Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βαλ'τε και το SweetFX, το κανει πολυ ομορφο. http://sfx.thelazy.net/games/preset/2527/

Edit: To παραπανω preset περιεχει και SMAA, καλο θα ειναι να το απενεργοποιησετε το AA απο το game.

εμενα δεν μου ξεκιναει,το κανω import στο radeon pro και μου βγαζει error οταν παω να το ξεκινησω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εμενα δεν μου ξεκιναει,το κανω import στο radeon pro και μου βγαζει error οταν παω να το ξεκινησω

Δοκιμασε να κανεις copy paste manually τα αρχεια στο directory του game. Κλεισε αν εχεις Fraps/game booster/bandicam ανοιχτο.

δεν ξερω γιατι αλλα σε μενα παλι χαθηκαν τα saves -.- και ενω στον φακελο υπαρχουν,οταν παω να μπω στο παιχνιδι μ λεει μονο για new game..κατι γινεται...θα δοκιμασω αλλη εκδοση γτ εχω την αρχικη

Επρεπε να κλεισω το radeonpro 64bit helper module,μου ανοιγει παντα οποτε ανοιγω το radeon pro και δεν ξερω τι κανει,δεν το βλεπω σαν παραθυρο μονο αν κανω alt kai tab

Δουλευει αλλα στα far cry κανει κατι κουλα μερικες φορες και δεν λειτουργει. Μου το εκανε και στο 3 αυτο.

Πρεπει να εχεις καποια πραγματα κλειστα γιατι αλλιως μπλοκαρουν. Εγω με την κλασσικη μεθοδο το εβαλα. Το radeonpro δεν ειναι αναγκαστικη λυση, αν εξαιρεσω το ryse που μονο απο εκει επαιρνε presets.

Ας πουμε στη δικη μου περιπτωση που ανοιγω τα games μου απο το razer booster, αν το ανοιξω απο εκει δεν λειτουργει το SweetFX.

Eπισης στα FRAPS, bandicam, αν τα εχω ανοιχτα, με το πρωτο δεν λειτουργει το SweetFX με το δευτερο δεν μπαινει ποτε στο game.

Κάτι που δε νομίζω πως έχει αναφερθεί μέχρι τώρα, είναι ότι δεν έχει «καρτουνίστικα» γραφικά.

Όχι ότι με χαλούσαν ιδιαίτερα στα προηγούμενα, αλλά είναι πιο real έτσι.

Ρε παιδιά το παιχνίδι απο απαιτήσεις πως πάει; Αν θυμάμαι καλά έπαιζα το FC 3 με όλα τα γραφικά στο Ultra εκτός απο ΑΑ=Off και πρέπει να είχα ΜΟ 45 καρέ. Καλά, αν τα έριχνα στο Very High το παιχνίδι ήταν Super Smooth. Εδώ τι λέει, θα μπορώ να έχω τα γραφικά ένα επίπεδο έστω κάτω απο το full και να είναι αρκετά smooth (45-50 καρέ);

Πιο απαιτητικό είναι αυτό και τα γραφικά είναι ελαφρώς καλύτερα.Το σίγουρο είναι ότι θέλει το day one patch γιατί είναι τίγκα στα glitches.

• Like 1

Πιο απαιτητικό είναι αυτό και τα γραφικά είναι ελαφρώς καλύτερα.Το σίγουρο είναι ότι θέλει το day one patch γιατί είναι τίγκα στα glitches.

Καλά σαν το AC:Unity που είναι EPIC FAIL δεν νομίζω να είναι...Ας βάλουν την GTX680 που είχαν στα recommended specs στο λοκώ τους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...