Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Actually disable mouse acceleration/smoothing: Open My Documents\My Games\Far Cry 4[account id string]\GamerProfile.xml and set MouseAccelerationOn, MouseAcceleration, Smoothness, Smoothness_Ironsight and UseMouseSmooth to 0. (Credit to jacksepticeye.)

Καλό είναι όμως να βάλεις και το fix του MarkC που αφαιρεί το acceleration γενικά και από το λειτουργικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτό το κολπάκι με το disablemip=1 και gpubufferedframes=1 βοήθησε πολύ το ταπεινό μου πισακι(Χ4 940, 5870 1GB). Μέχρι τώρα ήταν uplayable με τρελό stuttering και είχα απογοητευτεί.

Τελικά έχει και σε εμένα εχει αρκετό stuttering όταν οδηγώ οχήματα ... πολυ ξενερα...

Το κολπάκι αυτο εμενα δεν με βοήθησε ιδιαιτερα... Ακομα εχω stutter.

Όλοι έχουν stuttering, απλά κάποιοι δεν έχουν και τόσο εκπαιδευμένο μάτι και δεν το καταλαβαίνουν..Φταίει το παιχνίδι αποκλειστικά.Μην πειράζετε την επιλογή για το ''mip'', ρίχνει την ποιότητα των Textures εξού και το λιγότερο stuttering.Καλύτερα βάλτε τα Textures στο Medium από τις in-game επιλογές αν σας ενοχλεί τόσο πολύ.

• Like 1

Ναι έχει το παιχνίδι mouse smoothing και εγώ έχω το acceleration απενεργοποιημένο αλλά όταν σημαδεύω είναι αισθητό το φαινόμενο με Death Adder 2013 και καθώς πριν έπαιζα το CAD χτυπάει πολύ άσχημα αυτή η αίσθηση στο Far Cry. Θα το τσεκάρω το βράδυ όταν ξανά παίξω.

Καλό είναι όμως να βάλεις και το fix του MarkC που αφαιρεί το acceleration γενικά και από το λειτουργικό.

Το είχα κάνει πολλές φορές απλά δεν θυμάμαι αν το έχω κάνει μετά την εγκατάσταση των win 10, γενικά είναι από τα πρώτα πράγματα που κάνω μετά από format.

Το patch 1.4 βγαίνει την Παρασκευή, κάποιοι το έχουν ήδη, αλλά γενικά βγαίνει την Παρασκευή.

log:

Update v1.4.0 PC

• NVIDIA HairWorks fully enabled for GeForce GTX gamers.

PVP + Co-Op

• The game will no longer freeze if a player accepts a Co-Op invite while in the Uplay App after quickly selecting a storage device.

• Players will no longer experience very low FPS if they join a friend in a PvP lobbly while in the Uplay browser.

• The game will no longer remain on a black screen if they use the Fast Travel feature immediately after the Bell Tower unlock cinematic.

• Resolved certain issues that prevented a player from returning to the Story Mode from the Co-Op tab.

Progression

• Players will now be able to achieve 100% progression if they do not drive a snowmobile when the vehicle is available.

• Players will now be able to reach 100% progression after the "Day 1" Patch is applied.

Trophies

• Corrected an issue where Trophies would not be rewarded for several weapons.

Main Menu

• The player will now hear ambient sound if they return tot he Main Menu from the Uplay App.

παντως δεν βλεπω να αλλαζει κατι στο performance..μονο στο co op  και στα επιτευγματα

Αφού έδειχναν συνέχεια την Ps4 έκδοση..Δεν νομίζω να έπεσε downgrade εδώ, στο Unity έπεσε όμως στα Textures, βέβαια μικρό το κακό γιατί με ένα SweetFX βλέπεις υφές E3.

είχαν βγει τόσα trailer που έδειχναν τη τελική μορφή του παιχνιδιού που δε νομίζω ότι είχε νόημα

άλλωστε εδώ δεν έπεσε διαφήμιση στα γραφικά, ούτε υπήρξαν υπερβολικές απαιτήσεις από μεριάς hw

δεν έγινε το σούσουρο που είχε γίνει πριν το wd για παράδειγμα και ήδη είχαμε το ιστορικό με downgrade στο 3..

Μου φαινεται παντως πολυ περιεργο ολο αυτο που συμβαινει.

Η nvidia βγαζει νεους drivers με διαφορα καποιων ημερων απο τους προηγουμενους,οι drivers υποτιθεται ειναι για best gameplay experience με το far cry, αλλα δεν φαινεται να κανουν και κατι παραπανω απο τους 344.65. Μονο το MFAA ειναι το κατι καινουριο αλλα δεν λειτουργει με το far cry 4.

Το 1.4 δεν φαινεται να διορθωνει και πολλα απο οτι διαβαζω απο εδω και απο εκει, θα το δουμε αυριο οταν το βαλουμε και οι υπολοιποι.

Εκτός του ότι και καλά είναι game ready οδηγοί για FC4, δεν είναι γιατί μια 780 τον πίνει από μια R9 280 :) Και αυτό με το MFAA είναι τελείως γελοίο, να έχει υποστήριξη το FC3 και όχι το FC4, αφού ίδια μηχανή γραφικών έχουν..Btw, πήγε κανείς στα χιόνια ; Μιλάμε είναι ολόιδια με του Crysis Original..

είχαν βγει τόσα trailer που έδειχναν τη τελική μορφή του παιχνιδιού που δε νομίζω ότι είχε νόημα

άλλωστε εδώ δεν έπεσε διαφήμιση στα γραφικά, ούτε υπήρξαν υπερβολικές απαιτήσεις από μεριάς hw

δεν έγινε το σούσουρο που είχε γίνει πριν το wd για παράδειγμα και ήδη είχαμε το ιστορικό με downgrade στο 3..

Μπα, εγώ νομίζω ότι είναι κυρίως επειδή παίζει πιο ομαλά και δεν υπάρχει τόσο έντονος λόγος να βγάλουν χολή. :P

Βγάζουν χολή για το stuttering άπειρη, για δες λίγο τα πιο μεγάλα forums τι γίνεται.Αλλά εκεί που βγάζουν την μεγαλύτερη χολή είναι για το Unity και πραγματικά δεν μπορώ να βλέπω σχόλια ότι δεν έχει καλά γραφικά κλπ..

Κατι το οποιο παρατηρσα που πιστευω πως σιγουρα θα το εχετε προσεξει και αλλοι ειναι οτι απο ολα τα παιχνιδια της ubi στο pc τα  far cry      ειναι αυτα που βγαινουν με τα λιγοτερα προβληματα σε συγκριση με ολα τα υπολοιπα. Δεν συγκρινεται το unity και το watxhdogs με το far cry 4 η ποιοτητα του οποιου απο αποψη perfomance και bugs ειναι ανωτερη απο τα αλλα δυο ηδη απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας του. Συμφψνειτε? Ποια ειναι η αποψη σας? Γιατι συμβαινει αυτο αραγε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...