as providing a remedy to those who saw a grey screen when reaching the end of an Outpost Master Mission. We expect this to provide a much smoother experience for our players.

Our efforts don’t stop here. We are investigating topics some players are experiencing including:

1) Mouse Acceleration

2) Key Bindings

3) Black Shadows on SLI

Those should be tackled in future patches.

If you have any other questions please contact Customer Support and we’ll give you another update on fixes as soon as possible.

- The Far Cry 4 Live Update Team

PC Patch 1.4.0 is LIVE

11/24/2014 04:21 PM

We’re pleased to say that the newest update, PC Patch 1.4.0, includes fixes to two issues that were affecting users attempting to play Far Cry 4. The new patch should solve the problem causing users to encounter a black screen upon attempting to launch the game, as well as providing a remedy to those who saw a grey screen when reaching the end of an Outpost Master Mission. We expect this to provide a much smoother experience for our players.

Our efforts don’t stop here. We are investigating topics some players are experiencing including:

1) Mouse Acceleration

2) Key Bindings

3) Black Shadows on SLI

Those should be tackled in future patches.

If you have any other questions please contact Customer Support and we’ll give you another update on fixes as soon as possible.

- The Far Cry 4 Live Update Team

- Thank you for participating in the Far Cry 4 Beta :P

Fixed ;)

Ένα μηνα να τα κάναν delay (FC4, ACU) θα βγαίναν σχετικά απροβλημάτιστα...whatever.

• Like 2

ούτε τα 3GB συνολική ram συστήματος δε φτάνει το pc με το fc 4

γενικά η ραμ δεν παίζει και ιδιαίτερο ρόλο στο gaming όπως έχω διαπιστώσει

Αυτο εξαρτατε απο το ποση RAM εχει συνολικα το συστημα σου. Αν εχεις 4 GB RAM δεν θα περασεις ποτε τα 3.5GB. Αλλα αν εχεις περισσοτερη το παιχνιδι θα την εκμεταλλευτει.

Το PC μου για παραδειγμα με το FarCry 4 σε 1080p Ultra εφτασε τα 6.7GB μετα απο 5 λεπτα παιχνιδιου.

Και Δεν τρεχω καποιο βαρυ προγραμμα στο backgroud, τρεχω μονο drivers. Τρεχω μονο driver/utilities, FRAPS, Steam, και το Bittorrent που κατεβαζει κατι τσοντες.

Τα 4GB RAM σημερα τα θεωρω λιγα. Τα 8GB RAM ειναι αρκετα.

farcry4_RAM.png

• Like 1

Εκεί που όντως χρειάζεται παει στα 3.8-3.9

Εδώ μπορεί να "απλώνεται" στη διαθέσιμη μνήμη, αλλά σίγουρα δε τη χρειάζεται.

Γενικά πάντως η ram δεν είναι και τόσο σημαντική για τα games

Εκεί που όντως χρειάζεται παει στα 3.8-3.9

Εδώ μπορεί να "απλώνεται" στη διαθέσιμη μνήμη, αλλά σίγουρα δε τη χρειάζεται.

Γενικά πάντως η ram δεν είναι και τόσο σημαντική για τα games

Όντως δεν παίζει σημαντικό ρόλο αρκεί βέβαια να είναι από 8GB και άνω , με τα 4gb δεν πας πουθενά πλέον 

Αυτο εξαρτατε απο το ποση RAM εχει συνολικα το συστημα σου. Αν εχεις 4 GB RAM δεν θα περασεις ποτε τα 3.5GB. Αλλα αν εχεις περισσοτερη το παιχνιδι θα την εκμεταλλευτει.

Το PC μου για παραδειγμα με το FarCry 4 σε 1080p Ultra εφτασε τα 6.7GB μετα απο 5 λεπτα παιχνιδιου.

Και Δεν τρεχω καποιο βαρυ προγραμμα στο backgroud, τρεχω μονο drivers. Τρεχω μονο driver/utilities, FRAPS, Steam, και το Bittorrent που κατεβαζει κατι τσοντες.

Για την ιστορία ποιόν επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχεις  ;  

farcry4_RAM.png

Όντως δεν παίζει σημαντικό ρόλο αρκεί βέβαια να είναι από 8GB και άνω , με τα 4gb δεν πας πουθενά πλέον 

Για την ιστορία ποιόν επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχεις  ;  

Εδώ το παιδί σου λέει σοβαρά πράγματα και εσύ αυτό βρήκες να ρωτήσεις;

Εγώ το μόνο που διάβασα είναι: μπλα, μπλα μπλα μπλα, μπλα μπλα, μπλα κατεβάζω κάτι τσόντες, μπλα μπλα, μπλα.

Θέλω να μάθω, καλές είναι;;

• Like 1

Άλλο τι μπορεί να πιστεύει κανείς στη θεωρία και άλλο τι συναντάς στη πράξη.

Στη πράξη με 4 έχω παίξει μια χαρά τα πάντα πλην unity , αλλά εκεί είναι θέμα κάρτας και sw όχι ram.

Εννοείται ότι καλό είναι να έχεις ram, εγώ δεν έχω για ιδιαίτερους λόγους πολλή και την άλλη φορά θα πάω για 16, αλλά απαραίτητη για απαιτητικά games γενικά ακόμα και σε υψηλα settings ΔΕΝ είναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...