Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και μετά περιμένουν να αγοράζει ο κόσμος day one (or two που λέει ο λόγος) τα προϊόντα τους;

Ή μήπως πλέον δε βγαίνουν «έτοιμα» παιχνίδια λόγω της πειρατείας;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω παλι νομιζω οτι πιεζονται παρα πολυ απο τους επενδυτες να τα βγαλουν σε προκαθορισμενες ημερομηνιες πολυ μεγαλες εταιρειες οπως η Ubisoft. Ενα παιχνιδι το πιθανοτερο ειναι να χρειαστει να γινει push back απο το launch date του για πολλους λογους, και οταν εχεις τον αλλο πανω απο το κεφαλι σου και σε πιεζει να το βγαλεις την X ημερομηνια, θα εχεις και τετοια φαινομενα. Οι χασουρες χρηματιστηριακα ειναι πολυ μεγαλυτερες για αυτους απο το να χασουν μερικες πωλησεις..

Λογικοτατο ειναι παντως ειδικα σε τοσο open world παιχνιδια οπως το Unity να υπαρχουν προβληματα. Η μακακια τους που την παραδεχθηκαν κιολας ειναι οτι δεν βαζουν μια μαμημενη alpha/beta για testing απο τον κοσμακη να τους κανει ευκολοτερη την δουλεια. WTF δηλαδη σε αυτο τον τομεα.. Απο οτι ειπαν στο μελλον θα γινεται οποτε θα μπορουν να ανακαλυπτουν πολλα περισσοτερα bugs εξ αρχης και το σημαντικοτερο σε πολλα περισσοτερα PC configurations.

Η πειρατεια απο την αλλη δεν παιζει ρολο σε αυτο, και αν θες την γνωμη μου δεν ειναι λογικη αυτη, αλλα μεγαλη κουβεντα μην την ανοιξουμε παλι εχουν ολα χιλιοειπωθει και θα βγουμε τελειως OT.

δεν προπαθω να καναω τιποτα η βαρακα και το αυτοκινητο ειναι τερμα γκαζια  :P δηλαδη για πιο λογο να το κανω αυτο δεν εχω καταλαβει

αν πλακοθω στα γκαζια μονο, εκει ειναι που δεν θα καταλαβεις τιποτα ουτε καν το cap του video

αν τρεχει ετσι και σε σενα και το θεωρεις "unplayable" τοτε θα πω μπραβο εισαι σε αλλο επιπεδο gaming

για κάποιο λόγο με το αυτοκίνητο δεν κινείσαι "σωστά" με τέρμα γκάζια...

όταν φουλάρω στο δικό μου πισί, μετά από κάποιο σημείο είναι σα να πηγαίνεις με 200...ρεαλιστικό όσον αφορά την απεικόνιση...καθώς ψευτοθολώνει το τοπίο...αλλά το κολληματάκι σα να μην προλαβαίνουν τα φρέιμς το αμάξι είναι αστείο ! :-D  :-D

για κάποιο λόγο με το αυτοκίνητο δεν κινείσαι "σωστά" με τέρμα γκάζια...

όταν φουλάρω στο δικό μου πισί, μετά από κάποιο σημείο είναι σα να πηγαίνεις με 200...ρεαλιστικό όσον αφορά την απεικόνιση...καθώς ψευτοθολώνει το τοπίο...αλλά το κολληματάκι σα να μην προλαβαίνουν τα φρέιμς το αμάξι είναι αστείο ! :-D  :-D

κλεισε το mosion blur

Ναι, γιατί άμα το κλείσει το motion blur δεν θα έχει θολούρα στην οδήγηση, μιας και τα MS των οθονών είναι μηδαμινά..

Map Editor:

αυτο που ηταν να σου δειξω στο εδειξα,αν κλεισεις το motion blur δεν εχει θολουρα ....αντι να αμφισβητεις τα παντα δεν ανεβαζεις κανενα video απο το pc σου να δω τι ειναι αυτο που θεωρεις unplayable και ανακγαζεσε να το παιξεις στα medium

Πότε είπα εγώ ότι το παίζω σε Medium ; Ultra τα πάντα και ας έχω λίγα κολληματάκια, μπορώ να ζήσω κι έτσι, ειδικά με το Pre-rendered frames στο ''1'' βελτιώθηκε πολύ.

κλεισε το mosion blur

το πρόβλημα ΔΕΝ είναι η θολούρα (εννοείται πως είναι γαμάτο, γιατί μοιάζει με την πραγματικότητα)

.....είναι αυτό που σου λένε όλοι, οτι κολλάει σα να χάνει φρέιμς κατά την οδήγηση. 

**και σε άλλες φάσεις αλλά στην οδήγηση είναι θάνατος άμα τρέχεις**

τελικα ποιο ειναι το καλυτερο AA με sweet fx?εχω βαλει HBAO+ volumetric fog,post fx low γιατι θολωνει

Toυ k-putt ειναι στο συγκεκριμενο γιατι απλα βγαζει την ασπριλα, και γενικα δεν πειραζει το contrast και saturation/vibrance τοσο οσο αλλα preset οπου και βγαινει τις περισσοτερες φορες μια υπερβολη στις χρωματικες παλετες.

Το συγκεκριμενο εχει και SMAA μεσα και μπορεις να το εχεις στο game το AA κλειστο. Εκτος αν χρησιμοποιεις msaa/txaa.

το πρόβλημα ΔΕΝ είναι η θολούρα (εννοείται πως είναι γαμάτο, γιατί μοιάζει με την πραγματικότητα)Εμενα το motion blur δεν μου αρεσει και το εχω παντα ΟFF

.....είναι αυτό που σου λένε όλοι, οτι κολλάει σα να χάνει φρέιμς κατά την οδήγηση. 

**και σε άλλες φάσεις αλλά στην οδήγηση είναι θάνατος άμα τρέχεις**

σε μενα μια χαρα παει στην οδηγηση.

Ρε παιδια εχετε πιαστει απο τα δικα μου video και τα ξεσκωνιζετε να βρειτε καποιο stutt και καλα κανετε δεν λεω,αλλα ενας δεν ανεβσε video να δουμε τι ειναι αυτο που λεει/λετε.

Εγω οσα video και να ανεβασω το ιδιο πραγμα ειναι δεν αλλαζει κατι απο την αρχη το ειπα,Στην τελικη το παιχνιδι σου τρεχει οπως σε μενα στα vid μου δηλαδη η οχι ?....η το θεωρεις αφυσικο οτι δεν εχω stutt? 

Όπως σε όλους, μόνο με Medium Textures δεν υπάρχει stuttering  :)

επειδη ειπες χθες αυτο!αλλα μαλλον εκανα λαθος δεν ειπες οτι εσυ το τρεχεις medium, σωστος!

εγω  ειμαι by default ακομα 

παντως τα γραφικα του δεν μου αρεσουν πολυ, μετρια τα θεωρω :(

Aπο οτι ειδα στο video που ανεβασες Κυριακο, παιζεις με controller. Για αυτο οτι βλεπεις, παει πιο smooth απο  οτι σε εμας με keyboard και mouse οπου κανει μπαμ οπου το game σκαλωνει. Με χειριστηριο δεν φαινονται πολλα πραγματα οντως. 

Kυριως στην οδηγηση ενοχλει το stuttering. Kατα τα αλλα δεν σου χαλαει κατι το σημαντικο.

Αν θυμαστε κατι αναλογο εκανε και το Bioshock infinite οπου και φτιαχτηκε με καποια update patches επισης.

Για να μην βιαστουμε να κραξουμε, αν και εχουμε τα δικια μας, την ubi για το συγκεκριμενο game.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...