Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μαύρες μπάρες πάνω-κάτω και 'δω σε 16:10, για το πέο η εταιρεία..Η πλάκα είναι ότι με DSR έχει μόνο στο κάτω μέρος black bar..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Yeap, και επιτέλους MFAA αν και δεν υποστηρίζεται στο FC4, αλλά στο FC3 είναι οκ..Weird..Btw, μόνο εγώ νομίζω ότι το HBAO+ είναι ακόμα bugged στο παιχνίδι ; Επίσης, ΟΛΟΙ μιλάνε για stuttering το οποίο βελτιώθηκε με το patch 1.03 αλλά εξακολουθεί να υφίσταται και μόνο αν βάλεις τα textures medium το εξαφανίζει.Παρατηρείται κυρίως στην οδήγηση.

• Like 2

Δεν δοκίμασα SMAA τώρα, έβαλα 2xMSAA κατευθείαν και είναι κομπλέ.Αυτά τα cut-scenes που είναι τίγκα στη θολούρα, τι σκ@τ@..Σου δείχνει την ίδια ακριβώς σκηνή σε βίντεο και μόλις παίζεις ξεθολώνει ο τόπος..Ότι να 'ναι..

Απ' ό,τι έχω καταλάβει, όταν βγαίνω με Alt+Tab απ' το παιχνίδι για μια-δυο φορές π.χ., ενδέχεται να φάω crash.

Τώρα που το ξεκίνησα ξανά χωρίς Fraps δεν είχα κάποιο crash, και έφτασα μέχρι την αποστολή με το Wolves Den, μετά το Prologue.

Πάντως υπάρχουν προβλήματα, τα οποία ελπίζω να οφείλονται στους γνωστούς λόγους, και όχι στο actual game.

Στα FMV πότε έχω θολούρα, πότε όχι. Επίσης με την camera έχω πάντα θολούρα.

Με το ΑΑ @ Off, πότε έχω θολούρα και πότε όχι. Δε μπορώ να καταλάβω τι παίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...