Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Γιατί το FC3 είχε γραφικάρες ; Και εκείνα μέτρια και καρτουνίστικα τα θεωρώ, εδώ πέρα είναι πιο καλά όμως και πιο κοντά στην πραγματικότητα χωρίς να έχει την καρτουνίλα του FC3.Τέσπα, τα missions με την Shangri-la τα σπάνε απλά, τρομερά τοπία και setting που όντως σε ταξιδεύει στο υπερφυσικό, γενικά σαν παιχνίδι είναι πολύ καλό, αν φτιάξουν και το stuttering θα μιλάμε για ένα από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο FPS του 2014. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Aπο οτι ειδα στο video που ανεβασες Κυριακο, παιζεις με controller. Για αυτο οτι βλεπεις, παει πιο smooth απο οτι σε εμας με keyboard και mouse οπου κανει μπαμ οπου το game σκαλωνει. Με χειριστηριο δεν φαινονται πολλα πραγματα οντως. Σιγουρα καποια εξηγηση θα υπαρχει δεν μπορει.Παντως και στην οδηγηση μια χαρα παει δεν εχω θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Στο μεταξυ διαβαζω κατι σαιτ τυπου gamespot να το θαβουν και να λενε οτι η ιστορια και οι χαρατκηρες ειναι χαλια. Κατι τετοιο δεν φαινεται να ισχυει. Kαντε την χαρη στον εαυτο σας και πεταξετε τo intro. ''you’ll need a Far Cry 4 executable, which can be created upon installation on Uplay or by right-clicking and selecting ‘Create Desktop Shortcut’. Once the Far Cry 4 shortcut has appeared on your desktop, right click on it and select ‘Properties’. In the ‘Target’ box simply add “-skipintro” minus the quotes and click okay to confirm. For the Far Cry 4 intro skip to work'' 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μια χαρά είναι το παιχνίδι, σαν το FC3 σε gameplay/story κάτι που για μένα δεν είναι καθόλου κακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Εμενα μ φαινεται οτι εχει γραφικαρες!! ενα ψιλο stuttering οταν οδηγαω το εχει αλλα ισα π το βλεπεις γ ενα δευτερο.. σε γενικες γραμμες ειναι ενα βελτιωμενο far cry 3... αυτη και η ουσια του σαν το τεταρτο μερος της σειρας! οταν θα υπαρχουν περισσοτερα bug fix patches θα ειναι τελειο ισως και game της χρονιας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Wtf?? http://www.techspot.com/review/917-far-cry-4-benchmarks/page3.html Τοσο σκατα τρεχει σε nvidia, το nvidia game? Καποιος με 280Χ να επιβεβαιωσει περικαλω! Η 280Χ πανω απο την 780,μάλιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Εδω η 760 βγαζει λιγοτερο απο την απλη R9 270 Wtf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Αυτό και το gamegpu.ru λένε έτσι, το PCGamesHardware λέει άλλα πράγματα όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Το PCGamesHardware λεει οτι η 970 απεχει απο την 980 3fps.. Χμμμμμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Αυτοί οι Γερμανοί είναι οι πιο αξιόπιστοι για μένα, όσες φορές έχω bench-άρει εγώ ο ίδιος βγάζω ότι λένε αυτοί ή λίγο παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Αν θυμαστε κατι αναλογο εκανε και το Bioshock infinite οπου και φτιαχτηκε με καποια update patches επισης. Για να μην βιαστουμε να κραξουμε, αν και εχουμε τα δικια μας, την ubi για το συγκεκριμενο game. Εκεί είχα ξεράσει τα αντερά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 σε μενα μια χαρα παει στην οδηγηση. Ρε παιδια εχετε πιαστει απο τα δικα μου video και τα ξεσκωνιζετε να βρειτε καποιο stutt και καλα κανετε δεν λεω,αλλα ενας δεν ανεβσε video να δουμε τι ειναι αυτο που λεει/λετε. Εγω οσα video και να ανεβασω το ιδιο πραγμα ειναι δεν αλλαζει κατι απο την αρχη το ειπα,Στην τελικη το παιχνιδι σου τρεχει οπως σε μενα στα vid μου δηλαδη η οχι ?....η το θεωρεις αφυσικο οτι δεν εχω stutt? θα προσπαθήσω ΣΚ που θα έχω χρόνο να ανεβάσω. εννοείται πως δεν έχω πρόβλημα μαζί σου. ούτε και με το γκέιμ στην τελική γιατί το προχωράω. απλώς κουβέντα γίνεται κ όπως κ να έχει, στην οδήγηση φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastixas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Χθες καθόμουν καμια ωρα και έπαιζα με τις ρυθμισεις. Η 760 βαραει 60αρια σταθερα με ultra settings (smaa και vsync on) ΑΛΛΑ αναγκαστηκα και κατέβασα την αναλυση σε 1280x720. Να φανταστώ οτι ξεμενει απο vram ή να ελπίζω οτι θα φτιαξει το performance στο μέλλον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Για μένα πάντως η Ubi μετά από αυτό έχει πεθάνει ότι και να κάνει, την τρίτη καίγεσαι που λένε αν και άκουσα ότι το Rogue είναι καλο...still had enough, fuck 'em. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Wtf?? http://www.techspot.com/review/917-far-cry-4-benchmarks/page3.html Τοσο σκατα τρεχει σε nvidia, το nvidia game? Καποιος με 280Χ να επιβεβαιωσει περικαλω! Η 280Χ πανω απο την 780,μάλιστα Ωστε λοιπον με την 970 το παιζουμε μεχρι 1600p! Κριμα που δεν θα το παιξουμε σε 4κ αλλα και τα 1600 p καλα ειναι!! Αντε να μου ρθει η 970 απο βδομαδα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα