Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Ε, 'ντάξει..Κάρτα γραφικών είναι, και 90άρες να βαράει δεν υπάρχει πρόβλημα.Πάντως σκέψου αυτές με το reference cooler στο Ελληνικό καλοκαίρι, το O/C θα το ξεχνάνε εννοείται λόγω throttling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 δε το νομίζω.. απλά θα δουλεύει περισσότερο ο ανεμιστήρας αν κρίνω από τη δική μου gigabyte που φτάνει 68-70 χειμώνα καλοκαίρι, απλά αυτή είναι η θερμοκρασία στην οποία είναι ρυθμισμένη να "αντιδρά" η κάρτα δηλάδή και τώρα θα μπορούσε να στο κρατήσει πιο χαμηλά, αλλά δεν ανεβάζει στροφές και δεν το κάνει μέχρι να πλησιάσει τους 70 το καλοκαίρι απλά θα ανεβάσει παραπάνω εκτός αν μιλάμε για καύσωνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Ναι, απλά θέλω να σου πω που έλεγαν ότι είναι πολύ κρύα κ.λπ.. Όχι ότι είναι ψηστιέρα, αλλά έχω δει και πιο κρύες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Ισχύει και αυτό που λέει ο qsis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Ναι, απλά θέλω να σου πω που έλεγαν ότι είναι πολύ κρύα κ.λπ.. Όχι ότι είναι ψηστιέρα, αλλά έχω δει και πιο κρύες. αν θες μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις των φουρφουριών και να γίνει πιο κρύα, αλλά να ανεβάζει και περισσότερο θόρυβο.. είναι αυτό που είναι το windforce ήσυχo με καλές θερμοκρασίες. στο χειρότερο σενάριο μου φτάνει μέχρι 50% (και τα καλοκαίρια) ανεμιστήρες και παραμένει αρκετά ήσυχο αυτό το κάνει αφήνοντας να πάει η κάρτα στους 70 που δεν είναι και κάτι κακό ή επικίνδυνο, αλλά μέχρι να φτάσει εκεί όπως είπα δεν κάνει και κάτι αν θες κάτι άλλο απλά ανεβάζεις στροφές πάντως για να καταλήξει κάπου αυτή η off topic κουβέντα, μην περιμένεις το καλοκαίρι να γίνεται κάτι το διαφορετικό από θερμοκρασίες. το μόνο διαφορετικό είναι ότι θα πηγαίνουν πιο συχνά στο 50% οι ανεμιστήρες ενώ τώρα θα είναι 30% τη περισσότερη ώρα οπουδήποτε αλλού έχεις μικρότερες θερμοκρασίες, απλά δε ζορίζεται 100% η κάρτα σου. αυτά που λέω γίνονται σε πλήρη πίεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Να μην είμαστε και πολύ απαιτητικοί την στιγμή που το A/C δεν θα δουλεύει συνεχώς..Δηλαδή αν έχεις 30 βαθμούς δωματίου, μην περιμένεις καλά temps πουθενά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Πάντως στον οπτικό τομέα περίμενα λίιιιγα παραπάνω. Και το Fur δε με εντυπωσίασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το χάρτη; Σε μένα δεν τον δείχνει όταν πατάω M και είμαι στο tab του χάρτη. πρεπει ναναι καποιο bug διοτι το διαβασα σε ξενο site οπου αναφερουν για τον χαρτη,οποτε εν αναμονη.. btw στο δικο μ pc ειναι ολα high..τεσταρα καπως το anti aliasing αναμεσα στο smaa και στο τελευταιο πριν το off.. το ποιο...το τελευταιο του anti aliasing μου φανηκε πιο καλο..στην δευτερη εικονα οπου ειναι με το τελευταιο antialasing φαινονται τα συννεφα σε αντιθεση με την 1η εικονα που δεν εχει συννεφα..και μου φαινεται πιο ελαφρυ.. btw πρεπει να διορθωσουν τις σκιες οπωσδηποτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Ακόμα δεν άλλαξες τη ρύθμιση του Ambient Occlusion; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 ποιος ο λογος;το εχω μια ρυθμιση κατω απο το υψηλοτερο..αν το κατεβασω κιαλλο το game απλα χανει οτι ομορφια εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μα έτσι έχεις απλά μια μαυριλα, άρα ποια ομορφιά; Τεσπα αυτό το παιχνίδι είναι νορμαλ, ελάχιστα πιο βαρύ από το 3, όποιος θέλει να το παίξει ας προχωρήσει άφοβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 δεν ξερω στους υπολοιπους αλλα προσωπικα στο δικο μ pc αν αλλαξω το ambient occlusion,το παιχνιδι στο θεμα γραφικων γινεται far cry 1.5 if u know what i mean. απλα δεν ειναι ομορφο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Εννοείς αν το απενεργοποιήσεις μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 ναι αν το απενεργοποιησω... wtf εγινε τωρα;πριν που βγηκα απο το παιχνιδι δεν εκανα save...και τωρα που ξαναμπηκα δεν υπαρχουν save,πρεπει να το ξαναπαιξω απο την αρχη...:/ καθε φορα πριν βγω πρεπει να το κανω save? αφου υποτιθεται κανει save.. κοιταξτε το και εσεις να μ πειτε.. και οποιος μπορει να μ δωσει το save του μετα το τελειωμα του προλογου παρακαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 εμενα μια χαρα κανει save.μολις τωρα μπηκα κ το συνεχισα.που ειναι το save location,γνωριζει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα