Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι είναι καλή προσφορά για όποιον δε τα έχει ήδη, εγώ να σου πω την αλήθεια όλα τα απόλαυσα ακόμα και το 2 που ήταν απίστευτα σπαστικό σε πολλά σημεία (πχ fast travel υποτυπώδες, η οδήγηση ήταν ατελείωτη και respawn όλων των εχθρών σε κάθε φυλάκιο ακόμα και αν είχες απομακρυνθεί μόλις 100m και γυρνούσες ξανά πίσω ) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν προλαβα να δω πολλα, εκει στην αρχη μετα τα 3 ατομα που σκοτωνεις ειδα πανω κατω, με Nvidia settings+1440p+SSMA =45-50fps,δεν ειναι άσχημα αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ τα χρώματα ηταν χαλια, μουντιλα δλδ η κλασική, οποτε θα πρότεινα sweetfx Οπως και Δηποτε.!

με ultra textures και smaa τρωει περίπου 1600/1700mb απο τα 2048 mb vram της GTX 770 σε 1080p.

Γενικά πολύ καλή δουλειά με την βελτιστοποίηση του παιχνιδιού με πολλές επιλογές για να το φέρεις στα μέτρα σου για 60 fps gameplay.

ναι από τεχνικά δε πρόκειται να απασχολήσει ο συγκεκριμένος τίτλος, ακόμα και λιγότερο δυνατά συστήματα (επιμένω ότι και με 6αρες amd θα μπορείς να επιτύχεις καλό framerate και ευχάριστη εμπειρία, όπως πάνω κάτω συνέβαινε και στο 3) .

με λίγα patch να φύγουν τα χαζοπροβλήματα  θα είναι κούκλα

το θέμα από κει και πέρα είναι να είναι αντάξιος συνεχιστής των προηγούμενων και να το ευχαριστηθούμε από άποψη gameplay 

Εγω είτε στο Low το βάλω είτε στα Ultra ,πάντα φαίνεται σαν να τρέχει στα 24 fps.

cpu:fx 8320

gpu:HD7950

Πρέπει να κάνω υπομονή 4-5 μήνες να πάρω καινούργιο Pc γιατί δε παλέβεται η κατάσταση.

Εγω είτε στο Low το βάλω είτε στα Ultra ,πάντα φαίνεται σαν να τρέχει στα 24 fps.

Πρέπει να κάνω υπομονή 4-5 μήνες να πάρω καινούργιο Pc γιατί δε παλέβεται η κατάσταση.

κάτσε ρε συ, τι εννοείς ΣΑΝ; 

με πόσο τρέχει; γιατί με 24 αποκλείεται 

Παντως απο οσο εχω παιξει εγω μεχρι τωρα, περα απο τα τεχνικα που θα διορθωθουν σιγα σιγα, φαινεται αρκετα καλο για οσους τους αρεσουν τα far cry.

Μια μηξη απο απο τα παλια γνωριμα πραγματα για να κανεις, με καινουργιο περιτυλιγμα, αλλα με πολυ περισσοτερα και διαφορετικα side quests.Το main story καλουτσικο φαινεται για αρχη.

Αυτα που μου τη σπανε ειναι το υποχρεωτικο side arm που τρωει υποχρεωτκα μια θεση στα οπλα και οτι δεν υπαρχει στα weapons (οχι signature) silenced sniper που θα βοηθουσε πολυ στα αρχικα σταδια του παιχνιδιου.

Ξερω πρεπει να μαθω τοξοβολια......

δε το χω μετρήσει.αλλα φαίνεται με το μάτι καθαρα.δε τρέχει πάνω απο 30 fps

για μέτρα το με fraps και θα δεις

ότι έχει microstuttering που λέει ο big boss ισχύει, αλλά αυτό συμβαίνει λόγω του παιχνιδιού που προφανώς δεν είναι στη τελική του μορφή, όχι λόγω του hardware σου 

το pc σου θα το max-αρει το παιχνίδι μόλις βγουν οι αναβαθμίσεις  και άντε να πέφτεις στα 37αρια μετά σε φάσεις που γίνεται χαμός 

την υπόλοιπη ώρα θα καρφώνεις 60αρια 

• Like 1

Τι καινουργιο Pc να παρεις μια χαρα εισαι.Αντε το πολυ πολυ να δωσεις την 7950 και να πας σε R9 290 ή 290χ μονοπατια για να μην πληρωσεις πολλα χρηματα.

Έχει full support για το Dualshock 4 και αυτό, μαζί με το Unity. Plug and play φάση.

Και εγω εχω ds4 και παιζω εδω και καιρο.. Το εβαλα και στο Unity που βολευει.. Αλλα γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου στο FC4?? :P

Προτιμας joystick απο keyboard + mouse για fps? :0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...