nocturne Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα επειδη δεν βρηκα πουθενα demo το δανειστηκα απο τον θειο μου.... επειδη ψηθηκα για αγορα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να περασω τα save μου στο αγορασμενο ?? γινεται ?? κ αν ναι σε τι φακελο βρισκονται τα save γιατι επειδη εψαξα λιγο στο φακελο του παιγνιδιου δεν βρηκα κατι που να με παραπεμπουν στα save Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα Καλη συνεχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Στο Uplay βρίσκονται στο "C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\[ένας μοναδικός προσωπικός κωδικός]\" Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να περάσω έτσι saves αλλά λογικά θα γίνεται. Εκτός και αν αποθηκεύει και άλλες πληροφορίες τα saves οπότε και δεν θα περάσει στο αυθεντικό. Τα saves από τον θείο σου δεν ξέρω που βρίσκονται. Η παραπάνω διαδρομή είναι του Uplay. Υ.Γ: Του FC3 ήταν στο "C:\ProgramData\Orbit\46\". Δοκίμασε μήπως ακόμα εκεί είναι του θείου τα saves. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nocturne Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 ευχαριστω πολυ MSSB 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 το orbit που κολλαει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 το orbit που κολλαει? Εκει τα βαζει παντα τα saves σε οτι εμπλεκεται με το crack της reloaded. Αλλα στο θεμα μας τωρα, δλδ με το 1.4 δεν ειδατε διαφορες στην αποδοση; Εγω πηρα ενα μικρο boost, το stuttering εχει μειωθει αρκετα Επισης να αναφερω οτι το game το τρεχω απο hdd και οχι απο τον ssd μου. Μπορει δλδ να πηγαινει και ακομα καλυτερα στον ssd. Ενα με δυο patch και το game θα ειναι ετοιμο για να το αρχισω επιτελους κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Demo...lol, αυτά είναι old gen πια... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 PC Patch 1.4.0 is LIVE 11/24/2014 04:21 PM We’re pleased to say that the newest update, PC Patch 1.4.0, includes fixes to two issues that were affecting users attempting to play Far Cry 4. The new patch should solve the problem causing users to encounter a black screen upon attempting to launch the game, as well as providing a remedy to those who saw a grey screen when reaching the end of an Outpost Master Mission. We expect this to provide a much smoother experience for our players. Our efforts don’t stop here. We are investigating topics some players are experiencing including: 1) Mouse Acceleration 2) Key Bindings 3) Black Shadows on SLI Those should be tackled in future patches. If you have any other questions please contact Customer Support and we’ll give you another update on fixes as soon as possible. - The Far Cry 4 Live Update Team Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 PC Patch 1.4.0 is LIVE 11/24/2014 04:21 PM We’re pleased to say that the newest update, PC Patch 1.4.0, includes fixes to two issues that were affecting users attempting to play Far Cry 4. The new patch should solve the problem causing users to encounter a black screen upon attempting to launch the game, as well as providing a remedy to those who saw a grey screen when reaching the end of an Outpost Master Mission. We expect this to provide a much smoother experience for our players. Our efforts don’t stop here. We are investigating topics some players are experiencing including: 1) Mouse Acceleration 2) Key Bindings 3) Black Shadows on SLI Those should be tackled in future patches. If you have any other questions please contact Customer Support and we’ll give you another update on fixes as soon as possible. - The Far Cry 4 Live Update Team - Thank you for participating in the Far Cry 4 Beta Fixed Ένα μηνα να τα κάναν delay (FC4, ACU) θα βγαίναν σχετικά απροβλημάτιστα...whatever. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ηθελα να ηξερα αν δεν υπηρχε το ιντερνετ τι θα εκαναν?θα εβγαιναν πιστευω τελεια τα games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 ούτε τα 3GB συνολική ram συστήματος δε φτάνει το pc με το fc 4 γενικά η ραμ δεν παίζει και ιδιαίτερο ρόλο στο gaming όπως έχω διαπιστώσει Αυτο εξαρτατε απο το ποση RAM εχει συνολικα το συστημα σου. Αν εχεις 4 GB RAM δεν θα περασεις ποτε τα 3.5GB. Αλλα αν εχεις περισσοτερη το παιχνιδι θα την εκμεταλλευτει. Το PC μου για παραδειγμα με το FarCry 4 σε 1080p Ultra εφτασε τα 6.7GB μετα απο 5 λεπτα παιχνιδιου. Και Δεν τρεχω καποιο βαρυ προγραμμα στο backgroud, τρεχω μονο drivers. Τρεχω μονο driver/utilities, FRAPS, Steam, και το Bittorrent που κατεβαζει κατι τσοντες. Τα 4GB RAM σημερα τα θεωρω λιγα. Τα 8GB RAM ειναι αρκετα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Εκεί που όντως χρειάζεται παει στα 3.8-3.9 Εδώ μπορεί να "απλώνεται" στη διαθέσιμη μνήμη, αλλά σίγουρα δε τη χρειάζεται. Γενικά πάντως η ram δεν είναι και τόσο σημαντική για τα games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Εκεί που όντως χρειάζεται παει στα 3.8-3.9 Εδώ μπορεί να "απλώνεται" στη διαθέσιμη μνήμη, αλλά σίγουρα δε τη χρειάζεται. Γενικά πάντως η ram δεν είναι και τόσο σημαντική για τα games Όντως δεν παίζει σημαντικό ρόλο αρκεί βέβαια να είναι από 8GB και άνω , με τα 4gb δεν πας πουθενά πλέον Αυτο εξαρτατε απο το ποση RAM εχει συνολικα το συστημα σου. Αν εχεις 4 GB RAM δεν θα περασεις ποτε τα 3.5GB. Αλλα αν εχεις περισσοτερη το παιχνιδι θα την εκμεταλλευτει. Το PC μου για παραδειγμα με το FarCry 4 σε 1080p Ultra εφτασε τα 6.7GB μετα απο 5 λεπτα παιχνιδιου. Και Δεν τρεχω καποιο βαρυ προγραμμα στο backgroud, τρεχω μονο drivers. Τρεχω μονο driver/utilities, FRAPS, Steam, και το Bittorrent που κατεβαζει κατι τσοντες. Τα 4GB RAM σημερα τα θεωρω λιγα. Τα 8GB RAM ειναι αρκετα. Για την ιστορία ποιόν επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Αυτο εξαρτατε απο το ποση RAM εχει συνολικα το συστημα σου. Αν εχεις 4 GB RAM δεν θα περασεις ποτε τα 3.5GB. Αλλα αν εχεις περισσοτερη το παιχνιδι θα την εκμεταλλευτει. Το PC μου για παραδειγμα με το FarCry 4 σε 1080p Ultra εφτασε τα 6.7GB μετα απο 5 λεπτα παιχνιδιου. Και Δεν τρεχω καποιο βαρυ προγραμμα στο backgroud, τρεχω μονο drivers. Τρεχω μονο driver/utilities, FRAPS, Steam, και το Bittorrent που κατεβαζει κατι τσοντες. Τα 4GB RAM σημερα τα θεωρω λιγα. Τα 8GB RAM ειναι αρκετα. Όντως δεν παίζει σημαντικό ρόλο αρκεί βέβαια να είναι από 8GB και άνω , με τα 4gb δεν πας πουθενά πλέον Για την ιστορία ποιόν επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχεις ; Εδώ το παιδί σου λέει σοβαρά πράγματα και εσύ αυτό βρήκες να ρωτήσεις; Εγώ το μόνο που διάβασα είναι: μπλα, μπλα μπλα μπλα, μπλα μπλα, μπλα κατεβάζω κάτι τσόντες, μπλα μπλα, μπλα. Θέλω να μάθω, καλές είναι;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Τις έχω δει όλες δεν χρειάζεται να ρωτήσω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Όντως δεν παίζει σημαντικό ρόλο αρκεί βέβαια να είναι από 8GB και άνω , με τα 4gb δεν πας πουθενά πλέον Άλλο τι μπορεί να πιστεύει κανείς στη θεωρία και άλλο τι συναντάς στη πράξη.Στη πράξη με 4 έχω παίξει μια χαρά τα πάντα πλην unity , αλλά εκεί είναι θέμα κάρτας και sw όχι ram. Εννοείται ότι καλό είναι να έχεις ram, εγώ δεν έχω για ιδιαίτερους λόγους πολλή και την άλλη φορά θα πάω για 16, αλλά απαραίτητη για απαιτητικά games γενικά ακόμα και σε υψηλα settings ΔΕΝ είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα