phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 If you have the bug where its too dark on objects you need to do this: If you have Lightning set to Ultra, you need to set Ambient Occlusion to HBAO+. If you have Lightning set to anything OTHER than Ultra you need to set Ambient Occlusion to SSAO to get rid of the bug. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αν το δοκιμάσει κάποιος ας πει αν είδε κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αν το δοκιμάσει κάποιος ας πει αν είδε κάτι.αυτο το δοκιμασα εγω απο χθες γτ ειναι ο μονος τροπος για να δεις μεσα στο σκοταδι...οριστε και η διαφορα Η πρωτη ειναι με high lighting και ambient occlusion στο SSBC Kαι η 2η ειναι με high lighting και ambient occlusion στο SSAO μπορει εδω να μην με ενοχλει τοσο η 2η εικονα..αλλα σκεφτειτε το πιο εντονα εξω στο περιβαλλον..:/ σαν ξεθωριασμενο ειναι EDIT:αποτι συμπαιρανα το θεμα τ εχει η ρυθμιση lighting! απλα θα πρεπει νατοχετε ειτε στο low ειτε στο ultra!κ οχι στο high!..βεβαια τωρα παρατηρω οτι με το lighting low/ultra το οπλο μ ειναι θαμπο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Βαλε το Post FX στo low για να σου ξεθολωσει το οπλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 το εβαλα ssao και το προβλημα με το φωτισμο λυθηκε...εγω εχω αλλο θεμα...πολλες φορες δεν ανοιγει η καμερα...δλδ παταω να κανω equip την φωτογραφικη μηχανη και μαυριζει η οθονη...οταν κανω unequip γυρναει στο κανονικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Βαλ'τε και το SweetFX, το κανει πολυ ομορφο. http://sfx.thelazy.net/games/preset/2527/ Edit: To παραπανω preset περιεχει και SMAA, καλο θα ειναι να το απενεργοποιησετε το AA απο το game. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2014 από Alex21121988 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Όταν κάποιος παίξει αρκετά ας κάνει καμια σύγκριση με το 3 περί gameplay plz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 ακυρο με εβγαλε μετα τν προλογο! btw η amita ωραιο μωρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Έχει θεματάκια το game προς το παρόν. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου "mission" ας πούμε, που πρέπει να ελευθερώσεις κάτι ομήρους, έτσι όπως έτρεχα να φτάσω στο σημείο που έπρεπε, ξαφνικά σε ένα σημείο εξαφανίστηκε η θολούρα. Έκανα λίγο πίσω, νάτη πάλι. Μπρος-πίσω και ερχόταν κι έφευγε. Δεν ξέρω ποιο setting άλλαζε όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Όταν κάποιος παίξει αρκετά ας κάνει καμια σύγκριση με το 3 περί gameplay plz. τα όπλα μου φαίνεται ότι κλωτσάνε ενοχλητικά λίγο.. κατά τα άλλα φαίνεται ίδιο με το 3, αλλά θέλω περισσότερο χρόνο για να συμπεράνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Eιναι εμφανως πιο βαρυ παντως απο το 3 χωρις πχ να εχει τεχνικες διαφορες οπως εχουν πχ το black flag με το unity. Το far cry 3 το εχω ακομα εγκατεστημενο και με την 970 ειμαι στα 75/90 frames μαξαρισμενος με msaa x4 καρφωμενος Στο fc4 ειμαι στα 65 με 70/75(σπανια) και χωρις AA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 i7 4790k + gtx980 + 16gb ram => 16x9 - 1920x1080 - Vsync on - Ultra Settings - Ambient Occlusion HBAO+ - Anti Aliasing SMAA χωρίς θολούρες, χωρίς σκοτεινά σημεία, 45 έως 90 fps. με Α/Α στο TXAA2 ή TXAA4 max @50 fps υγ - ευχαριστώ το φίλο που με άφησε να το δοκιμάσω στο pc του !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Με 970 @1540/8000, ίδια settings (αλλά και Fur ON/nVidia Godrays/Triple Buffering) σε 1440p, παίζω στα 60fps, και μόνο σε κάποια σημεία θα πέσει στο 45άρι. Δε θα έπρεπε να έχεις λίγο παραπάνω από 45 minimum; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Με 970 @1540/8000, ίδια settings (αλλά και Fur ON/nVidia Godrays/Triple Buffering) σε 1440p, παίζω στα 60fps, και μόνο σε κάποια σημεία θα πέσει στο 45άρι. Δε θα έπρεπε να έχεις λίγο παραπάνω από 45 minimum; κι εμείς fur on, nvidia godrays εκτός απ'το 3ple buff που δεν το είχαμε δοκιμάσει. δεν ξέρω γιατί αλλά σε μερικά σημεία έχει φοβερό drop και το κακό είναι που φαίνεται κιόλας ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Η αλήθεια είναι ότι αν από τα 60 πέσει περίπου στα 45, παρατηρείς lag, το οποίο παίζει να είναι Micro stuttering. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Πωπω τι ασπρίλα έχει, επειγόντως SweetFX.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα