qsis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 είναι πολύ πιθανό να οφείλονται στους γνωστούς λόγους τώρα που κυκλοφόρησε κανονικά δες τι λέγεται στα ιντερνετς για το θέμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Το εβαλα και εγω πηγε αυτοματα ολα high αλλα δεν αξιζει να το παιξω ετσι απο Παρασκευη η ισως απο Τριτη το αργοτερο που θα εχω την 970 το ξεκιναω. Σε συγκριση με το AC πως ειναι? Εχει τοσο εντονα προβληματα ? Ρωταω γιατι στο φρουμ του στο steam διαβαζω πιο πολλα θετικα σχολια παρα αρνητικα ενω το AC το κραζουν ολοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 μπροστά στο ac είναι παράδεισος για το θέμα stuttering που έχει διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, ελπίζω αύριο να είμαι απόλυτα βέβαιος για το τι συμβαίνει, γιατί όλοι που το έπαιξαν νωρίς έπαιξαν ένα σκουπίδι και οχι το τελικό προϊόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Ακόμα να πάρεις την 970 ρε Oroku; Μαζί την παραγγείλαμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Ναι αλλα επειδη ειδα οτι αργουσαν πολυ την ακυρωσα και τελικα την παραγγειλα απο αλλου αυτη τη Δευτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Κι εγώ πάντως επιλέγω να περιμένω λίγο πριν το συνεχίσω, εξάλλου στην αρχή είμαι ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 το θέμα της οδήγησης γιατί χάλασε απ'το FC3 που ήταν sweeeeeeeeeeeeeeeet ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 εβαλα το 1.3 πατσ επαιξα λιγο εκανα save αλλα δεν το κρατησε ξερει κανεις πως κανεις save? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Προφανώς δεν τελείωσες το πρόλογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 εβαλα το 1.3 πατσ επαιξα λιγο εκανα save αλλα δεν το κρατησε ξερει κανεις πως κανεις save? Τωρα αμα σου πουμε γιατι και πως, θα μου διαγραψουν το μνμ.... Αν θελεις pm να σου πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Πολύ βαρύ το βγάζουν στα benchmarks, εγώ δεν το είδα τόσο βαρύ και τα έχω ΟΛΑ ενεργοποιημένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Με τι ΑΑ όμως αυτά τα αποτελέσματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Όσο το πάει το παιχνίδι όταν το βάζεις Ultra. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Ελληνικό Far Cry 4 PC Review απο το Alt-Tab. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Btw, για το stuttering στο Guru3D προτείνουν αυτό: (Δεν το δοκίμασα ακόμη) Well, after some experimenting i found one way to get rid of this stuttering. First change graphics quality in game to "custom", then go to C:\Users\Master\Documents\My Games\Far Cry 4 and edit GamerProfile.xml file, change DisableLoadingMip0="0" to DisableLoadingMip0="1" . Stutter almost completely gone. I noticed that game now uses around 1700MB VRAM, and before that was around 2600MB. Not sure what is that setting for. Quick test shows no visual difference in game. Further testing required. Please report back your findings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα