Alex21121988 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Καλα ναι, συμφωνοι πανω σε αυτο. Και εγω απλα το λεω, για να σχολιασω, να σχολιασετε, να γινει κουβεντα. Δεν παει να πει οτι επειδη παει καλα στην 970/980 θα πηγαινει καλα και στις προηγουμενες. Αν δεν ετρεχε και σε αυτες θα το λεγαμε εννοειται. μαλλον δεν κραταει save το 1.3 το εβαλα στα γρηγορα και εχει μονο new game a fuc.. Ξανα prologue λοιπον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 εγώ ξανάπαιξα το μεσημέρι το πρόλογο σε άλλη έκδοση από αυτήν που έπαιζε αρχικά, ακριβώς επειδή έβλεπα ποιος θα βγάλει αναβαθμίσεις και ποιος όχι ελπίζω να δικαιωθώ και να μην παίξω τρίτη φορά το πρόλογο : P κάνω και τη βλακεία και βάζω μια φορά την εισαγωγή πάω να φάω με την ησυχία μου και μόλις γυρνάω βλέπω το τρολοτέλος που έχουν βάλει οι δημιουργοί αν δεν κάνεις απολύτως τίποτα εκεί να σε αναγκάσουν να κάθεσαι πάνω από το pc για να δεις την εισαγωγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Πω... Και εχει και μεγαλη εισαγωγη το συγκεκριμενο ρε γαμωτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Ενταξει και τα save δουλευουν τελικα και το patch κανει δουλεια map κτλ ειναι μια χαρα.τωρα το δοκιμαζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Τέτοια λέγε, τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 η εγχείρηση πέτυχε, ο ασθενής πέθανε! τελικά πάνε τα save μου.. ας το ψάξω λίγο γιατί όντως είναι μεγάλη η εισαγωγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Ενταξει και τα save δουλευουν τελικα και το patch κανει δουλεια map κτλ ειναι μια χαρα.τωρα το δοκιμαζω στείλε μου ένα πμ παρακαλώ και πες μου ποιά έκδοση έτρεχες...ευχαριστώ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 εχω κανει μιχ ολες μαζι απλα κρατουσα παντα backup τα αρχεια που αντεγραφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 ρώτησα γιατί με την 1η που κυκλοφόρησε, δεν είχα κανένα πρόβλημα. ούτε πόρτες, ούτε save...ούτε σκιές παρά μόνο μερικά άσχημα drops + μαύρος χάρτης στο μενού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 παιδια για τα saves πρεπει να το κανετε εκτελεση ως διαχειρηστες, ο χαρτης γιατι είναι μαυρος τωρα; δεν καταλαβα πατας το μ και είναι μαυρος ο χαρτης δεν βλέπεις τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 παιδια για τα saves πρεπει να το κανετε εκτελεση ως διαχειρηστες, Εεε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Τα χασαμε τα saves. Just great.. Και οχι μονο αυτο, μου κρασαρε και εκει που σε αφηνει να χειριστεις τον χαρακτηρα πρωτη φορα, και δεν το εσωσε. Μα ειναι δυνατον να μην μπορεις να κανεις skip το intro ρε γαμωτο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Εμένα εξακολουθεί να μην ανοίγει την πόρτα το μόνο που έγινε είναι που ήρθε το φως και έφυγε το σκοτάδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 παιδια πως γινεται σε εμενα να ξεκινησε αμεσως; απλα πατηστε δεξι κλικ και εκτελεση ως διαχειριστης το θεμα σε μενα είναι ότι ο χαρτης είναι μαυρος δεν βλεπω τιποτα φενεται ότι το παιχνιδι εχει πολλα κενά (bugs) με λιγα λογια, σε αλλους συμβαινει και κατι διαφορετικο, σε εμενα εγινε αυτό με τον χαρτη για παραδειγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δεν ειχα κανενα θεμα μεχρι που μπηκε το update. Θα δοκιμασω να το τρεξω και σαν διαχειριστης και να ξαναφαω για αλλη μια φορα το intro στην μουρη... Τι να πεις, αυτα εχει ο θειος, η κανονικη εκδοση δεν νομιζω να εχει τετοια θεματα, ουτε με τα saves, ουτε με black maps/crashes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα