{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Οταν πρωτοεβαλα την καρτα γραφικων και επαιξα το παιχνιδι τα fps ηταν στα 60 σχεδον μόνιμα στο ultra! Eχει μερικες μερες που πεφτουν τα fps στα 30 και κανει πολλα drop ξαφνικα μεχρι που κολλαει κιολας καποιες φορες! Το να πέφτουν τα fps σε κάποιες περιοχές συμβαίνει ανάλογος τι κοιτάς, δεν είναι και το πιο optimized game out there, επίσης άμα πέφτεις στα 30 αυτό σημαίνει ότι κάπου σκαλώνει το v-sync, κλειστό η γυρνα το σε borderless.
Alexis Mpidis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Το να πέφτουν τα fps σε κάποιες περιοχές συμβαίνει ανάλογος τι κοιτάς, δεν είναι και το πιο optimized game out there, επίσης άμα πέφτεις στα 30 αυτό σημαίνει ότι κάπου σκαλώνει το v-sync, κλειστό η γυρνα το σε borderless. Επειδη ειδα τις δυνατοτητες της καρτας πριν την αγοράσω μηπως φταιει οτι ειναι 4GB η ισως φταιει ο i3 6100?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Αμφιβάλλω, εάν δεν σου λύθηκε το πρόβλημα με αυτά που σου πρότεινα τότε απλά ρίξε τα settings για stable 60fps.
firepc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 για να παιζει ενα game στα ultra απροβληματιστα, θα πρεπει να το εχει patcharei ο θεος. Ριξτω στα high
Alexis Mpidis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Αμφιβάλλω, εάν δεν σου λύθηκε το πρόβλημα με αυτά που σου πρότεινα τότε απλά ρίξε τα settings για stable 60fps. Τελικα ειχες δικιο! εκλεισα το v-sync και τωρα ειμαι 60fps σταθερα με ultra settings!! Μεχρι 40 πεφτει και μερικες φορες παει 85-90! Ευχαριστώ πολύ!
jason97 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 και εδω με κοβει στο 2,25 και με πεταει εξω φταιει τιποτα μπορω να το φτιαξω?
_Theo_ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 και εδω με κοβει στο 2,25 και με πεταει εξω φταιει τιποτα μπορω να το φτιαξω? Αν είναι από το θείο πρέπει να κάνεις μια διαδικασία που δεν μπορεί να γραφτεί εδώ...
LEFteriz Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Το DLC season pass αξίζει τα λεφτά του;;; (6 ευρώ) κοντεύω να το τελειώσω και μετά θα πιάσω το 3 Το πάω ανάποδα. Τελείωσα το primal και τώρα το 4.
KilliK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 αθλιο παιχνιδι τα ιδια σκατα ειναι το save system και στο FC5? διοτι αν ειναι να χανω το story campaign τελος που θελω, επειδη οι devs της Ubisoft ειναι για τα πανηγυρια, καλυτερα να μην μπω στον κοπο να το κατεβασω.
Arkin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Το ξανα ξεκινησα μετα την πλατινα του PS3 πριν χρονια και το απολαμβανω οπως και τοτε ισως παραπανω. Πηγα με Amita απο Sabal που βοηθουσα τοτε. Τρομερα γραφικα παιζει αψογα στα ultra τα παντα σε 3440x1440 με 70-90fps με 5700xt/8700k. Τοτε δεν ειχα παιξει τα DLC οποτε ευκαιρια τωρα με την gold edition για τα παντα. Τσιμπηστε και 2 βιντεακια αρχισα να ανεβαζω τα outpost master με gold μεταλλιο απο οσα outpost περνω με full stealth τακτικη.
firepc Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Arkin είπε Το ξανα ξεκινησα μετα την πλατινα του PS3 πριν χρονια και το απολαμβανω οπως και τοτε ισως παραπανω. Πηγα με Amita απο Sabal που βοηθουσα τοτε. Τρομερα γραφικα παιζει αψογα στα ultra τα παντα σε 3440x1440 με 70-90fps με 5700xt/8700k. Τοτε δεν ειχα παιξει τα DLC οποτε ευκαιρια τωρα με την gold edition για τα παντα. Τσιμπηστε και 2 βιντεακια αρχισα να ανεβαζω τα outpost master με gold μεταλλιο απο οσα outpost περνω με full stealth τακτικη. τελειωσε τα FC για να ετοιμαστεις για το 6 😉
Arkin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, firepc είπε τελειωσε τα FC για να ετοιμαστεις για το 6 😉 Το 3 πλατινα το 4 πλατινα τωρα δευτερη φορα 4 σε υπολογιστη το primal 100% far cry 5/new dawn 100% επισης. Το 2 ειναι το μονο που δεν εχω παιξει και το πρωτο το επαιξα οταν βγηκε το 2004 τρομερο για την εποχη του μαζι με doom 3. Ειμαι φουλ ετοιμος για το 6 ας αργησει να βγει αρκει να το κανουν τοσο καλο οσο τα προηγουμενα. Απο τα παιχνιδια που περναω παντα καλα και δεν τα βαριεμαι ποτε.
firepc Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Το 3 πλατινα το 4 πλατινα τωρα δευτερη φορα 4 σε υπολογιστη το primal 100% far cry 5/new dawn 100% επισης. Το 2 ειναι το μονο που δεν εχω παιξει και το πρωτο το επαιξα οταν βγηκε το 2004 τρομερο για την εποχη του μαζι με doom 3. Ειμαι φουλ ετοιμος για το 6 ας αργησει να βγει αρκει να το κανουν τοσο καλο οσο τα προηγουμενα. Απο τα παιχνιδια που περναω παντα καλα και δεν τα βαριεμαι ποτε. κομπλε εισαι Μεγαλος φαν και εγω των FC, εχω κανει pre-order το 6 Για 26 Μαιου λενε 1
Arkin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, firepc είπε κομπλε εισαι Μεγαλος φαν και εγω των FC, εχω κανει pre-order το 6 Για 26 Μαιου λενε Εχει φαει αρκετες αναβολες ειναι η αληθεια. Δεν πειραζει ομως αρκει να το βγαλουν οπως πρεπει και χαλαλι η καθυστερηση.
EverythingYouBelieve Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Τελείωσα κι εγώ το Far Cry 4 αυτές τις μέρες για πρώτη φορά. Πέρα από το σενάριο και τους χαρακτήρες, που προσωπικά τα βρήκα αρκετά generic αλλά ας πούμε ότι αυτό είναι κάπως υποκειμενικό μέχρι ένα σημείο, το game μου φάνηκε σχεδόν πανομοιότυπο με το Far Cry 3 όσον αφορά το gameplay και τα διάφορα side. Έτσι έφτασα να τρέχω μόνο τη βασική ιστορία και μάλιστα το έβαζα όταν ήθελα να παίξω κάτι πιο "mindless". Δεν τα λέω γκρινιάζοντας, είχε σίγουρα τις στιγμές του, απλά η αίσθηση της επανάληψης ήταν έντονη. Πάντως καλύτερη εμπειρία Far Cry μέχρι τώρα είναι το Blood Dragon με διαφορά! Κάποια στιγμή λέω να πιάσω και το 5 και το New Dawn, εξελίσσονται όμως καθόλου πέρα από τα γραφικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα