spartan29gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Ωστε λοιπον με την 970 το παιζουμε μεχρι 1600p! Κριμα που δεν θα το παιξουμε σε 4κ αλλα και τα 1600 p καλα ειναι!! Αντε να μου ρθει η 970 απο βδομαδα!! Φωτογραφιες μην ξεχασεις να βγαλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Τα λόγια είναι περιττά... πραγματικά ώρες ώρες λες <<Εντάξει, τι άλλο να πεις>>. Απενεργοποιήστε το Hyper Threading. Η Ubisoft τα κατάφερε και έχουμε single-threaded limitations. Πραγματικά δεν το πιστεύω τι έκαναν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Πως γίνεται το FC3 να ήταν μια χαρά και να έβλεπε κανονικά τους 4 πυρήνες της CPU και τώρα να κάνουν τέτοια σε παιχνίδι που έχει ακριβώς την ίδια μηχανή γραφικών και το ίδιο setting.Τράγοι απλά, και μετά απορούμε για το stuttering.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Nα βαλω το fix (344.80). Δινει/διορθωνει κατι στο game? Τι γινεται με τους drivers, μερα παρα μερα θα εχουμε και καινουριους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Λένε ότι είναι χειρότεροι για FC4, αλλά δεν το δοκίμασα ακόμη προσωπικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Πολύ καλό το game μόλις το ξεκίνησα. Φαίνεται αντάξια συνέχεια της σειράς και μου αρέσει πολύ που είδε αβίαστα το Xbox controller. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά με cpu q6600 λέτε να το παλέψω καθόλου ή να μήν το σκεφτώ καν; Το υπόλοιπο σύστημα: ssd, ram 6g και gpu ati 7870 oc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά με cpu q6600 λέτε να το παλέψω καθόλου ή να μήν το σκεφτώ καν; Το υπόλοιπο σύστημα: ssd, ram 6g και gpu ati 7870 oc μια χαρα θα το παιξεις,στα high ολα,παρομοιο συστημα εχω και εγω,βεβαια σε μενα τρωει λαγκαρισματα καποιες φορες ειδικα οταν ειμαι με την γουρουνα η πεταω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Εγώ που τον έχω στα 3.2 πάντως , εκεί στην είσοδο της πόλης έχω 20 fps στα ultra... στα high πάνε στα 25-30. Τώρα σε περιοχές που δεν έχει τόσο κόσμο,σπίτια κλπ. δηλαδή μέσα στα βουνά παίζει ικανοποιητικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Nα βαλω το fix (344.80). Δινει/διορθωνει κατι στο game? Τι γινεται με τους drivers, μερα παρα μερα θα εχουμε και καινουριους? Nope. Δεν εχουν σχεση με το FC4, αν δεν εχεις καποιο απο τα παρακατω θεματα δεν υπαρχει λογος να τους βαλεις. This is a beta driver that addresses the following issues: GeForce GTX 980 displays texture shimmering when Texture Filtering Quality set to High Quality. GPU outputs fuzzy lines over DisplayPort after a period of time following driver updates. System hang up and black screen after power on with some monitors (DP1.2 & 4K/60Hz) + GTX980 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Τα λόγια είναι περιττά... πραγματικά ώρες ώρες λες <<Εντάξει, τι άλλο να πεις>>. Απενεργοποιήστε το Hyper Threading. Η Ubisoft τα κατάφερε και έχουμε single-threaded limitations. Πραγματικά δεν το πιστεύω τι έκαναν... E πως το Απενεργοποιήουμε το Hyper Threading? AMD Fx8320 εχω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 <p> Nope. Δεν εχουν σχεση με το FC4, αν δεν εχεις καποιο απο τα παρακατω θεματα δεν υπαρχει λογος να τους βαλεις. This is a beta driver that addresses the following issues: GeForce GTX 980 displays texture shimmering when Texture Filtering Quality set to High Quality. GPU outputs fuzzy lines over DisplayPort after a period of time following driver updates. System hang up and black screen after power on with some monitors (DP1.2 & 4K/60Hz) + GTX980 Μου το κανει στο fc4.Στα ζωα κυριως κανει μπαμ. Θα το βαλω αν ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Τα λόγια είναι περιττά... πραγματικά ώρες ώρες λες <<Εντάξει, τι άλλο να πεις>>. Απενεργοποιήστε το Hyper Threading. Η Ubisoft τα κατάφερε και έχουμε single-threaded limitations. Πραγματικά δεν το πιστεύω τι έκαναν... δε καταλαβαίνω τι βλέπουμε στο διάγραμμα; 6core i7 έχεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 δε καταλαβαίνω τι βλέπουμε στο διάγραμμα; 6core i7 έχεις; Περισσοτερα fps αν παρατηρησεις. Ενδιαφερον παρατηρηση δεν εχω χρονο να το τσεκαρω εχω δει και εαν δυο βιντεακια που δειχνουν οτι δεν υπαρχει διαφορα ειτε το απενεργοποιησεις ειτε οχι, αλλα η εικονα μιλαει απο μονη της, εκτος και αν ηταν καποιο στιγμιαιο stutter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 α δεν είδα τη δίπλα οθόνη.. τι κουλαμάρα είναι τούτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα