Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν το συνεχισει λιγο ακομη θα παω να του την φερω εγω ο ιδιος και θα του κανω και εκπτωση 10% απο την τσεπη μου ή κουπονι daydr33m3r για αγορα παιχνιδιου..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκιμασε κανενας το patch 1.4.0; Ειναι ενταξει με αυτο η να περιμενουμε και αλλο patch;

Με Patch 1.4 παιζω, εχουν φτιαξει ολα τα θεματακια εκτος απο το stuttering το οποιο ειναι και το μονο σοβαρο προβλημα του παιχνιδιου.

Με frame buffer ελαχιστοποιειται το stuttering ομως, σε σημειο που δεν ενοχλει. Εγω ετσι παιζω σε Ultra settings με Soft Shadows και SMAA στα 1440p, και μου αρεσει πολυ το game.

GPUMaxBufferedFrames="2" στο GamerProfile.xml.

Με Patch 1.4 παιζω, εχουν φτιαξει ολα τα θεματακια εκτος απο το stuttering το οποιο ειναι και το μονο σοβαρο προβλημα του παιχνιδιου.

Με frame buffer ελαχιστοποιειται το stuttering ομως, σε σημειο που δεν ενοχλει. Εγω ετσι παιζω σε Ultra settings με Soft Shadows και SMAA στα 1440p, και μου αρεσει πολυ το game.

GPUMaxBufferedFrames="2" στο GamerProfile.xml.

To stutt στην οδηγηση εφτιαξε αρκετα μπορω να πω. Κατα τα αλλα υπαρχει. Μπορει και να μην ειναι απο το game το προβλημα και να πρεπει να βγαλει νεους(και παλι) drivers η nvidia.

Απο εκει και περα και παλι εχει pop ups σε tex και shadows, πραγμα που με εκνευριζει και μου χαλαει την εμπειρια να βλεπω πχ τις σκιες στο μονοπατι που βαδιζω/τρεχω να φτιαχνονται εκεινη την στιγμη. Στο fur υπαρχει μια επιλογη εκτος του On πλεον και λεγεται ''Simulated'' Δεν ξερω τι ακριβως κανει αλλα και παλι broken φαινεται...

Επισης προσθετει Bokeh DOF, και fixed God rays.

Pop ups δεν εχω παρατηρισει καθολου απο την αρχη. Το μονο προβλημα μου ειχα ειναι το stuttering, αλλα με 2-3 frames buffer εχει σχεδον 
εξαφανιστει πριν απο το 1.4 patch, και δεν εχω ασχοληθει αλλο με αυτο.
Το Simulated FUR (Gameworks) μια χαρα μου δουλευει εμενα.

Με 344.75 drivers παιζεις?

σε amd πάντως όλα αυτά τα κολπάκια με το xml που περιγράφετε δε βλέπω να κάνουν κάτι

θα περιμένω updates και από amd και από ubi μάλλον, γιατί δε βλέπω αλλιώς προκοπή 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...