Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

FPS με χειριστηριο στο pc?! ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ!!!! Μονο πληκτρολογιο και ποντικι για το συγκεκριμενο ειδος!! Εγω το 3 μια χαρα το επαιξα με πληκτρολογιο και ποντικι. Παλι σκατα optimization και εδω η ubisoft?! Ειναι πιο βαρυ επειδη οντως εχει μεγαλη βελτιωση στα γραφικα  που να δικαιολογουν τις απαιτησεις του?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενω τρεχει στα 60 δεν το αισθανομαι smooth με το mouse/keyboard, δεν ξερω γιατι. 

αυτό γινόταν και στο 3, πολύ απλά γιατί το χειριστήριο στρίβει πιο αργά :lol: 

Απενεργοποιησα το accelaration του mouse και παει καλυτερα. Καλο ειναι το optimization οσο εχω παιξει μεχρι τωρα, δεν πεφτω κατω απο 45 με τα παντα στα ultra και SMAA.

Ειναι πιο ομοργο απο το 3, τα textures ειναι καλυτερα, εχεις πολλες επιλογες στα graphic options, και γενικα με ενα ή δυο updates και ισως και drivers απο nvidia/amd ευτυχως θα μιλαμε θελω να πιστευω για το παιχνιδι και οχι για τα τεχνικα του σημεια συνεχεια.

*Ο Troy Baker παιζει να μην πηγαινει καθολου σπιτι του απο το 2013. Τι γινεται με αυτον τον actor? Ειναι πραγματικα σε καθε game που παιζω.

Αμεσως καταλαβα την φωνη του. :-)

Κατι αλλο τωρα. Αυτο το Post FX που εχει σαν επιλογη στα settings ειναι απαισιο εκτος αν δεν λειτουργει σωστα για καποιο λογο στο game.

Post FX στο LOW γιατι οff δεν παει. 

post-250036-0-75713100-1416052513_thumb.jpg

Post FX στο ULTRA

post-250036-0-64240900-1416052626_thumb.jpg

Aπο οτι διαβασα το Post FX ειναι ενας συνδυασμος Blur/bloom/DOF. Το game επισης εχει την επιλογη του motion blur ξεχωριστα αλλα την εχω στο off γιατι δεν γινεται να παιζεις τετοια game ετσι.

μολις τελειωσα το prologue!!το παιχνιδι εχει πολυ καλα γραφικα λιγο καλυτερα απο το 3.επισης τρεχει πολυ ομαλα με ολα Ultra κ το AA Off!κατω απο 50 δεν πεφτει ποτε!

• Like 1

Για αλλη μια φορα σε far cry ειτε βαλεις το AA στο off ειτε στο msaa πχ αμφιβαλλω αν μπορεις να βρεις διαφορες. Εγω το εβαλα στο SMAA για καποια jaggies που θα μπορουσε να εχει. Δεν στοιχιζει και σε frames.

• Like 1

τελειωσα τον προλογο,απλα φανταστικο,ομορφα γραφικα δικαιολογει τις απαιτησεις.ολα high ειμαι στα 28-35fps.

ειμαι σχετικα ικανοποιημενος..

εχουν κανει καλη δουλεια στα γραφικα αλλα ρε ubi...ειπαμε τα shadows σπερνουν..αλλα πολυ μαυριλα επεσε :/ 

αρκετα λεπτα εψαχνα στο ''μαυρο''βουνο που δεν επεφτε ο ηλιος το σχοινι για να ανεβω :/

δεν στοιχιζει σχεδον τπτ σε fps αλλα νομιζω θολωνει λιγο την εικονα!

Δεν παρατηρησα κατι οσες φορες και αν το εβαλα απο το off στο SMAA και αντιστροφα. ( Στο far cry παντα τα καλωδια απο τις κολονες κοιταω, εκει φαινεται το ΑΑ κυριως)

Σε μερικα games και το FXAA και το SMAA κανουν καλη δουλεια και δεν θολωνουν τιποτα. Και στο unity FXAA χρησιμοποιουμε οι περισσοτεροι και αποδεδειγμενα κανει πολυ καλη δουλεια (περιεργως κανει καλυτερη δουλεια και απο msaa)  και δεν θολωνει τιποτα.

[...]αλλα ρε ubi...ειπαμε τα shadows σπερνουν..αλλα πολυ μαυριλα επεσε :/ 

αρκετα λεπτα εψαχνα στο ''μαυρο''βουνο που δεν επεφτε ο ηλιος το σχοινι για να ανεβω :/

Πάνω που ήθελα να ρωτήσω επ' αυτού.

Κι εδώ τα ίδια, πολλή μαυρίλα. Είπα να κάνω reboot γιατί το δοκίμασα αμέσως μετά το install, και σε λίγο θα το ξαναβάλω.

Οφείλεται στο ότι έχω τα shadows στο full, ή είναι άλλο θέμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...