Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η λογική λέει ότι θα τρέχει άψογα όπως το FC3 και είπαν ''680 or 290X'' λόγω ότι η Nvidia με την nUbisoft έχει μια άλφα σχέση.Απλά ίσως αυτή τη φορά με το fur tech κλπ να τα βρουν σκούρα οι κόκκινοι, γιατί από ότι διάβασα θα τρέχει και στις AMD κάρτες.Δηλαδή μπορεί να γίνει κάτι σαν το TR με το tressFX.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι nvidia τι amd, ούτε ο ένας ούτε ο άλλος ξέρει πως είναι με η χωρίς αυτά τα effe...οποτε who cares...τώρα άμα το ψάχνεις και κοίτας τα comparison video και έχεις AMD καλά να πάθεις :D

Δημοσ.

αν ψωνίζεις amd περιμένεις απλά να σου βγάλει μια φθηνή κάρτα η κόκκινη με πολλή vram και μετά κάθεσαι και απολαμβάνεις τους πράσινους που ξεμένουν :P

περιμένω απάντηση στη σειρά 9xx με 6 και 8 GB  :-D

Δημοσ.

σε σχέση με αυτά που λέγαμε χθες.. τώρα βλέπω στο steam τα ac4 και unity? άλλαξε κάτι; γιατί νομίζω ότι είχαν κατέβει και για μας, ή αφορούσε μόνο τους αγγλάρες;

Δημοσ.

Και εγω για Αγγλια ηξερα, πιθανοτατα θα τα κατεβασαν τελειως απο το Steam, και παιζει να υπηρξε μεγαλη αντιδραση του κοσμου. Και λογω pre-order υποθετω και γιατι βολευει η Steam κακα τα ψεμματα. 

Σταδιακα παντως σε βαθος χρονου, πιστευω οτι θα παει μονο σε Uplay για τα παιχνιδια της η ubi..

Δημοσ.

Νομιζω ειπαν οτι ακομα το συζητάνε το θεμα,αν θα μπει ή οχι.. Τι εχει γινει με αυτους που το εκανα preorder απο το Steam ξερουμε??(εχω να ριξω μεγαλο rage αν δεν ερθει στο Steam,πρωτα ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ την υπηρεσια σου να λειτουργει σωστα ΚΑΙ ΜΕΤΑ ζητας τα games να τα εχεις ολα εκει.ΚΑι οχι προσωπικα,θελω να τα εχω ΟΛΑ σε ΕΝΑ και το ΚΑΛΥΤΕΡΟ μερος ειναι και θα ειναι το STEAM. Δεν τα βαζεις nUBI? ΔΕΝ το παιρνω/ουμε*)

Δημοσ.

βασικά άμα υπάρχει δυνατή κάρτα θα το παίξει μια χαρά, άσχετα αν είναι κόκκινη ή πράσινη, εμένα περισσότερο με προβληματίζει το multi core support.

Δημοσ.

Άμα τρέχει με παρόμοιες επιδόσεις του FC3 τότε θα είμαστε πολύ καλά, το έτρεξα απλά για να θυμηθώ πως είναι το FC3 με DSR στα 1440p maxed με 4 MSAA και μου έπεσε το σαγόνι από το IQ.

35Quvuy.jpg

HCDNj8B.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...