Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναιιι δεν το συζηταμε αν την παλευει με msaa θα ειμαι πολυ καλα. 

Βασικα λογω DSR παρατηρω μια ανεξηγητη εξαρση στο SSAA, κατι σαν μοδα..

Ναι αρκετα παιχνιδια ειχαν προβλημα με την υλοποιηση του, αλλα δεν πειθομαι οτι τοσα χρονια πρωτη προτεραιοτητα ηταν το supersampling κιολας, αντιθετως οταν βαζαμε MSAA,αντι για καθε λογης @@ που σκαρφιζονται ανα καιρους υλοποιηση AA, ειμασταν και οι πρωτοι του χωριου.. ;)

• Like 1
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με το DSR παίζω 1600P, οπότε μάλλον για 4άρι.

επι ποσο εχεις το native resolution στο dsr? εγω τα εχω τικαρει ολα και το πιο κοντινο σε 1600p ειναι το 2880χ1620 και 2715χ1527 που μου εμφανιζει στην επιλογη αναλυσης μεσα στο παιχνιδι

Δημοσ.

Τα "νέα" features μαζί με το 2nd run optimization στο engine και σε συνδυασμό με λίγο μεγαλύτερα requirements ναι, θα ήταν λογικό, όχι αυτά που βγάλαν τώρα. Ασχολούνται με τρίχες στα ζώα και όχι με τα animations που είναι copy paste...έλα ρε psycho δεν λέω we love FC αλλα μην τους δικαιολογούμε κιόλας, imho ας always ;)

Δημοσ.

Τα "νέα" features μαζί με το 2nd run optimization στο engine και σε συνδυασμό με λίγο μεγαλύτερα requirements ναι, θα ήταν λογικό, όχι αυτά που βγάλαν τώρα. Ασχολούνται με τρίχες στα ζώα και όχι με τα animations που είναι copy paste...έλα ρε psycho δεν λέω we love FC αλλα μην τους δικαιολογούμε κιόλας, imho ας always ;)

Εντάξει, οι απαιτήσεις είναι λογικές για τα features που θα 'χει, το fur tech δεν έχει και μικρό performance hit.Τα animations θα μπορούσαν να τα φτιάξουν αν έκαναν motion capture όπως έκαναν για το Ryse, το Advanced Warfare κλπ.Προφανώς κατανάλωσαν όλη τη προσπάθεια και το κόπο για το Unity, το οποίο από ότι λένε το αναπτύσουν 4 χρόνια.

Δημοσ.

Ωραια καλα ειναι ολα αυτα αλλα απο το gameplay περιμενω να κανουν καποια αλλαγη με τα crafting κ loot απο farcry3!

Ενα ξεχωριστο interface;; Κατι τετοιο!

Αυτο το πατω esc και κανω craft καλο μεν  αλλα θα προτιμουσα ενα ingame παραθυρο για craft και loot!

Δημοσ.

διλαδι αυτα μονο με nvidia θα τα δουμε ? διλαδι οποιος εχει amd καρτα δεν θα εχει αυτα τα εφε ?

Ναι, bro. Όλα τα games είναι πλέον με nvidia. Λίγα θα δεις από AMD και κανένα που να μην παίζει καλά σε nvidia.
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι αυτά δε θα παίζουν σε amd, απλά μπορεί να μην είναι optimized.

Δοκιμάζεις και βλέπεις

Δημοσ.

σε αυτό το παιχνίδι δε το νομίζω, ειδικά αν βασίζεται στη μηχανή του προηγούμενου που έτρεχε αέρα και σε 6950

το πολύ πολύ να κατεβάσουμε μερικά settings (πχ godrays σε low όπως κάναμε σε black flag) 

για προβλήματα σοβαρά μόνο στο ac φοβάμαι, αλλά και πάλι.. έχοντας περάσει με σχετική επιτυχία τον εφιάλτη που λέγεται watch dogs δε νομίζω  να ξανάχουμε ανάλογα θέματα 

το μόνο αρνητικό αν μιλάμε για χρήστη amd είναι η ubi που γενικά δε μας προσέχει, αλλά από την άλλη η ίδια η amd βγάζει συνεχόμενα καλούς οδηγούς εδώ και αρκετό καιρό, οπότε είμαι αισιόδοξος

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...