Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Η λογική λέει ότι θα τρέχει άψογα όπως το FC3 και είπαν ''680 or 290X'' λόγω ότι η Nvidia με την nUbisoft έχει μια άλφα σχέση.Απλά ίσως αυτή τη φορά με το fur tech κλπ να τα βρουν σκούρα οι κόκκινοι, γιατί από ότι διάβασα θα τρέχει και στις AMD κάρτες.Δηλαδή μπορεί να γίνει κάτι σαν το TR με το tressFX.
qsis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 ε εντάξει θα το κλείσουμε αυτό αν χρειαστεί, τι να κάνουμε;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Τι nvidia τι amd, ούτε ο ένας ούτε ο άλλος ξέρει πως είναι με η χωρίς αυτά τα effe...οποτε who cares...τώρα άμα το ψάχνεις και κοίτας τα comparison video και έχεις AMD καλά να πάθεις
qsis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 αν ψωνίζεις amd περιμένεις απλά να σου βγάλει μια φθηνή κάρτα η κόκκινη με πολλή vram και μετά κάθεσαι και απολαμβάνεις τους πράσινους που ξεμένουν περιμένω απάντηση στη σειρά 9xx με 6 και 8 GB
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Θα περιμένεις μέχρι Q3 2015, μέχρι τότε θα ρίχνεις details γιατί σε παίρνει 1
qsis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 σε σχέση με αυτά που λέγαμε χθες.. τώρα βλέπω στο steam τα ac4 και unity? άλλαξε κάτι; γιατί νομίζω ότι είχαν κατέβει και για μας, ή αφορούσε μόνο τους αγγλάρες;
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Κάτι τρέχει στο παρασκήνιο που δεν έχουμε μάθει ακόμη..
aekoupoli Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Ειπαν οτι κατεβηκαν απο λαθος.τωρα τι εγινε κανεις δεν ξερει
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Και εγω για Αγγλια ηξερα, πιθανοτατα θα τα κατεβασαν τελειως απο το Steam, και παιζει να υπηρξε μεγαλη αντιδραση του κοσμου. Και λογω pre-order υποθετω και γιατι βολευει η Steam κακα τα ψεμματα. Σταδιακα παντως σε βαθος χρονου, πιστευω οτι θα παει μονο σε Uplay για τα παιχνιδια της η ubi..
Prospector8 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Νομιζω ειπαν οτι ακομα το συζητάνε το θεμα,αν θα μπει ή οχι.. Τι εχει γινει με αυτους που το εκανα preorder απο το Steam ξερουμε??(εχω να ριξω μεγαλο rage αν δεν ερθει στο Steam,πρωτα ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ την υπηρεσια σου να λειτουργει σωστα ΚΑΙ ΜΕΤΑ ζητας τα games να τα εχεις ολα εκει.ΚΑι οχι προσωπικα,θελω να τα εχω ΟΛΑ σε ΕΝΑ και το ΚΑΛΥΤΕΡΟ μερος ειναι και θα ειναι το STEAM. Δεν τα βαζεις nUBI? ΔΕΝ το παιρνω/ουμε*)
John-lamia Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 βασικά άμα υπάρχει δυνατή κάρτα θα το παίξει μια χαρά, άσχετα αν είναι κόκκινη ή πράσινη, εμένα περισσότερο με προβληματίζει το multi core support.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Το Far Cry 3 ήταν από τα πιο optimized παιχνίδια του 2012 μιας και ήταν από τα ελάχιστα που εκμεταλλεύονταν τους 4 πυρήνες του CPU. 1
Spartan117 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Άμα τρέχει με παρόμοιες επιδόσεις του FC3 τότε θα είμαστε πολύ καλά, το έτρεξα απλά για να θυμηθώ πως είναι το FC3 με DSR στα 1440p maxed με 4 MSAA και μου έπεσε το σαγόνι από το IQ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα