Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Άντε να σου έρθει να ησυχάσουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Αν το συνεχισει λιγο ακομη θα παω να του την φερω εγω ο ιδιος και θα του κανω και εκπτωση 10% απο την τσεπη μου ή κουπονι daydr33m3r για αγορα παιχνιδιου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacGyver2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δοκιμασε κανενας το patch 1.4.0; Ειναι ενταξει με αυτο η να περιμενουμε και αλλο patch; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δεν φτιάχνει το stuttering ούτε το 1.4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacGyver2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Οποτε να περιμενουμε δηλαδη μπας και... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 θες και 4κ?εδω με το ζορι παιζουμε στα 1600p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Που να βάζεις ηλεκτρική σκούπα και να τη σκεπάζει το coil whine! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacGyver2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 4κ; ΧΑΧΑ!!!! με 660ti pe oc 1080p και καλα θα ειναι δε θελω κατι παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δοκιμασε κανενας το patch 1.4.0; Ειναι ενταξει με αυτο η να περιμενουμε και αλλο patch; Με Patch 1.4 παιζω, εχουν φτιαξει ολα τα θεματακια εκτος απο το stuttering το οποιο ειναι και το μονο σοβαρο προβλημα του παιχνιδιου. Με frame buffer ελαχιστοποιειται το stuttering ομως, σε σημειο που δεν ενοχλει. Εγω ετσι παιζω σε Ultra settings με Soft Shadows και SMAA στα 1440p, και μου αρεσει πολυ το game. GPUMaxBufferedFrames="2" στο GamerProfile.xml. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacGyver2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Εγώ θα μπορώνα το τρέξω στα 1080; πιστεύω να μην έχω θέμα... Να κάνω και το κολπάκι που λέτε με το Buffered Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Τι καρτα εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Με Patch 1.4 παιζω, εχουν φτιαξει ολα τα θεματακια εκτος απο το stuttering το οποιο ειναι και το μονο σοβαρο προβλημα του παιχνιδιου. Με frame buffer ελαχιστοποιειται το stuttering ομως, σε σημειο που δεν ενοχλει. Εγω ετσι παιζω σε Ultra settings με Soft Shadows και SMAA στα 1440p, και μου αρεσει πολυ το game. GPUMaxBufferedFrames="2" στο GamerProfile.xml. To stutt στην οδηγηση εφτιαξε αρκετα μπορω να πω. Κατα τα αλλα υπαρχει. Μπορει και να μην ειναι απο το game το προβλημα και να πρεπει να βγαλει νεους(και παλι) drivers η nvidia. Απο εκει και περα και παλι εχει pop ups σε tex και shadows, πραγμα που με εκνευριζει και μου χαλαει την εμπειρια να βλεπω πχ τις σκιες στο μονοπατι που βαδιζω/τρεχω να φτιαχνονται εκεινη την στιγμη. Στο fur υπαρχει μια επιλογη εκτος του On πλεον και λεγεται ''Simulated'' Δεν ξερω τι ακριβως κανει αλλα και παλι broken φαινεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Επισης προσθετει Bokeh DOF, και fixed God rays.Pop ups δεν εχω παρατηρισει καθολου απο την αρχη. Το μονο προβλημα μου ειχα ειναι το stuttering, αλλα με 2-3 frames buffer εχει σχεδον εξαφανιστει πριν απο το 1.4 patch, και δεν εχω ασχοληθει αλλο με αυτο.Το Simulated FUR (Gameworks) μια χαρα μου δουλευει εμενα.Με 344.75 drivers παιζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Ναι. Θα βαλω το buffered στο 2. Nαι με τους 344,75 ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 σε amd πάντως όλα αυτά τα κολπάκια με το xml που περιγράφετε δε βλέπω να κάνουν κάτι θα περιμένω updates και από amd και από ubi μάλλον, γιατί δε βλέπω αλλιώς προκοπή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα