Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...να καθεται πανω στην προβοσκιδα του ελεφαντα ...

ΕΕΕ ο Kωστέτσος που θα καθότανε αν όχι σε κάτι χοντρό και μεγάλο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγώ love it, δεν γυαλίζουν και τα πτώματα yey! Το skill tree θέλω να δω, throwing knives pure awesomeness. Ελπίζω να φτιάξαν και το wound system, του Jason καλο ήταν alla από τους enemies ήταν λίγο buged με τα textures να κάνουν hover επάνω από το σώμα. Πάντως ναι δεν έχω καταλάβει γιατί κάνανε τον "κακό" να look gay...μήπως είναι?! :D

• Like 1

Συμφωνώ. Πρόκειται για παιχνιδάρα.....
Sniper με σιγαστήρα!!!!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!!!!
Θα ήθελα να δω λίγο τα requariments.... Έχουνε βγει???

Δεν βρίσκω λόγο να είναι διαφορετικά από το προηγούμενο. Κανονικά θα πρέπει να είναι ακόμα μικρότερα αφού είχαν τόσο χρόνο να κάνουν παραπάνω optimize, αλλα επειδή είναι Nubi υπολόγιζε για να είσαι ok ίσως λίγο ψηλότερα :D

Τα γραφικά εγώ πάντως τα είδα βελτιωμένα σε σχέση με το 3, τώρα δεν ξέρω κατά πόσο θα διαφέρουν αυτά τα E3 videos με το final product, γιατί στο 3 ήταν αρκετή η διαφορά.

Καθίστε να δούμε.... Είναι νωρίς για να κρίνουμε την Ubisoft. Όχι επειδή έκανε μια μαλα@@Ι@ τον τελευταίο καιρό να το κοπανάμε συνεχώς......

Δεν έκανε μία μαλακία, έκανε πολλές.Μία με το Far Cry 3 που στην Ε3 έδειχνε 10 φορές καλύτερο, μία με το Watch_Dogs που έγινε ακριβώς το ίδιο και με το Assassin's Creed Black Flag που έλεγε ότι θα 'ναι optimized και ήταν ένα σκ@τό.Και όλα αυτά θα συνεχιστούν βασικά, δεν περιμένω να αλλάξει κάτι.Μόνο στο Blacklist τα πήγε άψογα, Unreal Engine 2.5 και το παιχνίδι φύσαγε και οπτικά και optimized.

Εγώ θα το ξαναπω ότι με το black Flag δεν συνάντισα κανένα θέμα..... Το Far Cry 3 σίγουρα ήτανε λίγο χειρότερο αλλά όχι και 10 φορές χειρότερο.
Τέλος πάντον, δεν χρειάζεται να συζητάμε για αυτό εδώ... Ο καθένας έχει την γνώμη του..... :P
Για αυτό και ο καθένας κάνει Support εκεί που θέλει.... ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...