Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια κατοχος amd 7950 καρτας και εχω θεματα με βουτιες ολη την ωρα στα frames σε ultra...δεν ξερω αμα εχει προτεινει παρα πανω κανεις καμια λυση αλλα ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω...υπαρχει ομως λυση? ειναι θεμα εταιριας? η να αρχισω να αποδεχομαι το γεγονος οτι μπορει να παλιωσε η καρτα μου??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια κατοχος amd 7950 καρτας και εχω θεματα με βουτιες ολη την ωρα στα frames σε ultra...δεν ξερω αμα εχει προτεινει παρα πανω κανεις καμια λυση αλλα ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω...υπαρχει ομως λυση? ειναι θεμα εταιριας? η να αρχισω να αποδεχομαι το γεγονος οτι μπορει να παλιωσε η καρτα μου??

Η κάρτα σου για τη Ubisoft είχε παλιώσει πριν ακόμα κυκλοφορήσει! Με αυτήν την εταιρία μην το ψάχνεις. Όταν αποφασίζεις να παίξεις παιχνίδι της, πρέπει να οπλίζεσαι με υπομονή και λεφτά. Εγώ δεν πρόκειται να κάνω ποτέ το 2ο, οπότε αποφασίζω πάντα να έχω μπόλικο από το 1ο.

Sorry to hear that, though :/

Δεν έχω κάποια λύση να προτείνω.

• Like 1

Για δοκίμασε αυτό που θα σου πω:

Πήγαινε στα έγγραφα στον φάκελο "Assassin's Creed Unity", άνοιξε το GFXSettings.ACU 
και βρες το :

<OPTION Name="REFLECTIONS" Registered="True"

Το True κάντο False, πάτα αποθήκευση και τίκαρε στις ιδιότητες του .text αρχείου την επιλογή "Μόνο για ανάγνωση"

EDIT : Μάγκες άκυρο!!! μπέρδεψα τα threads!!!  :shock:

• Like 1

Καλά δε λαχανιάζει και τοσο πολύ η 7950 με το συγκεκριμένο τίτλο σε κάθε περίπτωση είσαι πάνω από 35 fps (και σε αυτά θα πέσεις σε πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις)

• Like 1

Οσο το προχωραω τοσο το διασκεδαζω οσο ειπα, ειδικα οταν πας να καταλαβεις φρουριο με co-op ειναι απολαυση. Η δραση εχει παρει μπρος για τα καλα και ενω σε hard μεχρι την μεση στις αποστολες ηταν ευκολακι, αποτομα αρχισε να γινεται πολυ challenging.

Οσο για το shimmering λογω της φυσης του παιχνιδιου τα εχουμε πει.. Με τοσο alpha trasparency και foliage,βαζουμε DSR αν ειναι δυνατο.

Προσωπικα ενω ειναι πανεμορφο σε 4k και παιζεται ανετα στην TV προτιμω με 2560x1440 και 2xDSR για αυτο τον λογο στο μονιτορ. Βαζεις και K-putt και το παιχνιδι γινεται απιστευτο..

Far Cry 4 – Patch 1.4 Is Now Available, Fixes ‘Black Screen’ Issue, Does Not Address SLI Black Shadows

Disappointingly enough, this patch does not address the stuttering or the SLI “black shadows” issues that have already been reported.

Ό,τι και να δοκίμασα, το stuttering δε φεύγει. Μια χαρά 60ρια πιάνω με λίγο oc στην κάρτα και μόλις γυρίσω κεφάλι, να τα σπασίματα να μου ... σπάνε τα νεύρα και να χαλάνε όλη την εμπειρία. Πόσο fail? :mad:

οποιος θελει να παθε επιληψια ας βαλει το lighting στο ultra

Μια χαρά είναι τα Ultra, όποιος θέλει να πάθει την επιληψία που λες, να βάλει NVIDIA preset.Καλά το patch 1.4 απλά ότι να 'ναι, το προηγούμενο 1.4 είχε πιο πολλά πράγματα, όπως η επιλογή ''Simulated'' στο Fur που τώρα δεν υπάρχει.Έρχεται το patch 2.0 όμως που λογικά θα τα έχει όλα μαζεμένα ή τουλάχιστον έτσι ελπίζω.

Το stuttering φευγει καθολου με το καινουργιο και καλα patch 1.4;

Μπα τα ίδια

Με πειραγμενο όμως το xml, δεν ξέρω αν το επαναφερω σε αρχικές ρυθμίσεις τι θα γίνει

Το 2.0 πότε περίπου θα έρθει;

Μια χαρά είναι τα Ultra, όποιος θέλει να πάθει την επιληψία που λες, να βάλει NVIDIA preset.Καλά το patch 1.4 απλά ότι να 'ναι, το προηγούμενο 1.4 είχε πιο πολλά πράγματα, όπως η επιλογή ''Simulated'' στο Fur που τώρα δεν υπάρχει.Έρχεται το patch 2.0 όμως που λογικά θα τα έχει όλα μαζεμένα ή τουλάχιστον έτσι ελπίζω.

τι να σου πω εγω με τη ati r9 290 παιζω με ολα full εκτος απο το lighting γιατι δε βλεπω τιποτα στις σκιες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...