Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, bro. Όλα τα games είναι πλέον με nvidia. Λίγα θα δεις από AMD και κανένα που να μην παίζει καλά σε nvidia.

Είναι λίγο περισσότερα της nvidia αλλά ας μην υπερβάλουμε...όχι και όλα τα games!!!.

alien isolation, battefield 4, sniper elite για amd...και φυσικά αρκετά παιχνίδια που παίζουν το ίδιο καλά και στις 2 πλατφόρμες.

Ειδικά τώρα με το mantle θα μειωθεί αρκετά η διαφορά.

Πάντως για εμάς τους χρήστες καλό είναι να υπάρχει μια κοινή πλατφόρμα και όχι βελτιστοποίηση για nvidia ή amd.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι λίγο περισσότερα της nvidia αλλά ας μην υπερβάλουμε...όχι και όλα τα games!!!.

alien isolation, battefield 4, sniper elite για amd...και φυσικά αρκετά παιχνίδια που παίζουν το ίδιο καλά και στις 2 πλατφόρμες.

Ειδικά τώρα με το mantle θα μειωθεί αρκετά η διαφορά.

Πάντως για εμάς τους χρήστες καλό είναι να υπάρχει μια κοινή πλατφόρμα και όχι βελτιστοποίηση για nvidia ή amd.

Όχι, δεν με κατάλαβες. Δεν είπα ότι όλα τα παιχνίδια είναι Nvidia. Είπα τα περισσότερα είναι Nvidia, λίγα είναι AMD και σίγουρα όλα παίζουν καλύτερα στην Nvidia ή ισάξια με την AMD (κανένα κατώτερο ακόμα και αν είναι optimized για AMD). Αυτό που θέλω να πω είναι ότι, λίγα είναι optimized για να παίζουν σε AMD αλλά κανένα δεν έχει πρόβλημα (ακόμα και τα AMD παιχνίδια) να παίξει σε Nvidia. Εκεί είναι το point μου!

Δημοσ.

Η πλακα ποια είναι, τα AMD branded παιχνίδια για εμενα τουλάχιστον 9/10 φορες τρέχουν άψογα είτε Nvidia GPU να έχω είτε AMD. Ενώ τα Nvidia παιχνίδια 9/10 φορες όλο και κάποιο πρόβλημα θα μου βγάλουν.

Ας κάνουν πρώτα καλύτερα optimise και ας αφήσουν το TXAA. Άντε να βγει το Dx12 μπας και βρούμε άκρη με τα κακά ports. Τουλάχιστον να κάνουν import τον optimised κώδικα από το X1 με scalable settings. Το mantle όσο το χρησιμοποίησα στο Bf4 ήταν πολύ ωραίο, αν κάτι μου λείπει από την 7970 μου είναι αυτό.

Δημοσ.

τον κλειδαρα περιμενουμε να μας ανοιξει τις πορτες ;)

οντως σε μενα τουλαχιστον επαιζε ικανοποιητικα

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, δεν με κατάλαβες. Δεν είπα ότι όλα τα παιχνίδια είναι Nvidia. Είπα τα περισσότερα είναι Nvidia,

Αφού ειπες όλα :lol:

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι, λίγα είναι optimized για να παίζουν σε AMD αλλά κανένα δεν έχει πρόβλημα (ακόμα και τα AMD παιχνίδια) να παίξει σε Nvidia. Εκεί είναι το point μου!

Ναι όπως τα tomb raider , hitman ή ακόμα και πιο πρόσφατα το mordor που από τη πρώτη μέρα έπαιζαν καλύτερα σε amd

Κατσε να βγει κ βλεπουμε.το 3 ηταν πολυ ωραιο παντως και επαιζε μια χαρα

Το 3 δεν έπαιζε απλά μια χαρά, ήταν σχεδόν άψογο.. Μακάρι ρε παιδιά να μην έδινε κι εγώ παρατράγουδα, δε τη παλεύω άλλο
Δημοσ.

Μακάρι να είναι ok το game, γιατί fps δεν παίζονται στο PS. Έχω ήδη κρατήσει ένα και περιμένω τα πρώτα νέα περί performance ότι είναι ok για να το αγοράσω.

Μετα το χαμο που γινεται με το AC θα το αγορασεις? μονο απο θειο παιχνδια της ubi ουτε 1 λεπτο δεν τους δινω!

• Like 2
Δημοσ.

http://www.vg247.com/2014/11/14/far-cry-4-review-round-up-all-the-scores/

Τι να πω, εγω ειχα feeling οτι θα μπορούσε να ανετα να ειναι ενα expansion του 3.Αντε με το καλο να μας ερθει λοιπον να πουμε εντυπωσεις (τωρα για γραφικα ιδια μηχανη ειναι σχεδον, οποτε δεν θα γινει εδω του Unity πιστεύω :P)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...