Cowboy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τα δυο παραπανω screenshot ειναι για να δεις το distance των shadows, δες τα δεντρα πισω στο background.Σε κοντινες σκηνες φαινεται η διαφορα τους ως προς την υφη τους. Tα PCSS μου αρεσουν περισσοτερο και εδω και στο AC Unity.Εξαλλου απο επιδοσεις, ειναι πιο ελαφρια απο τα Ultra Shadows στα bench της Nvidia.Ναι το mouse lag (λογο frame delay) πρεπει να το υποστεις... Σιγουρα προτιμoτερο απο το stuttering. Εμενα δεν με ενοχλει ιδιαιτερα 3 frames καθυστερηση σε single player. Και τωρα που επαιξα λιγη ωρα με αυτα τα settings μπορω να πω πως δεν παρατηρω καθολου stuttering πλεον.Επαιξα λιγο και με controller (Dualshock 3), εκει τα 3-5 frames delay δεν τα αισθανεσαι καν. Σαν να παιζεις σε PlayStation 6 ειναι. (1440p - Ultra Settings - SMAA - 60fps). Παρεμπιπτοντως το FarCry 3 και το Watch Dogs αν θυμαμαι καλα το εχουν default στα 3 frames το buffer. Επισης δοκιμασε το God Rays (στα settings) στο Volumetric Fog, μου φαινεται η καλυτερη επιλογη. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2014 από Cowboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Για δειτε μπας και εχω stutt και δεν το εχω παρι χαμπαρι edit γιατι δεν εμφανιζεται? ειναι by default ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Εγω το βλεπω, μπλοκανει ο browser το script του embed player (δεν εχω ιδεα γιατι), αλλα το ξεμπλοκαρα. Μπορεις να ποσταρεις και Link.Μισο να το δω και θα σου πω αν δω καπου stuttering. BTW αν επαιζες με mouse θα φαινοταν πιο ευκολα, αν ειχες.Οχι δεν βλεπω stuttering στο βιντεο.Αλλα δοκιμασε GPUMaxBufferedFrames="1" πιθανον να τρεχει ακομα καλυτερα.Επισης δες αυτα που εγραψα παραπανω σχετικα με Shadows και God Rays. Με Soft Shadows και Volumetric Fog θα εχεις πιο ομορφο αποτελεσμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 ανεβαζω κι αλλο ενα πρωινο,που φαινονται καλυτερα αλλα που θα το πσταρω δεν ξερω θα τα τσεκαρω,αλλα δεν με ενοχλει κατι θα δεις και το αλλο video που ειναι πιο ξεκαθαρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δοκιμασετα, με το Volumetric Fog θα δεις μεγαλη διαφορα (θα γεμισει την εικονα σου και θα δωσει μια πιο ρεαλιστικη αισθηση του βαθους). Επισης καλυτερα να ανεβασεις video στα 1080/1200p ή και screenshot.Εκτως αν και το προηγουμενο ειναι στα 1080p και απλα δεν ειναι ακομα διαθεσιμο σε HD. Γιατι το βλεπω μονο εως 480p, και δεν μπορω να δω και πολλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 μπορει να εχω κανει καποια μακια σαν διαχειρισης οταν το ανεβαζα η οταν το τραβαγα...βαριεμε το shadowplay και ψαχνομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 http://www.gamespot.com/videos/far-cry-4-graphics-comparison/2300-6422408/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Έχεις stuttering Κυριάκο..Όταν ξεκινάς με την βαρκούλα τρως το πρώτο σκάλωμα και μετά έχει πάλι κάτι ψιλά.Btw, δεν ξέρω πως τα σκάτωσε έτσι η πράσινη, αλλά η R9 280 για την ώρα είναι πιο γρήγορη από την απλή GTX780 στο FC4 σε όλες τις αναλύσεις και γενικά οι περισσότερες Nvidia δείχνουν να μην αποδίδουν τα προβλεπόμενα.Βέβαια στους CPU η AMD είναι αρκετά πίσω σε σχέση με την Intel, κάτω από τον i3 βγαίνει και 'δω ο 8350.. http://www.techspot.com/review/917-far-cry-4-benchmarks/page5.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Ρε συ γιατι στα παραπανω benchmarks εχει i7 και 8350 στα 2500 Ghz??? Ε τωρα μην λες τετοια γιατι θα πεταχτει κανενας Adtakhs να μας λεει παλι για τα Mantle Κλπ. Α και μαπα το καρπουζι για οσους πηραν 6πυρηνο Intel μπας και δουν διαφορα,τους ριχνει fps ο i7 3770k των 190ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Ας πεταχτεί όποιος θέλει, όταν παίρνεις high-end GPU και θες τα μέγιστα σε κάθε παιχνίδι που ή πρόκειται να κυκλοφορήσει, παίρνεις Intel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 γενικά πάντως δεν πιστεύω ότι έχουν θέμα οι κόκκινες εδώ πέρα (σε αντίθεση με το unity που γελάει το κατσίκι από το unplayability) , απλά το ίδιο το παιχνίδι θέλει πειρισσότερο polishing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Τι θέμα, εδώ λέμε η απλή 280 βγάζει πιο πολλά frames από 780.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 εγώ έχω καλά frames όπως ανέφερα, αλλά αυτό έγινε με τον τελευταίο beta της amd, πρίν τα πράγματα ήταν κάποια σκαλιά χειρότερα βέβαια το παιχνίδι θέλει κι άλλη αναβάθμιση ώστε να το ευχαριστηθούμε σωστά πάντως είτε πράσινος είτε κόκκινος είτε μπλε η ubi θα στον φορέσει, αυτό είναι το ηθικό δίδαγμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Παίζοντας το Far Cry 4 μετά το COD παρατήρησα ότι υπάρχει κάποιο mouse smoothing/acceleration όταν σημαδεύεις. Παρόλο που στις ρυθμίσεις το mouse acceleration είναι στο 0 εξακολουθεί να το εφαρμόζει, είναι η ηδέα μου? και πώς το απενεργοποιώ τελείως γιατί μου σπάει τα νεύρα σε σημείο να μην έχω διάθεση να ασχοληθώ με το παιχνίδι. Edit - δεν είναι η ιδέα μου Mouse acceleration fixGo find your GamerProfile.xml file in documentsmygamesfar cry 4 and find the lines that say UseMouseSmooth, Smoothness, and Smoothness_ironsights, set them all to zero. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 εγώ δεν πείραξα καθόλου τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού στο θέμα του ποντικού, αυτό που θυμάμαι όμως είναι ότι ανέβασα τα dpi από τη συνηθισμένη ρυθμισή μου (που δε θυμάμαι πόσα είναι, έχω βάλει εκεί 5 ρυθμίσεις dpi στη μνήμη που ποντικιού μου και ανέβηκα μία) για να είναι πιο ευχάριστο το παιχνίδι από τις universal ρυθμίσεις των windows και της logitech πάντως έχω κλείσει το acceleration, έχει το παιχνίδι δικό του acceleration; το έκανα ενστικτωδώς τώρα που το σκέφτομαι, και τώρα το σκέφτομαι για πρώτη φορά, μήπως μου βγήκε να το κάνω για να μην προλαβαίνει να γίνεται αυτό που λες και να πηγαίνει από την αρχή γρηγορα ο κέρσορας; γιατί κανονικά πάει αρκετά αργά τώρα που το θυμάμαι καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα