Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δεν βλέπεις ότι το Core 3 είναι σχεδόν 100% ; Με 4930Κ είναι ο John2gr. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δλδ αν απενεργοποιησουμε το ht θα πηγαινει καλυτερα;LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Περίεργο σου φαίνεται ; Σε κάποια παιχνίδια το HT αποδίδει χειρότερα και αυτός είναι και ο λόγος που είχα πάρει i5 και όχι i7 αν και τώρα θα έπαιρνα i7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 πως το Απενεργοποιήουμε το Hyper Threading? AMD Fx8320 εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Reproducible issue είναι. Όσες φορές και να το κάνεις, η διαφορά υπάρχει (στα CPU scenes πάντα). Ο λόγος σαφώς και είναι απλώς: Το Hyper Threading δίνει 2 threads σε κάθε CPU (χονδρικά λοιπόν, είναι σαν να σπάει η CPU σε 50-50). Το ταβάνι λοιπόν του κάθε CPU thread όταν το HT είναι ενεργοποιημένο είναι χαμηλότερο από όταν είναι απενεργοποιημένο. Επειδή λοιπόν οι φωστήρες της Ubi έχουν ένα thread να ζορίζεται στο 100% πάντοτε και ασχέτως του αριθμού των threads/CPU cores υπάρχουν διαθέσιμα/διαθέσιμοι, από το πουθενά εμφανίζονται CPU limitations. Εν κατακλείδι, όσοι έχουν 8-πύρηνους με 'κακό' performance per core, τον πούλο. Τα πράγματα δεν θα ήταν έτσι αν είχαμε σωστό multi-core scaling. @BLuE_PaNtHeR: Δεν έχει Hyper Threading o AMD Fx8320 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Έτσι εξηγείται γιατί και ο 8350 τον πίνει ακόμα και από i3.. πως το Απενεργοποιήουμε το Hyper Threading? AMD Fx8320 εχω To ΗΤ είναι τεχνολογία της Intel. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Eγω ουτως η αλλως θα περιμενω και το επισημο patch και οτι αλλο βγει για να ξεκινησω και αυτο και το unity. Το ht βοηθαει σε αλλα games, δεν θα το απενεργοποιησω για ενα game και μονο που εχει θεμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δεν νομίζω να κάνω restart για να κλείνω HT κάθε φορά που θέλω να παίξω λίγο Far Cry και να χαλαρώσω. Σιγά σιγά χάνει και την ουσία του αυτό που ονομάζουμε gaming. Όσον αφορά το επίσημο patch που λέτε, μπορείτε να με διαφωτίσετε κι εμένα λίγο γιατί έχω μαύρα μεσάνυχτα; Περιμένουμε κάτι επίσημο σύντομα που θα διορθώνει bugs; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Απενεργοποιησα το HT στον 3770K μου και δεν ειδα την παραμικρη διαφορα σε FPS/performance στο FC4 ουτε και στο Unity. Επισης η GPU μου χωρις Vsync δουλευει στο 99% σε καθε περιπτωση, οποτε δεν υπαρχει κανενα CPU limitation. Όσον αφορά το επίσημο patch που λέτε, μπορείτε να με διαφωτίσετε κι εμένα λίγο γιατί έχω μαύρα μεσάνυχτα; Περιμένουμε κάτι επίσημο σύντομα που θα διορθώνει bugs; Yeap, αρχες της επομενης εβδομαδας (ξανα)βγαινει το Patch 1.4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Γιατί έπαιξες κάνα game της Ubi τον τελευταίο καιρό χωρίς να περιμένεις patch?! Εγώ απορώ πως παίζεται με black bars fps game...ειδικά εσύ psycho...ευτυχώς έχω υπομονή, παρόλα αυτά κάθε μέρα που βλέπω άμα βγήκε patch μου έρχεται να περάσω το dvd από τον shredder γαμώ την Ubi μου μέσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Συγγνώμη αν έχει ξανα-αναφερθεί http://www.geforce.com/whats-new/guides/far-cry-4-graphics-performance-and-tweaking-guide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Γιατί έπαιξες κάνα game της Ubi τον τελευταίο καιρό χωρίς να περιμένεις patch?! Εγώ απορώ πως παίζεται με black bars fps game...ειδικά εσύ psycho...ευτυχώς έχω υπομονή, παρόλα αυτά κάθε μέρα που βλέπω άμα βγήκε patch μου έρχεται να περάσω το dvd από τον shredder γαμώ την Ubi μου μέσα... Άστα να πάνε, με το DSR μόνο στο κάτω μέρος έχει black bar..Ότι να 'ναι..Περιμένω fix από το Flawless Widescreen αλλά μέχρι να βγει θα το έχω τερματίσει μου φαίνεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Far Cry 4 – PC Performance Analysis Γιάννη, για πρώτη φορά(Εκτός και αν δεν το είδα επειδή είμαι από τον ύπνο) δεν έγραψες αν το παιχνίδι δικαιολογεί τις απαιτήσεις που έχει.Πάντως το fur ήδη δουλεύει για κάποια ζώα, σε κάποια άλλα δείχνει broken. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Γιατί έπαιξες κάνα game της Ubi τον τελευταίο καιρό χωρίς να περιμένεις patch?! Εγώ απορώ πως παίζεται με black bars fps game...ειδικά εσύ psycho...ευτυχώς έχω υπομονή, παρόλα αυτά κάθε μέρα που βλέπω άμα βγήκε patch μου έρχεται να περάσω το dvd από τον shredder γαμώ την Ubi μου μέσα... Θες να περασεις το dvd απο τον Shredder? Εδω εδω ειμαι! Δωστο μου οποτε θες να δο διαλυσω. Θα το κανω χιλια κομματια!!! Στα του παιχνιδιου τωρα ειναι τραγικοτο 2014 να βγαινει παιχνιδι απο οποιαδηποτε εταιρια που να μην κανει 100% χρηση σε τετρσπυρηνο επεξεργαστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Το bug με την μαυρη οθονη πιο ειναι; Σε εμενα οταν πεθαινω βγαζει μια μαυρη οθονη και μενει εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα