nickelodeon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μην τα ριχνουμε ολα στην ubisift, τουλαχιστον οχι στο συγκεκριμενο game. Εδω κανει μπαμ οτι φταιει και η nvidia. Μας εχει δωσει μεσα στην ιδια εβδομαδα δυο drivers και ενα fix. Οπως γραφτηκε και πιο πανω μια r9 280 τα παει καλυτερα απο την 970 στο fc4. Αυτο απλα δεν γινεται. Θα βγουν και patches αλλα εδω χρειαζομαστε και drivers. Godray, Dynamic fur, tessalation στα δέντρα, soft shadows, TXAA, fog, όλα αυτά είναι αλλαγές που έκανε η nvidia αλλά τα δούλεψαν μαζί με την ubi. Η πλάκα είναι ότι παίρνει εσωτερικό όργανο, και όχι το δέρμα.. Από την 780, όχι την 970.Το Kepler έχει θέμα, το Maxwell πάει αέρα. Ά τώρα εξηγείται θέλει τα @@ από 4 ρινόκερους = 8 μπαλάκια για ένα πορτοφόλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Τα Godrays δεν είναι της Nvidia, τα features της πράσινης είναι τα PCSS(Soft Shadows),HBAO+,TXAA,Fur και έρχεται το Hairworks με patch(Όταν βγει το 1.4). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δεν υποτίθεται ότι τις βελτιώνει τις godrays ή τέλος πάντων τις αλλάζει λίγο για να τις πλασάρει σαν μια καλύτερη, δικιά της βερσιόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Το ''Enhanced'' λες ; Κάτι κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Σε καποια ζωα λειτουργει το fur,σε αλλα ειναι τελειως θολο και μοιαζει να ειναι broken. Αυτο με το preset psycho ισχυει, αν το βαλεις custom και βαλεις ακριβως τα ιδια settings με το preset της nvidia, δεν κανει μλκιες με shadows. Αντε να δουμε ποτε θα το φτιαξουν αυτο και ολα τα υπολοιπα, μην πιασουμε 15 για να εχουμε το game χωρις κανενα προβλημα και με ολες τις τεχνολογιες της nvidia να δουλευουν επισης καλα. Το ιδιο θελω και για το unity, που θελω tesselation και οτι αλλο να διορθωθει για να τα αρχισω. Μεχρι τοτε θα παιζω αλλα games. Ευτυχως εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drop_Dead Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Τι φάση το bug με το missing knife? Δεν μπορώ να κάνω takedowns ούτε melee attacks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Aυτο ειναι παλι αλλο? Δεν εχω τετοιο θεμα, και δεν νομιζω να το εχει και καποιος αλλος, θα ειχε αναφερθει εδω. Παντως να ξερετε οτι μερικα bugs/glitches ειναι λογω κακης εκδοσης, και να φανταστω ειναι του θειου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Τις αφίσες που είναι ψηλά και δεν τις φτάνουμε, πώς; (1st world problem) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king_k Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Τις αφίσες που είναι ψηλά και δεν τις φτάνουμε, πώς; (1st world problem) Μολοτοφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Βέλος με φωτιά κάνει; Γιατί βαριέμαι να ανεβαίνω τους πύργους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Με τα παρακάτω το παιχνίδι έγινε ανεκτό μειώνοντας το stuttering. Ευχαριστώ , με τις αλλαγές αυτές , εχω 0% stuttering. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drop_Dead Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Aυτο ειναι παλι αλλο? Δεν εχω τετοιο θεμα, και δεν νομιζω να το εχει και καποιος αλλος, θα ειχε αναφερθει εδω. Παντως να ξερετε οτι μερικα bugs/glitches ειναι λογω κακης εκδοσης, και να φανταστω ειναι του θειου. Ναι από μbisoft ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Far Cry 4 – PC Performance Analysis Γιάννη, για πρώτη φορά(Εκτός και αν δεν το είδα επειδή είμαι από τον ύπνο) δεν έγραψες αν το παιχνίδι δικαιολογεί τις απαιτήσεις που έχει.Πάντως το fur ήδη δουλεύει για κάποια ζώα, σε κάποια άλλα δείχνει broken. Ευχαριστώ , με τις αλλαγές αυτές , εχω 0% stuttering. Τον Psycho_Warhead να ευχαριστήσεις, αυτός έβαλε το link πριν μερικές σελίδες, εκεί το είδα και εγώ. Ξέχασα να αναφέρω πηγή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacGyver2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά εγώ εφόσον έχω nvidia γιατί δεν έχω επιλογή nvidia God reys κλπ; Απλά τώρα το δοκιμάζω το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Face-Off: Far Cry 4 Οι κονσόλες έχουν ''HRAA'' το οποίο από ότι λένε κάνει την καλύτερη δουλειά με το shimmering στα δέντρα κλπ, ειδικά στην κίνηση.Για ποιο λόγο δεν το έβαλε και στο PC η nUbisoft δεν καταλαβαίνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα