Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωστε λοιπον με την 970 το παιζουμε μεχρι 1600p! Κριμα που δεν θα το παιξουμε σε 4κ αλλα και τα 1600 p καλα ειναι!! Αντε να μου ρθει η 970 απο βδομαδα!!

Φωτογραφιες μην ξεχασεις να βγαλεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα λόγια είναι περιττά... πραγματικά ώρες ώρες λες <<Εντάξει, τι άλλο να πεις>>. Απενεργοποιήστε το Hyper Threading. Η Ubisoft τα κατάφερε και έχουμε single-threaded limitations. Πραγματικά δεν το πιστεύω τι έκαναν...

BhxT2N2.jpg

Πως γίνεται το FC3 να ήταν μια χαρά και να έβλεπε κανονικά τους 4 πυρήνες της CPU και τώρα να κάνουν τέτοια σε παιχνίδι που έχει ακριβώς την ίδια μηχανή γραφικών και το ίδιο setting.Τράγοι απλά, και μετά απορούμε για το stuttering..

Πολύ καλό το game μόλις το ξεκίνησα. Φαίνεται αντάξια συνέχεια της σειράς και μου αρέσει πολύ που είδε αβίαστα το Xbox controller.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Παιδιά με cpu q6600 λέτε να το παλέψω καθόλου ή να μήν το σκεφτώ καν;

Το υπόλοιπο σύστημα:

ssd, ram 6g και gpu ati 7870 oc

μια χαρα θα το παιξεις,στα high ολα,παρομοιο συστημα εχω και εγω,βεβαια σε μενα τρωει λαγκαρισματα καποιες φορες ειδικα οταν ειμαι με την γουρουνα η πεταω..

Εγώ που τον έχω στα 3.2 πάντως , εκεί στην είσοδο της πόλης έχω 20 fps στα ultra... στα high πάνε στα 25-30. Τώρα σε περιοχές που δεν έχει τόσο κόσμο,σπίτια κλπ. δηλαδή μέσα στα βουνά παίζει ικανοποιητικά.

Nα βαλω το fix (344.80). Δινει/διορθωνει κατι στο game? Τι γινεται με τους drivers, μερα παρα μερα θα εχουμε και καινουριους?

Nope. Δεν εχουν σχεση με το FC4, αν δεν εχεις καποιο απο τα παρακατω θεματα δεν υπαρχει λογος να τους βαλεις.

This is a beta driver that addresses the following issues:

• GeForce GTX 980 displays texture shimmering when Texture Filtering Quality set to High Quality.
  • GPU outputs fuzzy lines over DisplayPort after a period of time following driver updates.
  • System hang up and black screen after power on with some monitors (DP1.2 & 4K/60Hz) + GTX980

Τα λόγια είναι περιττά... πραγματικά ώρες ώρες λες <<Εντάξει, τι άλλο να πεις>>. Απενεργοποιήστε το Hyper Threading. Η Ubisoft τα κατάφερε και έχουμε single-threaded limitations. Πραγματικά δεν το πιστεύω τι έκαναν...

BhxT2N2.jpg

E πως το Απενεργοποιήουμε το Hyper Threading? AMD Fx8320 εχω

• Like 1

<p>

Nope. Δεν εχουν σχεση με το FC4, αν δεν εχεις καποιο απο τα παρακατω θεματα δεν υπαρχει λογος να τους βαλεις.

This is a beta driver that addresses the following issues:

• GeForce GTX 980 displays texture shimmering when Texture Filtering Quality set to High Quality.

• GPU outputs fuzzy lines over DisplayPort after a period of time following driver updates.

• System hang up and black screen after power on with some monitors (DP1.2 & 4K/60Hz) + GTX980

Μου το κανει στο fc4.Στα ζωα κυριως κανει μπαμ. Θα το βαλω αν ειναι.

δε καταλαβαίνω τι βλέπουμε στο διάγραμμα; 6core i7 έχεις; 

• Like 1

δε καταλαβαίνω τι βλέπουμε στο διάγραμμα; 6core i7 έχεις; 

Περισσοτερα fps αν παρατηρησεις. Ενδιαφερον παρατηρηση δεν εχω χρονο να το τσεκαρω εχω δει και εαν δυο βιντεακια που δειχνουν οτι δεν υπαρχει διαφορα ειτε το απενεργοποιησεις ειτε οχι, αλλα η εικονα μιλαει απο μονη της, εκτος και αν ηταν καποιο στιγμιαιο stutter.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...