BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Εγω με CPU :fx 8320 GPU: HD7950 τα παίζω στα high. μπορώ να το βάλω στα Very high και μερικά σε Ultra αλλά δε το κάνω επειδή δε θέλω να πέφτω κάτω απο τα 60fps . Εχω πολύ καλά μάτια που καταλαβαίνουν απο 60 καρε/δευτ. και πάνω ,γι αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Εχω πολύ καλά μάτια που καταλαβαίνουν απο 60 καρε/δευτ. και πάνω ,γι αυτό. Α δηλαδή στα 59fps εσύ βλέπεις μπροστά σου μια κενή οθόνη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 χαχαχ άλλο ήθελα να πω .οτι αντιλαμβάνομαι ακόμα και τα 60 καρε το δευτερόλεπτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansun Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Η κάρτα σου για τη Ubisoft είχε παλιώσει πριν ακόμα κυκλοφορήσει! Με αυτήν την εταιρία μην το ψάχνεις. Όταν αποφασίζεις να παίξεις παιχνίδι της, πρέπει να οπλίζεσαι με υπομονή και λεφτά. Εγώ δεν πρόκειται να κάνω ποτέ το 2ο, οπότε αποφασίζω πάντα να έχω μπόλικο από το 1ο. Sorry to hear that, though :/ Δεν έχω κάποια λύση να προτείνω. Γενικα με ubisoft παιχνιδια εχω προβλημα σχεδον παντα....δεν γινεται να παιζω call of duty advance σε ultra κολλημενα 60 fr βουτυρο τελειος...εκει ειναι που λεω μα το pc μου με 7950 και 3770κ καλα βασταει αρα κατι τρεχει με την ubisoft καθε φορα ρε παιδια ΜΗΠΩΣ φταινε και τα 8g ram?? μηπως ειναι λιγα πλεον?? κερδιζεις κατι λιγο παραπανω εαν κανεις αναβαθμιση σε 16g για far cry αλλα και γενικοτερα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Είσαι με SSD ή HDD; Έχεις Pagefile; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Τι παίζει με το pagefile? Πρέπει να το διαγράψουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansun Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Είσαι με SSD ή HDD; Έχεις Pagefile; με ssd.......το Pagefile τι ειναι????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Γενικα με ubisoft παιχνιδια εχω προβλημα σχεδον παντα....δεν γινεται να παιζω call of duty advance σε ultra κολλημενα 60 fr βουτυρο τελειος...εκει ειναι που λεω μα το pc μου με 7950 και 3770κ καλα βασταει αρα κατι τρεχει με την ubisoft καθε φορα Μην συγκρίνεις τους 2 τίτλους. Τα γραφικά του Far Cry είναι μίλια μακριά από του Call of Duty. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansun Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μην συγκρίνεις τους 2 τίτλους. Τα γραφικά του Far Cry είναι μίλια μακριά από του Call of Duty. Α...εκτος απο γραφικα ειχα την εντυπωση λογο εκρηκτικοτητας των σκηνικων που εχει το call οτι το pc μου τρωει πιο πολυ ξυλο,ειδικα καθε φορα που γκρεμιζονται τα παντα...και απορω με το far cry να πεφτουν τα fps ειδικα σε απλες στιγμες οπως το να κυνηγαω κατσικια χαχα γιατι θεωρω πως τρωει λιγοτερο ζορι η καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μάλιστα, πάμε για το 1.5 σταθερά....$#($#&@! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Γενικα με ubisoft παιχνιδια εχω προβλημα σχεδον παντα....δεν γινεται να παιζω call of duty advance σε ultra κολλημενα 60 fr βουτυρο τελειος...εκει ειναι που λεω μα το pc μου με 7950 και 3770κ καλα βασταει αρα κατι τρεχει με την ubisoft καθε φορα ρε παιδια ΜΗΠΩΣ φταινε και τα 8g ram?? μηπως ειναι λιγα πλεον?? κερδιζεις κατι λιγο παραπανω εαν κανεις αναβαθμιση σε 16g για far cry αλλα και γενικοτερα??? ούτε τα 3GB συνολική ram συστήματος δε φτάνει το pc με το fc 4 γενικά η ραμ δεν παίζει και ιδιαίτερο ρόλο στο gaming όπως έχω διαπιστώσει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 [..]το Pagefile τι ειναι????? Όταν χρησιμοποιείς εφαρμογές (ή παιχνίδια) που τρώνε πολύ μνήμη RAM, όταν αυτή φτάνει στα όριά της, το σύστημα αποθηκεύει την μη απαραίτητη τη δεδομένη στιγμή μνήμη που δεν χρειάζεται άμεσα η εφαρμογή, στον σκληρό σου δίσκο ώστε να μπορέσει να ελευθερώσει RAM, για ποιο βασικά σημεία. Π.χ όταν είσαι Firefox και έχεις πολλές ανοιχτές καρτέλες, η μνήμη που τρώνε οι ανενεργές καρτέλες, πηγαίνουν στο "pagefile" του σκληρού σου ώστε η RAM να δώσει βάση στην καρτέλα που χρησιμοποιείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Για να κλεισεις το pagefile πρέπει να έχεις πολλή ram και τελοσπάντων δεν αφορα τα παιχνίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Και μπορούμε να το διαγράψουμε το pagefile; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Και μπορούμε να το διαγράψουμε το pagefile; Δεν διαγράφεις το pagefile. Απλά το απενεργοποιείς. Δεν το προτείνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα