Alex21121988 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Το gpubuffered το δοκιμασα την πρωτη φορα στο ''2'' και δεν μου αρεσε καθολου η αποκριση και πιστευω οτι εκανε και χειροτερο. Με controller ισως να ειναι κομπλε, αλλα με mouse/keyboard για κανεναν λογο. Στο ''1'' γιατι το ''0'' δεν υφισταται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacGyver2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Τι καρτα εχεις? Msi 660ti oc pe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 11% εφτασα gameprogress... Εκεί που έλεγα θα το πάρω για το Ps4 τελικά να που η "προπερ" ήτανε καλή και θα το τερματίσω στο PC.Και με το update 1.3 και τα edit στο xml έχει γίνει το game playable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Το gpubuffered το δοκιμασα την πρωτη φορα στο ''2'' και δεν μου αρεσε καθολου η αποκριση και πιστευω οτι εκανε και χειροτερο. Με controller ισως να ειναι κομπλε, αλλα με mouse/keyboard για κανεναν λογο. Στο ''1'' γιατι το ''0'' δεν υφισταται. Στα ποσα fps average παιζεις? Msi 660ti oc pe Μια χαρα θα το τρεχεις σε High με Ultra settings και SMAA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 είμαι περίπου στο 10% απ΄όσο έχω αντέξει να παίξω...μ'αρέσει να καταλαμβάνω πύργους κ να μπουκάρω στα φορτς...και παίζω στο νορμαλ...αλλά μου φαίνεται δυσκολότερο του 3. πέρα απ'τα τεχνικά, έχει ασχοληθεί κανείς με το παιχνίδι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 είμαι περίπου στο 10% απ΄όσο έχω αντέξει να παίξω...μ'αρέσει να καταλαμβάνω πύργους κ να μπουκάρω στα φορτς...και παίζω στο νορμαλ...αλλά μου φαίνεται δυσκολότερο του 3. πέρα απ'τα τεχνικά, έχει ασχοληθεί κανείς με το παιχνίδι ; Οχι, ποιος ο λογος? Απλα κανουμε ρυθμισεις, φτιαχνουμε τα γραφικα, και το κλεινουμε για να γραψουμε στα forums. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacGyver2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Οχι, ποιος ο λογος? Απλα κανουμε ρυθμισεις, φτιαχνουμε τα γραφικα, και το κλεινουμε για να γραψουμε στα forums. Χαχα!!! καλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Κάτι μου λέει ότι το ''Pre-rendered frames'' είναι bugged του παιχνιδιού.Το άφησα στο ''0'' στο .xml και το έβαλα στο CP της Nvidia από ''1'' σε ''Use the 3D Application setting'' και η απόκριση στο ποντίκι ήταν λες και είχα 20 frames λιγότερα.Μόλις το έβαλα πάλι στο ''1'' στο CP, ακαριαία απόκριση αμέσως στο παιχνίδι.Βέβαια το stuttering είναι μεγάλο, αλλά προτιμώ ακαριαία απόκριση και λίγο stuttering παρά απόκριση λες και έχω 800ms input lag.Ας ελπίσουμε να βγει patch που να το μειώνει έστω πριν το τερματίσουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Οχι, ποιος ο λογος? Απλα κανουμε ρυθμισεις, φτιαχνουμε τα γραφικα, και το κλεινουμε για να γραψουμε στα forums. όντως, φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 είμαι περίπου στο 10% απ΄όσο έχω αντέξει να παίξω...μ'αρέσει να καταλαμβάνω πύργους κ να μπουκάρω στα φορτς...και παίζω στο νορμαλ...αλλά μου φαίνεται δυσκολότερο του 3. πέρα απ'τα τεχνικά, έχει ασχοληθεί κανείς με το παιχνίδι ; Το παιχνιδι εχει αρκετη δυσκολια.Ειμαι στο 66% και το παιζω στο hard.Απο το 3 πιο δυσκολο σιγουρα.Αλλα σε κανει να το μαθαινεις πολυ καλα και με τις syringes και να παιζεις και λιγο stealth οσο γινετε. Παντα να εχεις στα οπλα σου assault rifle sniper to side arm που πεταει ρουκετες(τερμα κατω δεξια στα side arms) και τελευταιο shotgun για τα ζωα με αυτα μπορεις να παιξεις μια χαρα και δυσκολα να χασεις.Επισης παντα εχουμε full τις syringes για ζωη.Χωρις αυτες δεν πας πουθενα. Το far cry 3 στο hard στις 25 ωρες το ειχα 100% game progress. Στο 4 παλι στο hard(το 3 ειχε και τεταρτο επιπεδο ακομα πιο δυσκολο) στις 25 ωρες ειμαι στο 66% game progress. Ιστορια μια χαρα πολλες διαφορετικες αποστολες και βλεπουμε και το willy απο το far cry 3(μας κανει πουστια αλλα οκ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 FYI, το patch 1.4 έφαγε delay (τώρα πως παίζετε μερικοί με αυτό, άγνωστο ) Update: November 21st, 3:30PM Due to unforeseen circumstances this patch may be pushed to sometime early next week. We apologize for the inconvenience, and will update you if we have a new ETA. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 χαχαχα ναι οντως εφαγε rollback απο την ubi. Ε ναι μην κοροιδευομαστε. Αρα δεν εχουμε εγκυρο 1.4 update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 To 1.4.0 Patch 590mb βγηκε στο Steam στις 19 του μηνα. Αργοτερα εβγαλαν ενα αλλο Update που εκανε roll back σε 1.3. Στο Uplay δεν βγηκε ποτε το 1.4. Προφανως θελουν περισσοτερο χρονο, μαλλον σε καλο θα μας βγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 FYI, το patch 1.4 έφαγε delay (τώρα πως παίζετε μερικοί με αυτό, άγνωστο ) Update: November 21st, 3:30PM Due to unforeseen circumstances this patch may be pushed to sometime early next week. We apologize for the inconvenience, and will update you if we have a new ETA. I lol'ed hard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Στα ποσα fps average παιζεις? Μια χαρα θα το τρεχεις σε High με Ultra settings και SMAA. Η δικιά μου πάντως ομολογώ πως τα έχει βρει λίγο σκούρα. Σε Very High παίζει στα 40-45fps, που προσωπικά δεν θεωρώ ικανοποιητικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα