Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανέβηκαν στο site της Nvidia.

Minimum System Requirements

Processor: Intel Core i5-750 @ 2.6 GHz or AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz

Memory: 4GB

ίσα μωρή παλιο-nvidia που θα με πεις minimum :P

πάντως το συγκεκριμένο παιχνιδάκι θα είναι μάλλον αυτό που θα ευχαριστηθούμε οι περισσότεροι φέτος (θέλω να πιστεύω) 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

:cry:  :cry:  :cry:

το ξέρω, αλλά τι να κάνω που μου ρίχνουν πιστόλια και δεν έχω €€ να κάνω σωστή αναβάθμιση 

τέσπα σε αυτό πιστεύω ότι δε θα έχω θέμα, στο ac αν είναι θα κλάψουν μανούλες, αλλά ακόμα και το wd το έπαιξα αρκετά ικανοποιητικά 

Αρα εχουμε 3 παχνιδια της ubisoft  σε ενα μηνα απο τα οποια τα τα 2(far cry the crew) εχουν λογικες απαιτησεις και το unity  εχει υψηλες απαιτησεις.

Ενώ είναι ίδιο engine και λογικά θα έπρεπε να έχει γίνει ακόμα καλύτερο optimize μετά από τόσο καιρό έχει μεγαλύτερα requirements, makes sense....not. Seriously screw Ubi γιατί αρχίζουν και με εκνευρίζουν με το να βιάζουν μερικές από τις καλύτερες σειρές games.

http://www.systemrequirementslab.com/CYRI/Requirements/Far-Cry-3/11465?p=r

p.s. στην τελική με το να ανεβάζουν τα requirements το μονο που καταφέρνουν (πέρα από ένα μικρό ποσοστό γιδοπροβάτων) είναι να τρώνε κράξιμο και να χάνουν πωλήσεις so whaaaateeeever!

• Like 2

Μπα, και 4GB να ήθελε, μια χαρά θα ήμουν με την 970, αν και δε θα περίμενα και πάρα πολλά σε 1440p, όπως δεν περιμένω και τώρα βέβαια.

Με 40-45 FPS και 2xMSAA θα είμαι ικανοποιημένος.

Αν ρωτάς τι βλέπω εγώ και όχι τι ισχύει ούτως ή άλλως, θα σου πω ότι δεν έχω δει μεγάλη διαφορά.

Φυσικά, εξαρτάται κι απ' το παιχνίδι, δεν είναι όλα το ίδιο χωρίς φίλτρα.

Δε θα σου πω ψέμματα, σε ένα βαθμό βάζω φίλτρα «απλά για να πω ότι έβαλα» κι επειδή με παίρνει. Κι αυτό γιατί δεν είμαι ο gamer που θα κάτσω να συγκρίνω screenshots, αλλά εκείνος που θα παίξει ένα game και θ' απολαύσει το gameplay του, αν έχει να πει κάτι.

Δηλαδή εν ώρα gaming δε θα δώσω όλη μου την προσοχή στο πώς φαίνεται η άκρη του βράχου ή το φύλλο απ' το φυτό. Θα το κοιτάξω κι αυτό, αλλά δε θα με κόψει κιόλας αν το παιχνίδι έχει ζουμί.

Αν ρωτήσεις τον Ailuro που είναι η δουλειά του και παίζει να 'χει ξεχάσει πώς είναι να παίζεις παιχνίδια (:P), προφανώς θα σου πει ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά. Γι' αυτό και έχει πει πολλάκις ότι ακόμα και σε 4Κ τα φίλτρα κάνουν διαφορά.

Η δική μου ένσταση αφορά στο κατά πόσο την αντιλαμβάνεται ο μέσος χρήστης.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...