Spartan117 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Καλά ο Vaas είναι Vaas, δεν νομίζω να πετύχουν κάτι παρόμοιο, ήταν τέρμα τρελός. Αυτός είναι απλά χαρισματικός κακός με φλασιές τρέλας. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Το μονο καλο με το gamepad είναι ότι μπορείς να ελέγξεις την κίνηση του χαρακτήρα, αλλα δεν αρκεί
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Far Cry με PS controller ; Meh.... Αναγκαστικά .Και τα παιχνίδια στο Pc τα παίζω με xbox controller(εκτός το Battlefield 4)λόγω οτι όλα τα games και στο Pc και στο PS4 τα παίζω στη 42" TV μου
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Καλά ο Vaas είναι Vaas, δεν νομίζω να πετύχουν κάτι παρόμοιο, ήταν τέρμα τρελός. Αυτός είναι απλά χαρισματικός κακός με φλασιές τρέλας. Ο Troy Baker μια χαρά θα μπορούσε να είναι πιο τρελός, έχει παίξει πόσους τρελούς ρόλους με το αποκορύφωμα τρέλας να είναι με τον Joker στα Batman.
Spartan117 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Ο Troy Baker μια χαρά θα μπορούσε να είναι πιο τρελός, έχει παίξει πόσους τρελούς ρόλους με το αποκορύφωμα τρέλας να είναι με τον Joker στα Batman. Ο Troy Baker μπορεί πολλά, δεν γραφει αυτός το scrip όμως. Άλλο παρόμοιο παράδειγμα το COD, δεν ήταν τίποτα το απίστευτο, δεν σημαίνει ότι φταίει ο ίδιος όμως.
qsis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 πάντως πραγματικά νομίζω ότι υπερβάλλεις blue panther να θες να πάιξεις το συγκεκριμένο σε κονσόλα, ενώ έχεις ήδη μια χαρά pc εκτός αν θες να αισθανθείς ότι έχει κάποιο νόημα η αγορά του ps4 αυτή τη στιγμή 1
Spartan117 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Το μονο καλο με το gamepad είναι ότι μπορείς να ελέγξεις την κίνηση του χαρακτήρα, αλλα δεν αρκεί Με το Dualshock 4 μπορείς να ελέγξεις και το map με το touchpad που είναι ωραίο touch(no pun intended), γενικά χαίρομαι που η Ubisoft βάζει full DS4 support με τα σωστά κουμπιά στο PC. Το Dualshock 4 είναι το καλύτερο χειριστήριο που έχω πιάσει στα χέρια μου μαζί με του 360.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 πάντως πραγματικά νομίζω ότι υπερβάλλεις blue panther να θες να πάιξεις το συγκεκριμένο σε κονσόλα, ενώ έχεις ήδη μια χαρά pc εκτός αν θες να αισθανθείς ότι έχει κάποιο νόημα η αγορά του ps4 αυτή τη στιγμή χαχα μα έχω ήδη Ps4 ρε ! 4μήνες το έχω τώρα
qsis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 αν το πάρεις τελικά πάντως και γίνει και η επίσημη κυκλοφορία στο pc με τα όλα του κάνε μας και ένα συγκριτικό μεταξύ των 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Και μένα μου φάνηκε πολύ λογικό να δώσω 400 euro από 1000+ με όλο το πρόλογο του next gen, σε γενικές γραμμές ότι θα βγαίνει για pc περισσότερες πιθανότητες να είναι κακό port και άμα δεν είναι μια χαρά θα παίζουν σε old specs (SOM). Μονόδρομος imho. Τώρα ok τα fps δεν παίζονται εκτος pc, τουλάχιστον για μένα. Μια και σήμερα, θα χαθώ για καμια βδομάδα
Spartan117 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Τις κονσόλες τις αγοράζεις για να παίζεις κυρίως exclusive άμα μπορείς να παίξεις και στο PC. Εγώ το PS4 το πήρα για το Bloodborne, Uncharted 4 κυρίως και οτιδήποτε άλλο βγάλει η Sony που θα μου αρέσει. Games αγοράζω Digital από αμερικανικο PS store και οι τιμές κυμαίνονται στα 45 ευρώ, την ώρα που στο PC μπορώ να τα αγοράσω στα 20-35 day one. Όσο μπορώ προτιμώ PC και τα exclusives τα παίζω στο Ps4. 1
qsis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 πάντως όπως προείπα , αυτό με τα pc που γίνεται τώρα θα γίνεται για κάποιο διάστημα, από ένα σημείο και μετά οι όποιες κακοτεχνίες θα ξεπερνιούνται με brute force όπως κάναμε οι περισσότεροι μέχρι.... πέρισυ και θα αρχίσουμε να κοιτάμε το παραπάνω (μεγαλύτερη ανάλυση πχ πραγματικό dx12 κτλ..) βέβαια αυτή τη στιγμή ούτε κι εγώ προτείνω σε κάποιον να πάει να δώσει ένα σκασμό λεφτά σε "μεταβατικό" hw, σιγά σιγά θα γίνουν όλα το πρόβλημα είναι ότι περιμέναμε οι περισσότεροι πώς οι κονσόλες μιας και είναι ψοφίμια δε θα δώσουν τη μάχη τους για να μας ταλαιπωρήσουν, τελικά όμως τη δίνουν (και έχουν και αυτές τις απώλειές τους ) αλλά να το θυμάσαι ότι αυτή τη μάχη θα τη χάσουν πολύ πριν τους προκατόχους τους.. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 αν το πάρεις τελικά πάντως και γίνει και η επίσημη κυκλοφορία στο pc με τα όλα του κάνε μας και ένα συγκριτικό μεταξύ των 2 Οκ ,Αρχες Δεκεμβριου θα κάνω ένα συγκριτικό. Και μένα μου φάνηκε πολύ λογικό να δώσω 400 euro από 1000+ με όλο το πρόλογο του next gen, σε γενικές γραμμές ότι θα βγαίνει για pc περισσότερες πιθανότητες να είναι κακό port και άμα δεν είναι μια χαρά θα παίζουν σε old specs (SOM). Μονόδρομος imho. Τώρα ok τα fps δεν παίζονται εκτος pc, τουλάχιστον για μένα. Μια και σήμερα, θα χαθώ για καμια βδομάδα συμφωνώ.
BigBOSS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Συμφωνώ πως κονσολα παιρνεις για κάποιες αποκλειστικότητες εφοσον σε ενδιαφέρουν. Το pc απο την αλλη ειναι κατα γενική ομολογια η καλυτερη πλατφορμα για gaming για πολλούς και διαφορους λογους. Προσωπικά εάν δεν κυκλοφορούσε το MGS5 για pc 100% θα έπαιρνα ps4, τώρα ισως, μπορει να πάρω και xbox one λογω Halo.
Spartan117 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 αλλά να το θυμάσαι ότι αυτή τη μάχη θα τη χάσουν πολύ πριν τους προκατόχους τους.. Εγώ αυτό θα το αφήσω να το κρίνει η Naughty Dog για εμενα Όσες φορες είπα την προηγουμενη γενιά πάει το Ps3 βγάζανε κάτι εντυπωσιακό τα παλικαρια. Μονο ένα PC only project να κάνανε... Μια φορα μονο ;_; Παιχνίδι του 2011, ακόμα το βλέπω και λέω είναι όμορφο σε όχι απλά outdated hardware... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα