zvarthangalos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Το παρατάω παιδιά όταν το παίξετε και το τερματίσετε σφυρίξτε καλή σας επιτυχία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δεν ειχα κανενα θεμα μεχρι που μπηκε το update. Θα δοκιμασω να το τρεξω και σαν διαχειριστης και να ξαναφαω για αλλη μια φορα το intro στην μουρη... Τι να πεις, αυτα εχει ο θειος, η κανονικη εκδοση δεν νομιζω να εχει τετοια θεματα, ουτε με τα saves, ουτε με black maps/crashes. μα γιατι εκανες update; το πρόβλημα είναι σε εμενα ότι παιζει κανονικα αλλά ο χαρτης δεν εμφανίζεται, είναι μαυρος, το μονο που φενεται είναι το κομματι κατω κατω αριστερα αλλά όταν θες να δεις το μεγαλο τον χαρτη δεν φενεται. Σαν ιστορια σας αρεσε; εμενα πιο πολύ μ αρεσε το 2 καλα το 1 δεν το ειδα αλλά θα είναι ωραιο, το 3 ετσι και ετσι, και το 4 πρεπει να τελειωνει πολύ συντομα, δεν το βλεπω για πολύ μεγαλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Lol ρε man, προτιμάς το 2 απ' το 3; Μην παίξεις καν το 1 τότε, που είναι το καλύτερο για μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 δεν ειπα ότι το 3 ηταν ασχημο απλα εμενα δεν μ αρεσε και παρα πολύ, τωρα όμως ειμαστε στο 4 δεν αξιζει να λεμε για τα υπολοιπα τα τερματισαμε τελειωσαν, για το 4 τωρα τι γινεται, εχει αρκετα προβλημματα, και κατι ακομα αν προσεξατε είναι ο φωτισμος, δεν είναι παρα πολύ εντονος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 δεν ειπα ότι το 3 ηταν ασχημο απλα εμενα δεν μ αρεσε και παρα πολύ, τωρα όμως ειμαστε στο 4 δεν αξιζει να λεμε για τα υπολοιπα τα τερματισαμε τελειωσαν, για το 4 τωρα τι γινεται, εχει αρκετα προβλημματα, και κατι ακομα αν προσεξατε είναι ο φωτισμος, δεν είναι παρα πολύ εντονος; αν δε σ'άρεσε το 3, τσάμπα ασχολείσαι με το 4 κατά τη γνώμη μου ! copy paste είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 εε εχει και λιγο χιονι στο 4 το θεμα είναι ότι ακομα δεν εχω δει τιποτα, δεν ξερω αν καποιος το πηγε πιο μακρια, εγω ειμαι στον πρωτο πυργο και ο χαρτης είναι ακομα μαυρος, παρολα αυτά φενεται μονο κατω αριστερα το κομματι αν θες να δεις ολοκληρο τον χαρτη δεν φενεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 OK το patch διόρθωσε αρκετά τα πράγματα, 35-60 fps ελάχιστο stuttering. Το ο/c δεν το γουστάρει πάντως. Btw ότι και να βάλω τα black bars δεν φεύγουν...wtf?! Πάντως σοβαρά είναι μια από τα ίδια port που έχουμε δει...δηλαδή πάλι 3-4 ρυθμίσεις κάνουν την διαφορα και αυτή πολύ σχετική...δηλαδή είναι δυνατόν μέσα στο πρώτο χωριο να έχω 28 fps όλα ultra και 37 όλα low?! Anyways το game φαίνεται καλο πιστό στο 3 το αυτo drive τα σπάει το αφήνω στην άκρη για κάνα update ακόμα και να το τσιμπήσω μπας και παίξουμε κάνα co-op. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 εε εχει και λιγο χιονι στο 4 το θεμα είναι ότι ακομα δεν εχω δει τιποτα, δεν ξερω αν καποιος το πηγε πιο μακρια, εγω ειμαι στον πρωτο πυργο και ο χαρτης είναι ακομα μαυρος, παρολα αυτά φενεται μονο κατω αριστερα το κομματι αν θες να δεις ολοκληρο τον χαρτη δεν φενεται Και με το update ? γιατί μόλις μπήκα σπίτι...και λέω να το περάσω αν κ το save μου προβλέπω να βγάζει μαγικά φτερά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Σε μενα καταφερε να σπασει @@. Δεν μου λειτουργουν τα save τωρα, και δοκιμες πως να κανω οταν πρεπει να φαω ολο αυτο το intro στην μουρη για να δω αν τελικα κανει save.. Τωρα το ξανακανω εγκατασταση Θελω και εγω να παω σε αγορα, αλλα μονο αν σιγουρευτω οτι θα μου τρεχει οπως εγω θελω να μου τρεχει, χωρις δλδ visual bugs/glitches κτλ. Θα κανω αλλη μια προσπαθεια anw.. edited Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Για τα save πρόσεξα ότι υπάρχει επιλογή να κάνεις εσύ save. Η επιλογή στο μενού εμφανίστηκε σε μένα όταν τέλειωσα τον πρόλογο. Δεν ξέρω αν όντως τότε εμφανίζεται απλά τότε ήταν η πρώτη φορά που το είδα. Όσο αφορά την έκδοση 1.3 την πέρασα και όλα είναι κομπλέ. Δεν είχα κάποιο θέμα πριν με το game αλλά για καλό και για κακό την πέρασα. Τα save μου δεν τα έχασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Tην ειχα δει την επιλογη save. Δεν υπαρχει απο οτι φαινετια στην 1.03... Mονο save and quit εχει. Μετα τον προλογο τρωω μαυρη οθονη και τιποτα δεν γινεται απο εκει και περα. Τωρα ξαναβλεπω, χαρας το κουραγιο μου το intro. Last try. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Tην ειχα δει την επιλογη save. Δεν υπαρχει απο οτι φαινετια στην 1.03... Mονο save and quit εχει. Μετα τον προλογο τρωω μαυρη οθονη και τιποτα δεν γινεται απο εκει και περα. Τωρα ξαναβλεπω, χαρας το κουραγιο μου το intro. Last try. Υπάρχει κανονικά και στην 1.3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Mετα τον προλογο την βλεπεις? Γιατι την πρωτη φορα που μπορω να ελεγξω τον χαρακτηρα, δεν μου εχει επιλογη save. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Πέρασα την 1.3.0. Παρατήρησα τις εξής αλλαγές: - Προστέθηκε το nVidia The way it's meant to be played - Προστέθηκε ρύμθιση για τα trees. - Πλέον όταν πατάω Q μου βγάζει επιλογές για όπλα κ.λπ.. - Έχω χάρτη πλέον - Αν βάλω το ΑΑ σε Off ή SMAA, έχω τρελή θολούρα. Στα υπόλοιπα settings είναι μια χαρά. Πριν δε μου το έκανε. - Και κάτι άλλες που δε θυμάμαι τώρα, νομίζω προστέθηκε επιλογή στο κεντρικό menu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Mετα τον προλογο την βλεπεις? Γιατι την πρωτη φορα που μπορω να ελεγξω τον χαρακτηρα, δεν μου εχει επιλογη save. Ναι μετά τον πρόλογο την είδα πρώτη φορά αλλά ήταν πριν βάλω το patch. Όπως είπα και πιο πάνω δεν έχασα τα save μου μετά την εγκατάσταση του patch. Έκανα μια αποστολή με την 1.3 (μετά τον πρόλογο εννοείται) και έκανα save ύστερα κανονικότατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα