qsis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Και στα 5 frames να βαλει το Buffer δεν θα δει delay με το controller. ναι αυτό ισχύει με το controller βοηθαέι πολύ στην ομαλότητα, αλλά δεν αντέχεται σαν τρόπος παιξίματος για τέτοιο παιχνίδι πάντως το vsync σε αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμιά επίπτωση στις επιδόσεις θα έλεγα μπράβο, αλλά δε λέω γιατί με το stuttering μου προκαλείται φοβερή αναγούλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δεν έχεις κάτι το φοβερό, αλλά είναι θέμα παιχνιδιού οπότε το έχουν όλοι.Δοκίμασε την επιλογή με τα GPUMaxBufferedFrames, λογικά θα εξαφανιστεί τελείως εσένα και αυτό το λίγο που έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξέρω, έχω βάλει spoiler. μου λέει no deeplinking please, πρέπει να ανοίξω κείμενο και να το βάλω σε άλλο tab για να δω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Για δειτε μπας και εχω stutt και δεν το εχω παρι χαμπαρι edit γιατι δεν εμφανιζεται? ειναι by default ολα εχεις stuttering .και μην πας αργα με την βάρκα για να νομίζουμε οτι δεν έχεις stuttering.Η μαγκιά είναι να πηγαίνεις γρήγορα και να κάνεις αποτομες κινήσεις. βζω και το αλλο το πρωινο που ειπα αλλα εντωμετξυ με πηρε ο υπνος δυστηχως εχει την ιδια αναλυση με το προιγουμενο...αλλα εμας το stuttering μας ενδιαφερει να δουμε ειδικά σε αυτό έχεις αρκετά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Στο δεύτερο πάει αργά είναι η αλήθεια, αν τρέξει λίγο με το αμάξι και αλλάξει και περιοχή θα γίνει χαμός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξέρω, έχω βάλει spoiler. Καλά ναι, με το ποντίκι δεν παλεύονται τα 5 με τίποτα. Δεν αφηνουν deeplinking. Ποσταρε τα Link. Με mouse για εμενα μεχρι τα 3frames buffer στα 30+fps, οχι παραπανω. (Ουτε και χρειαζεται παραπανω). Επισης το delay που εχεις εξαρτατε αμεσα απο τα FPS σου. Στα 30fps με 2 buffered frames εχεις το ιδιο ακριβως delay με τα 60fps και 4 buffered frames, καθως το frametime σου ειναι το μισο. (34 vs 17 χιλιοστα του δευτερολεπτου). Εσυ με ποσα fps μεσο παιζεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 εχεις stuttering .και μην πας αργα με την βάρκα για να νομίζουμε οτι δεν έχεις stuttering.Η μαγκιά είναι να πηγαίνεις γρήγορα και να κάνεις αποτομες κινήσεις. ειδικά σε αυτό έχεις αρκετά. δεν προπαθω να καναω τιποτα η βαρακα και το αυτοκινητο ειναι τερμα γκαζια δηλαδη για πιο λογο να το κανω αυτο δεν εχω καταλαβει αν πλακοθω στα γκαζια μονο, εκει ειναι που δεν θα καταλαβεις τιποτα ουτε καν το cap του video αν τρεχει ετσι και σε σενα και το θεωρεις "unplayable" τοτε θα πω μπραβο εισαι σε αλλο επιπεδο gaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 θα έλεγα μπράβο, αλλά δε λέω γιατί με το stuttering μου προκαλείται φοβερή αναγούλα Καποια μακακια τρελλη εχουν κανει ουτε με SLI δεν εξαφανιζεται δεν ειναι θεμα fps.. Ας ελπισουμε οτι θα φτιαξει στο επομενο patch (1.5 γιατι με το τελευταιο οσοι το δοκιμασαν λενε δεν..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Πρεπει να κανεις εγγραφη και να ανεβασεις στα fps που παιζεις, οχι 30 capped. Tο youtube πλεον υποστηριζει 60fps βιντεο. Και ακομα καλυτερα να κανεις εγγραφη σε διαφορετικο δισκο απο αυτο που εχεις το παιχνιδι. Αλλιως δεν υπαρχει τροπος να ξερουμε αν καποιες ανωμαλιες αφειλονται σε micro stuttering της GPU.Γενικα παντως μια χαρα τρεχει το game σου. Βαλε το buffer στα 2 frames και απολαυσε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Fail-άραν το streaming λογικά, σαν το Watch_Dogs.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Fail-άραν το streaming λογικά, σαν το Watch_Dogs.. δηλαδη εσυ ποτε δεν προκειτε να καταλαβεις το λαθος σου ετσι δεν ειναι? στο watch dog μας ελεγες οτι τα frame drop στην οδηγηση οφειλονται στην vram τωρα ειναι το video για πιο λογο να σου πω οτι ειναι μια χαρα και να ειναι unpalyable οπως βλεπεις το εχω προχωρισει το παιχνιδι και για τις μκιες αυτες αφησα το unity για την ωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Ελα να βγει και το The Crew Με προβληματα...Ε μετα δεν θελει και πολλη σκεψη γιατι τα εδινε αυτα τα παιχνιδια δωρο η Nvidia... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μονο σαν gpu δώρα θα καταλήξουν στο τέλος να τα πουλάνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 δηλαδη εσυ ποτε δεν προκειτε να καταλαβεις το λαθος σου ετσι δεν ειναι? στο watch dog μας ελεγες οτι τα frame drop στην οδηγηση οφειλονται στην vram τωρα ειναι το video για πιο λογο να σου πω οτι ειναι μια χαρα και να ειναι unpalyable οπως βλεπεις το εχω προχωρισει το παιχνιδι και για τις μκιες αυτες αφησα το unity για την ωρα Δεν είσαι ο μόνος που έχει 780. Εμένα έχει shuttering ότι και να κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 άσχετο, αλλά χάζευα λίγο ένα προγραμματάκι της logitech για το android και μου φάνηκε μπάνικο για να βλέπεις τη χρήση του pc-ιου σου καθώς παίζεις σε εξωτερική συσκευή, δυστυχώς δεν έχει vram ρε γαμώτο.. για να μη πετάγονται τα νούμερα στην κανονική οθόνη καθώς παίζεις είναι αυτό και δουλεύει με lgs https://play.google.com/store/apps/details?id=com.logitech.gaming.arxcontrolapp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα