cpttony Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Ερωτηση Παταω να αρχισει αλλα ανοιγει το splash FAR CRY 4 και πεταει FATAL ERROR, παταω οκ κι μετα κλεινει το ολο θεμα! Τι παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Αύριο θα το φτιάξουνε. Εχει ξανακουστει δλδ κατι τετοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 πάντως όπως προείπα , αυτό με τα pc που γίνεται τώρα θα γίνεται για κάποιο διάστημα, από ένα σημείο και μετά οι όποιες κακοτεχνίες θα ξεπερνιούνται με brute force όπως κάναμε οι περισσότεροι μέχρι.... πέρισυ και θα αρχίσουμε να κοιτάμε το παραπάνω (μεγαλύτερη ανάλυση πχ πραγματικό dx12 κτλ..) βέβαια αυτή τη στιγμή ούτε κι εγώ προτείνω σε κάποιον να πάει να δώσει ένα σκασμό λεφτά σε "μεταβατικό" hw, σιγά σιγά θα γίνουν όλα το πρόβλημα είναι ότι περιμέναμε οι περισσότεροι πώς οι κονσόλες μιας και είναι ψοφίμια δε θα δώσουν τη μάχη τους για να μας ταλαιπωρήσουν, τελικά όμως τη δίνουν (και έχουν και αυτές τις απώλειές τους ) αλλά να το θυμάσαι ότι αυτή τη μάχη θα τη χάσουν πολύ πριν τους προκατόχους τους.. +οο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 crash αρει στην πρωτη πορτα του παιχνιδιου!! Kαι εμενα ρε παιδια σε αυτο το σημειο δυστυχως(καμια βοηθεια)? Εχω δεν ειχα πρόβλημα, κοιτα κανα fix. Pc Low to Ultra images http://imgur.com/a/zBTbX Επίσης οποιος εχει θεμα με stuttering ας δοκιμασει αυτες τις προτάσεις: http://www.reddit.com/r/farcry/comments/2migv2/reduce_stutteringhitching_even_with_high_fps/ Δυστυχως και με το φιχ τα ιδια εξακολουθει να κανει(μαλλον θα πρεπει να περιμενουμε αναγκαστικα το πατς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 βγηκε v1.03 Size: 1.10 GB day 1 patch Stability & Performance Fixed some random crashes on all game modes AI Fixed various edge case animation issues Fixed various edge case detection issues Fixed missing VO for edge case reaction issues Matchmaking, Connectivity & Replication Fixed matchmaking edge case issues Fixed host migration random & edge case issues Fixed join-in-progress edge case issues Fixed various replication issues between host and clients Fixed edge case replication issues with systems Menus and HUD Fixed various edge case menus and pop-up overlap issues Fixed Mission objectives & updates issues Fixed Co-op specific pop-up updates issues Fixed few localization issues (cut-off text, subtitles) Fixed progression displaying 100% too early in progress tab Polished tutorial images Mission Tweaks (Campaign, Co-Op & Side Content) Fixed various low repro walkthrough breaks World & 3D Fixed various texture issues Deleted some rare floating objects Rendering & Graphics Features (PC Only) Fixed rendering features not available under certain configurations Fixed multi-monitor display issues Fixed multiple visual artifacts; added SLI support Inputs & Controls (PC Only) Fixed mouse cursor and keyboard functionality In-Game map editor Fixed some graphical corruptions Fixed some edge case issue with maps upload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 παίζει κ με το παλιό μας σέιβ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 δεν εχω δοκιμασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Tωρα το εβαλα και εγω να κατεβαινει. Αντε να δουμε αν εφτιαξαν πραγματακια οντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Για να δούμε, θα την περάσουμε την 1η πόρτα; Όχι τίποτα άλλο, βαρέθηκα να βλέπω το intro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δεν μου το εχει κανει αυτο. Εισαι σιγουρος οτι θεμα του game? Γιατι και το update παιζει να μην στο λυσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Guys @@ scaling έχει το game...όλα low η όλα ultra ακίνητος τα ίδια fps έχεις, και το stuttering έχει να κάνει με texture quality. Ας δούμε και το patch αλλα χλομό το κόβω... p.s. το fur πάντως looks weird. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Guys @@ scaling έχει το game...όλα low η όλα ultra ακίνητος τα ίδια fps έχεις, και το stuttering έχει να κάνει με texture quality. Ας δούμε και το patch αλλα χλομό το κόβω... p.s. το fur πάντως looks weird. Μια χαρα πηγαινει το game. Σε τι gpu το τρεχεις? Οντως το fur ειναι λιγο παραξενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δεν μου το εχει κανει αυτο. Εισαι σιγουρος οτι θεμα του game? Γιατι και το update παιζει να μην στο λυσει. Όχι, δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Απλά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ αρκετά. http://www.reddit.com/r/farcry/comments/2mj8i6/first_door_crash/ Δε μπαίνω σε λεπτομέρειες για το τί μπορεί να φταίει, γιατί μάλλον ευθύνεται ο γνωστός συγγενής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μια χαρα πηγαινει το game. Σε τι gpu το τρεχεις? Οντως το fur ειναι λιγο παραξενο. λοιπόν πρέπει να συμφωνήσουμε ότι οι έχοντες σειρά 9xx δεν είναι αξιόπιστη πηγή για το τι τρέχει καλά και τι όχι παρόλα αυτά κι εμένα μου φαίνεται να πηγαίνει καλά (πέρα από το stuttering) απατσάριστο, θα δοκιμάσω φυσικά το patch και θα επανέλθω ΥΓ αυτό με τη πόρτα ούτε κι εμένα μου συνέβη και το διαβάζω πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 μαλλον δεν κραταει save το 1.3 το εβαλα στα γρηγορα και εχει μονο new game,και με το sweet fx μου κρασαρει,μαλλον θελει νεο το εφτιαξα το sweet fx,τα save κοιταω τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα