Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μαύρες μπάρες πάνω-κάτω και 'δω σε 16:10, για το πέο η εταιρεία..Η πλάκα είναι ότι με DSR έχει μόνο στο κάτω μέρος black bar.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Συνεχίζουμε από αύριο με το επίσημο release. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 CGI Launch Trailer: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Βγήκαν οι 344.75. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Yeap, και επιτέλους MFAA αν και δεν υποστηρίζεται στο FC4, αλλά στο FC3 είναι οκ..Weird..Btw, μόνο εγώ νομίζω ότι το HBAO+ είναι ακόμα bugged στο παιχνίδι ; Επίσης, ΟΛΟΙ μιλάνε για stuttering το οποίο βελτιώθηκε με το patch 1.03 αλλά εξακολουθεί να υφίσταται και μόνο αν βάλεις τα textures medium το εξαφανίζει.Παρατηρείται κυρίως στην οδήγηση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Τι θέμα ακριβώς έχεις με το HBAO+; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μου φαίνεται πολύ ''Dark'' αν και μπορεί να 'ναι ιδέα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Ειναι πολυ dark για κανε πειραματα με το fog που εχει στις ρυθμισεις κ ανεβασε το γκαμμα μεσα απο το παιχνιδι να δεις αν φτιαξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Λοιπόν, πέρασα τους 344.75. Πλέον, με το ΑΑ στο Off, δεν έχω θολούρα. Με SMAA όμως, εξακολουθώ να έχω. Τα υπόλοιπα φαίνονται ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δεν δοκίμασα SMAA τώρα, έβαλα 2xMSAA κατευθείαν και είναι κομπλέ.Αυτά τα cut-scenes που είναι τίγκα στη θολούρα, τι σκ@τ@..Σου δείχνει την ίδια ακριβώς σκηνή σε βίντεο και μόλις παίζεις ξεθολώνει ο τόπος..Ότι να 'ναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Πάντως το stuttering είναι παρών. Δε γίνεται από 60FPS να πέφτει στα 56 και να είναι λες κι έπεσε στα 15. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Ναι, είναι σπαστικό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μετά από crash με το white screen έχασα τα saves μου. Καλή φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Για ποιο λόγο έφαγες crash ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Απ' ό,τι έχω καταλάβει, όταν βγαίνω με Alt+Tab απ' το παιχνίδι για μια-δυο φορές π.χ., ενδέχεται να φάω crash. Τώρα που το ξεκίνησα ξανά χωρίς Fraps δεν είχα κάποιο crash, και έφτασα μέχρι την αποστολή με το Wolves Den, μετά το Prologue. Πάντως υπάρχουν προβλήματα, τα οποία ελπίζω να οφείλονται στους γνωστούς λόγους, και όχι στο actual game. Στα FMV πότε έχω θολούρα, πότε όχι. Επίσης με την camera έχω πάντα θολούρα. Με το ΑΑ @ Off, πότε έχω θολούρα και πότε όχι. Δε μπορώ να καταλάβω τι παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα