firepc Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 42 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε Τελείωσα κι εγώ το Far Cry 4 αυτές τις μέρες για πρώτη φορά. Πέρα από το σενάριο και τους χαρακτήρες, που προσωπικά τα βρήκα αρκετά generic αλλά ας πούμε ότι αυτό είναι κάπως υποκειμενικό μέχρι ένα σημείο, το game μου φάνηκε σχεδόν πανομοιότυπο με το Far Cry 3 όσον αφορά το gameplay και τα διάφορα side. Έτσι έφτασα να τρέχω μόνο τη βασική ιστορία και μάλιστα το έβαζα όταν ήθελα να παίξω κάτι πιο "mindless". Δεν τα λέω γκρινιάζοντας, είχε σίγουρα τις στιγμές του, απλά η αίσθηση της επανάληψης ήταν έντονη. Πάντως καλύτερη εμπειρία Far Cry μέχρι τώρα είναι το Blood Dragon με διαφορά! Κάποια στιγμή λέω να πιάσω και το 5 και το New Dawn, εξελίσσονται όμως καθόλου πέρα από τα γραφικά; στο 5 ειναι ωραιο οτι ο χαρτης ειναι αμεσως ανοιχτος. Κατα τα αλλα ειναι παλι της ιδιας λογικης. Το ND ειναι και αυτο αρκετα καλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε Τελείωσα κι εγώ το Far Cry 4 αυτές τις μέρες για πρώτη φορά. Πέρα από το σενάριο και τους χαρακτήρες, που προσωπικά τα βρήκα αρκετά generic αλλά ας πούμε ότι αυτό είναι κάπως υποκειμενικό μέχρι ένα σημείο, το game μου φάνηκε σχεδόν πανομοιότυπο με το Far Cry 3 όσον αφορά το gameplay και τα διάφορα side. Έτσι έφτασα να τρέχω μόνο τη βασική ιστορία και μάλιστα το έβαζα όταν ήθελα να παίξω κάτι πιο "mindless". Δεν τα λέω γκρινιάζοντας, είχε σίγουρα τις στιγμές του, απλά η αίσθηση της επανάληψης ήταν έντονη. Πάντως καλύτερη εμπειρία Far Cry μέχρι τώρα είναι το Blood Dragon με διαφορά! Κάποια στιγμή λέω να πιάσω και το 5 και το New Dawn, εξελίσσονται όμως καθόλου πέρα από τα γραφικά; Το blood dragon ετρωγα συνεχεια crash στο τελος της πρωτης αποστολης και δυστυχως το αφησα. Δεν ξερω τι εφταιγε επαιζα με 1070ti θα το ξανα δοκιμασω τωρα με την 5700xt. Για το far cry 4 ειναι οντως ιδιο με το 3 αλλα ειναι τοσο ομορφο οπτικα και σου δινει τοσο την αισθηση του progression που δεν με ενοχλησε. Για τα far cry 5 περα απο τα γραφικα εχει και αρκετες νεες δυνατοτητες οπως μπορεις να εχεις κανονικα καποιο ζωο μαζι σου οπως στο primal αλλα και καποιον ανθρωπο απο αυτους που βρισκεις και κανεις recruit απο τα main missions. Τερμα fun να πηγαινεις με τον hurk αυτος εχει μπαζουκα φουλ επιθεση να κανεις σαματα η με την αρκουδα και την γυναικα sniperou. Τερμα fun το far cry 5 δεν εχω παιξει τα DLC του και το new dawn ειναι ακριβως 10 χρονια μετα το 5 στον ιδιο κοσμο με τον ιδιο κακο/οικογενεια. Οπως και να εχει παιξε τα σιγουρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 το BD το βρηκα ετσι κι ετσι, το τελειωσα και λιγο με το ζορι. το BD και το 2 τα θεωρω τα πιο αδυναμα της σειρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Κατάλαβα, θα το δω κάποια στιγμή και το 5, αυτή την αηδία με τα skins των ζώων τη συνεχίζουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε Κατάλαβα, θα το δω κάποια στιγμή και το 5, αυτή την αηδία με τα skins των ζώων τη συνεχίζουν; Εννοεις για το crafting που σφαζεις τα ζωα? Αν ναι υπαρχει κανονικα και στο 5 αλλα δεν με ενοχλει προσωπικα αντιθετως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Πάντως δεν παλεύονται για όσους αρέσκονται στα πιο γραμμικά παιχνίδια. Μιλάμε για την απόλυτη βαρεμάρα αυτό το πήγαιν' έλα για το τίποτα. Που ΟΚ, σε κάποιους αρέσει, απλά άλλοι το θεωρούν pointless. Το original για μένα ήταν το καλύτερο. Ήταν γραμμικό με μια ψευδαίσθηση open world. Και πολύ μπροστά για την εποχή του. Κάτι που δε μπορείς να πεις για κανένα άλλο της σειράς. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Κι εγώ δεν το πάλεψα να το τερματίσω το 4. Εκ των προτέρων ήξερα ότι θα μοιάζει αρκετά στο στήσιμό του με το 3, το οποίο το τερμάτισα το 2013 και το είχα ευχαριστηθεί υπερβολικά. Οπότε του έδωσα τον χρόνο του (του παραέδωσα δηλαδή, πριν 3-4 μήνες το έπιασα το 4ρι), αλλά πλέον δεν. Αυτό το πράγμα να ξεκλειδώνεις σταδιακά τον χάρτη κάνοντας τα ίδια και τα ίδια βαρετά αν όχι ανούσια πράγματα, έστω και την δεύτερη φορά που θα το συναντήσεις, σε κουράζει. Εμένα τουλάχιστον. Ο μόνος λόγος που δεν έφυγε στο πρώτο 2ωρo, αλλά στο 10ωρο, ήταν τα γραφικά και το πανέμορφο περιβάλλον. Αλλά μέχρι εκεί. Ίσως δώσω μία ευκαιρία στο primal κάποια στιγμή , αλλά τα υπόλοιπα, συμπεριλαμβανομένου και του 6 για εμένα δεν υπάρχουν καν σαν τίτλοι έστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δεν ξερω ρε παιδια ανεκαθεν τα far cry μου ηταν αρκετα εθιστικα σαν παιχνιδια εχω λιγες μερες που το ξεκινησα και ειμαι ηδη στις 13 ωρες και 30%. Παρολο που το εχω παιξει πριν χρονια το ξανα παιζω με την ιδια ευχαριστηση δεν με κουραζει αλλα κανω ταυτοχρονα και collectibles και αποστολες και outposts/towers. Μπορει να μην πιανει το 3 σε βασικη ιστορια αλλα εφτιαξαν εναν ωραιο κοσμο στην Kirat. Και εχει και αρκετο stealth κομματι ειδικα στα outposts και στα fortress. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Πρεπει να εχεις και το κατάλληλο mood για το καθε παιχνιδι. Π.χ. εγω ηθελα κατι αργο και cinematic γι αυτο και πηρα το mafia trilogy. Επαιξα σημερα τρεις ωρες και ειναι οτι πρεπει. Αν θες να παιξεις κατι σαν το Doom και βαλεις το mafia, τοτε θα το κλεισεις στη μιση ωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τελος η παιχνιδαρα. Αναλυτικο review εδω: Εχω ανεβασει και στο καναλι μου ολα τα outpost master με gold μεταλλιο. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2021 από Arkin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα