Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λένε ότι δεν επηρεάζει και ρίχνει και αρκετά το Vram usage..Όποιος γουστάρει ας το δοκιμάσει, πάντως κάτι πρέπει να γίνει γιατί έπαιξα λίγο παραπάνω και είναι αρκετά έντονο το πρόβλημα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με τι ΑΑ όμως αυτά τα αποτελέσματα;

Εγώ με την 780 δε βλέπω κάτω από 45 fps με AA 2x. Όλα τα άλλα στο max. Με τους τελευταίους drivers τα παραπάνω, αλλά το stuttering υπάρχει.

Λένε ότι δεν επηρεάζει και ρίχνει και αρκετά το Vram usage..Όποιος γουστάρει ας το δοκιμάσει, πάντως κάτι πρέπει να γίνει γιατί έπαιξα λίγο παραπάνω και είναι αρκετά έντονο το πρόβλημα..

Οντως βελτιωνει την κινηση αυτο, δεν υπαρχει stuttering ή ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο να το διακρινεις. Δε νομιζω βεβαια το stuttering να γινεται λογω ελλειψης vram, ειδικα σε μας με την 9x σειρα.

• Like 1

Και με τους νέους οδηγούς το ίδιο stuttering είχα, τίποτα δεν άλλαξε.Αν ξαναγυρίσεις το setting εκεί που ήταν, θα το καταλάβεις.Επίσης, λένε ότι η επιλογή για το mouse acceleration είναι broken και έδωσε ένας ένα .rar στο Guru3D για να το φτιάξεις.

Και το fov ειναι broken, αν το παρατηρησεις πχ την πρωτη φορα που μπαινεις στο οχημα oταν προσπαθεις να ξεφυγεις στον προλογο.

Το εχω ανενεργο το acceleration, εχω ανεβασει το sensitivity στην αλλη επιλογη.

Δεν γνωριζω τι προβληματα υπηρχαν πριν 2 εχω εντοπισει εγω. Το mild instant stuttering που ειναι κοινο προβλημα απο οτι βλεπω (δεν εχω δοκιμασει να το αλλαξω απο το ini file), και το γ@m γ@m το shimmering.. Σιγα μην βαλω TXAA για να το αντιμετωπισω, MSAA και τα μυαλα στα καγκελα.. 2560x1440 ultra+ss+8xMSAA.  Επιτελους το SLI δειχνει δοντια.. Επισης ειναι η πρωτη φορα που πραγματικα το DSR εδωσε πνοη σε ενα παιχνιδι προσωπικα με τοσα alpha transparencies δειχνει φοβερο και το σηκωνει ικανοποιητικοτατα σε 4k. (Aν χρησιμοποιησω αυτη την ενναλακτικη και δεν το παιξω σε κανονικη 4k αναλυση στην TV, χωρις ομως AA). Φοβερη χρηση της vram, ειδες αν θελουν τι γινεται ε;

Θυμιζει κλασσικα FC3 οπως περιμενα. Προσωπικα δεν αντιμετωπισα το παραμικρο crash 2 ωρες που επαιξα, ουτε ειχα θεμα με το HBAO+ .

Πολυ ευχαριστημενος αυτη την φορα απο την Nubi..

edited

μολις τελειωσα το act 1!!το παιχνιδι μεχρι στιγμης πολυ ωραιο εαν κ θυμιζει farcry3(δεν ειναι κακο αυτο).οσο για τα γραφικα το τρεχω ολα ultra 1080p με ΑΑ off κ τα fps σπανια πεφτουν κατω απο 50-45.σχεδον παντα ειναι στα 60.stuttering δεν εχω σχεδον καθολου.εχω λιγο μονο οταν οδηγαω καποιο οχημα!!

79 ευρώ η gold edition και ακόμα δεν έχω δει το παιχνίδι. Κρασάρει στο αρχικό load. Από τα forum είδα ότι πρέπει να κλείσω ότι τρέχει και να αποσυνδέσω μία μία τις USB συσκευές μέχρι να παίξει(και αυτό όχι σίγουρα). Για ΑΑΑ παιχίδι με πολύ κόσμο να το περιμένει, τα bugs του είναι αθλια και εννοείται ότι δεν έχω σκοπό να συνδέω αποσυνδέω για να δουλέψει.

Το ίδιο πρόβλημα έχει λέει και το νέο assasins creed οπότε μάλλον είναι θέμα κλειδώματος.

Εγώ προσωπικά λέω να δίνω από εδώ και πέρα τουλάχιστον ένα μηνα πριν ασχοληθώ με nubisoft game tbh. Όταν βγει patch για τα black fuckin bars wake me up plz ;)

16:10 ε; ffs ρε φουστη μου εν ετει 2014 με αυτα τα απλα πραγματα.. :/

• Like 1

Ναι αυτό και το mouse acceleration είναι ντροπή. Το έβαλα λίγο στο PS να το δω και δεν φαίνεται άσχημο πάντως, ο φωτισμός όμως καμια σχέση. Anyways στην αναμονή.

Πειραξτε το xml αρχειο, οπως αναφερθηκε πιο πανω, και το stuttering μειωνεται και ειναι κοντα στον αφανισμο. Πιο πολυ στην οδηγηση βεβαια φαινεται να υπαρχει stuttering, κατα τα αλλα καλα πηγαινει. Αυτα τα pop ups και το LoD να φτιαξουνε σε αυτο και στο unity, θα ημαστε κομπλε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...