Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω καταστραφει αυτον τον μηνα. Unity, Far cry 4, GTA V, pes 2015.... Δεν θα βγαινω απο το σπιτι, θα με χωρισει η κοπελα μου, θα χασω τους φιλους μου, και θα παρω και 5-6 κιλα ακομα. :-D

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το unity δεν εχει πολλα προβληματα για μενα πλεον, περιμενω το patch με το tesselation και το αρχιζω. Το far cry 4 με ενα patch που λογικα θα ειναι το αυριανο day one patch, θα διορθωθει κατευθειαν πιστευω οτι θεμα εχει. Το pes2015 περα του online που δεν λειτουργει ακομα, παει αψογα, το gta v θα εχω αποψη αυριο.

γιατί δεν κάνεις υπομονή για το gta στο pc (να κρατήσεις και τη κοπέλα σου βρε αδερφέ) 

λογικά θα είναι καλή η μεταφορά και δεν θα περιμένεις και τόσο αν σκεφτούμε ότι έχεις μπροστά σου 100+ ώρες gameplay (εκτός και αν έχεις άπειρο ελεύθερο χρόνο) 

Εχω δεν ειχα πρόβλημα, κοιτα κανα fix.

Pc Low to Ultra images

http://imgur.com/a/zBTbX

Επίσης οποιος εχει θεμα με stuttering ας δοκιμασει αυτες τις προτάσεις:

http://www.reddit.com/r/farcry/comments/2migv2/reduce_stutteringhitching_even_with_high_fps/

• Like 1

Τουλάχιστον φαίνεται να έχει scaling, το FC3 το έπαιζα very high οποτε αυτό τώρα στο high λογικά θα παίζει μια χαρά, αν και θα έπρεπε το αντίθετο, anyways...και medium μια χαρά φαίνεται, το low δεν όμως...

Χωρίς να είναι κάτι το υπερβολικά εντυπωσιακό είμαι σίγουρος ότι το παιχνίδι θα είναι fun μέχρι θανάτου για οποιον του άρεσε το Far Cry 3. Το performance του Troy Baker ως Pagan Min είναι standout μέχρι στιγμής.

Far Cry με PS controller ; Meh....

Πληροφοριακά το είπα, εγώ τα FPS με mouse τα παίζω, το Deathadder δεν το έχω για μόστρα :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...