Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα έρχεται με ΤΧΑΑ + SweetFX. Με το κολπακι αυτο χαλανε τα textures; Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drop_Dead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Με το κολπακι αυτο χαλανε τα textures; Ναι όσο να ναι, αλλά για μένα ήταν αρκετά unplayable οπότε τωρα το ευχαριστιέμαι πιο πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα έρχεται με ΤΧΑΑ + SweetFX. Ναι. με sweetfx δε γνωρίζω τι συμβαίνει αλλά στα δικά μου μάτια όσο το δοκίμασα το καλύτερο οπτικά αποτέλεσμα ήταν όλα ultra + msaa8x αλλά οι γουρούνες δεν οδηγούνται σωστά κ το απεικονιστικό θέμα το καθιστά αδύνατο να οδηγήσεις χωρίς στούκες αλα συγκρουόμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Το TXAA κάνει την καλύτερη δουλειά στο aliasing, αλλά προσθέτει θολούρα, οπότε θες και το SweetFX να βάλει sharpness και να έρθει η ισορροπία.Το 8xMSAA έχει τραγικό performance hit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Το TXAA κάνει την καλύτερη δουλειά στο aliasing, αλλά προσθέτει θολούρα, οπότε θες και το SweetFX να βάλει sharpness και να έρθει η ισορροπία.Το 8xMSAA έχει τραγικό performance hit. This.. Βοηθαει και στο shimmering αλλα πολυ θολουρα..Μην το πλακωνεις στα φιλτρα, γιατι unsharp απο SweetFX πανω απο temporal δεν ξερω τι θα βγαλει.. Δοκιμασε με DSR, πολυ καλη εφαρμογη φαντασου στο λεω εγω που ξερεις οτι δεν το πολυσυμπαθω.. Το MSAA θελει παντως και TrAA και φαινεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Πίστεψέ με, είναι δοκιμασμένο, το καλύτερο αποτέλεσμα είναι με TXAA + SweetFX.Μόνο με TXAA ξερνάς όμως.Δεν υποστηρίζει και MFAA να το δοκιμάσω η μακακία, υποστηρίζει το FC3 και όχι αυτό..Δηλαδή πόσο γκαούτσαλα είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Παιζει δεν το εχω δει θα το δοκιμασω, με τρομαξε μονο στην σκεψη παντως.. lol p.s Τι config εβαλες; K-putt? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Ναι, πάντα K-putt, κάνει τα καλύτερα presets απ' όλους.Αφαιρεί την ηλίθια ασπρίλα που έχουν σχεδόν όλα τα παιχνίδια by default. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 λοιπόν ο τελευταίος driver της amd έκανε δουλειά, με presets ultra (oκ το παρακάνω, αλλά ήθελα να ζορίσω) στη χειρότερη δυνατή περίπτωση έπεσα στα 34 (κατεβαίνοντας οδηγώντας γρήγορα ένα λόφο ενώ είχα και εχθρούς από πίσω) και συνήθως είμαι στα 45-60 αλλά το κωλο-stuttering παραμένει.. είπα να δοκιμάσω και το κολπάκι με το xml , αλλά δε με έπεισε για την αποτελεσματικότητά του ή απλά δεν κάνει δουλειά στις κόκκινες το παιχνίδι θέλει κι άλλο patch, μπορεί να παιχτεί πολύ ευχάριστα με τη κάρτα μου, αλλά θέλει patch, δε γίνεται να είσαι με 50fps και να τρέμει το σύμπαν (εδιτ μισό να το ξανατσεκάρω αυτό... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastixas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Με τον ορο stuttering τί ακριβως εννοειτε; Συνεχεια το διαβαζω, εψαξα και στο νετ αλλα δεν μπορω να καταλαβω τί ειναι στην πραξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Με τον ορο stuttering τί ακριβως εννοειτε; Συνεχεια το διαβαζω, εψαξα και στο νετ αλλα δεν μπορω να καταλαβω τί ειναι στην πραξη. ενώ έχεις καλά frames η εικόνα φαίνεται σα να κάνει διακοπές , σα να πηδάει καρέ (και αυτό σε ζαλίζει απίστευτα ειδικά σε τέτοιου είδους παιχνίδι) αυτό αν δεν έχεις πρόγραμμα ανοικτό να τα μετράει όντως σου δίνει τη ψευδαίσθηση ότι το παιχνίδι παίζει με πολύ χαμηλά fps τη στιγμή που συμβαίνει αυτό αλλά όταν βλέπεις υψηλά fps με το μετροπρόγραμμα που μετράς και παράλληλα έχεις αυτό το φαινόμενο, τότε δε φταίει το hw σου, αλλά είναι καθαρά θέμα είτε οδηγών είτε του ίδιου του παιχνιδιού στη προκειμένη περίπτωση επειδή το έχουμε και σε nvidia και σε amd είναι προφανώς θέμα του παιχνιδιού και κρίμα γιατί σε γενικές γραμμές φαίνεται να είναι το μόνο σοβαρό τεχνικό θέμα του παιχνιδιού, θα μπορούσε από τη πρώτη μέρα να είναι σχεδόν άψογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Stuttering ειναι οι ανισες καθυστερησεις μεταξυ των καρε που κανει render η GPU. Οταν εχουμε stuttering, ο στιγμιαιος ρυθμος καρε (fps) της μεγαλυτερη καθυστερησης ειναι πολυ μικροτερος απο τον ρυθμο καρε που βλεπουμε στα προγραμματα μετρησης fps οπως π.χ. το FRAPS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastixas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Έχω κι εγώ λοιπόν stuttering με το συστημα της υπογραφής μου με ενημερωμένα τα παντα και 1.3 patch. Εξαφανίζεται όταν πάω τα γραφικά στο medium. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Όπως σε όλους, μόνο με Medium Textures δεν υπάρχει stuttering.Anyway, το προχώρησα λίγο, μου φαίνεται πολύ ωραίο σαν παιχνίδι όπως και το FC3.Στα γραφικά τώρα είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα..Το ToD το θεωρώ τέρμα fail, εκεί που είσαι και οδηγείς, ξαφνικά από πρωί γίνεται απόγευμα ή βράδυ, ρεαλισμός 0 και ο τρόπος που γίνεται αυτή η απότομη αλλαγή φαίνεται άθλια.Από 'κει και πέρα, τα Textures στα περισσότερα σημεία τα σπάνε απλά(Ειδικά στους χαρακτήρες και στα οχήματα), δεν μου αρέσει αυτή η ασπρίλα που υπάρχει δήθεν από την ομίχλη στο περιβάλλον(Όταν αυτή υπάρχει) ενώ το βράδυ δεν λέει και πολλά.Επίσης, όταν οδηγείς μ' αυτή τη μαλακία που είναι σαν ελικοπτεράκι, το περιβάλλον φαίνεται τρισάθλιο με πολλά pop-ins.Όταν είναι πρωί όμως, τα σπάει, ειδικά με το SweetFX του K-Putt.Το μόνο που είναι πολύ ενοχλητικό είναι το stuttering που είναι χιλιοειπωμένο πλέον δυστυχώς.Λογικά πράγματα βέβαια, μιας και μιλάμε για cross-gen τίτλο, αν ήταν μόνο σε current-gen, ίσως να είχαμε αντίστοιχο wow factor με το Unity αλλά και αντίστοιχη μίρλα στα forums 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 πραγματικα εχεται stutt..? και η 970? εβαλα και τον 344,75(αν και στην αρχη μου φαινοτανε ο 344,65 καλυτερος,τεσπα) τσουλαει νερο κι αυτος παντα με 1,3patch λετε να εχουν σχεση τα win 7 vs 8?σοβαρα το λεω..... αλλιως ειναι ο διαβλος της 970 που κανει την ζημια Παντως το παιχνιδι δεν ειναι ιδαιτερα βαρη οποτε θα λυθουν ολα τα προβληματα πιστευω παρακατω τελικα κατεληξα στο msaa για τον οπτικο τομεα.... το god rays μου την σπαει λιγο και το εχω off με τα γραφικα δεν τρελαθηκα για αυτο αλλαξα τον driver,δεν ξερω αν κανω κατι λαθος, ολα τερμα τα εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα