Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχοντας τερματίσει το FC3 και παίζοντας το FC4 ένα διωράκι παρόλο που έχει θεματάκια ακόμη...

με χαλάει που ακόμη και οι διάλογοι είναι παρόμοιοι με του 3....και γενικώς δε βλέπω κάτι διαφορετικό έως τώρα...

πάλι τους λύκους κυνηγάμε, πάλι στο χωριό έγινε χαμός, πάλι τα 17 towers πρέπει να καθαρίσουμε....για 40-50€, δε το προβλέπω αλλά για 20€ είναι μια τέλειο !

*παίζοντας την limited edition, the very 1st appeared !

Επεξ/σία από mclein7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά σαν το AC:Unity που είναι EPIC FAIL δεν νομίζω να είναι...

μην το λες...εκανα restart from checkpoint 4 φορες σε μια αποστολη γιατι ειχε συνεχεια θεματα...τρεχει καλα γενικα αλλα ειναι bugfest και αυτο!

• Like 1

Ενώ έχω ένα κρατημένο σοβαρά το σκέφτομαι...όχι για το game αλλα περί ubisoft. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τους δώσω δεκάρα τσακιστή. Θα περιμένω λίγο να δω ότι όντως με τα patch όλα ok και μετά θα το ξανά σκεφτώ. Όχι και τίποτα αλλα μην λέμε fuck ubi και μετά τους τα ακουμπάμε...

• Like 2

Δεν ξέρω ρε psycho λίγο έως πολύ ότι νάνε από την ubi, μετά το watch dogs πολύ downfall έχει πέσει, δηλαδή σοβαρά πως καταλήγουν σε αποφάσεις αυτά τα άτομα εκεί μέσα απορώ...και αντί μετά την φόλα WD να αποδείξουν ότι είναι AAA εταιρία και να κλείσουνε τα στόματα όπως παλιότερα...oh well, περιμένω more info αφού βγούν τα patch.

p.s.  τρίτος driver this month?!

Ενώ έχω ένα κρατημένο σοβαρά το σκέφτομαι...όχι για το game αλλα περί ubisoft. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τους δώσω δεκάρα τσακιστή. Θα περιμένω λίγο να δω ότι όντως με τα patch όλα ok και μετά θα το ξανά σκεφτώ. Όχι και τίποτα αλλα μην λέμε fuck ubi και μετά τους τα ακουμπάμε...

εγω παντως αν καποιο game ειναι καλο και αξιζει δεν βρισκω λογο να μην το παρω. το WD ας πουμε ενω πριν βγει σκεφτομουν να το παρω την πρωτη βδομαδα, με οσα ειδα δεν εχω ασχοληθει καθολου με το game, απο την αλλη οπως ολα δειχνουν το FC4 μαλλον θα ειναι καλο οποτε θα το χτυπησω οταν βρω ευκαιρια. αν ολοι αγοραζαμε αυτα που αξιζουν και αντιθετως δεν ακουμπουσαμε δεκαρα τσακιστη σε αυτα που δεν αξιζουν οι εταιριες δεν θα σκεφτοντουσαν καν να κανουν τα λαθη που κανουν τωρα. επισης το pre-order ειναι απαγορευμενη λεξη στο λεξικο μου και γενικα δεν ψωνιζω τιποτα αν δεν δω κριτικες κυριως για τεχνικα θεματα. Mονο με την rockstars εχω τρελο θεμα και δεν δινω φραγκο ουτε για το gta v επειδη μας σνομπαρει παρα πολυ εμας του pcαδες!

το fc3 το είχε στηρίξει πολύ ο κόσμος και ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια που έχει βγάλει ποτέ η συγκεκριμένη εταιρεία, οπότε εδώ δεν έχουν δικαιολογία να μη βγάλουν ένα πολύ προσεγμένο προϊόν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...