Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξερω το πως? τι? και γιατι?...αλλα μολις εκανα format και εβαλα τα windows 8.1 το παιχνιδι ξεκινησε κανονικα....

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα το παιξω με καθυστερηση μηνων αλλα και λεφτων.....

Ισως μπερδευε καπου οπου ειχα και το Far Cry 3 σε καποιο destination folder...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλημερα και με ενα νεο Error ειχα καιρο να παιξω Far Cry 4 οποτε το διαγραψα (κανοκικα ενα Uninstall) μετα απο καιρο (δηλαδη εχτες) θελησα να το ξανακαταιβασω και ολλα καλα με το download... Παω λοιπων να ανοιξω το παιχνιδι μου βγαζει το Intro του παιχνιδιου δυχνει το λογοτηπο τις UBISOFT και ολλα αφτα εκει ομως που λεει press any key to start (ή κατι τετοιο) Τσακ! http://prntscr.com/8t7kx6

Εαν καταλαβα καλα κατι εχει γυνει με το cloud και τα αρχεια στο δισκο. Υπαρχει τρωπος να καθαρισω το CLOUD?

• 3 μήνες μετά...

πρόβλημα σύνδεσης με uplay server!!!!!!

Καλησπέρα σε όλους!!Θα ήθελα εάν γνωρίζει κάποιος να μου πεί πως θα λύσω το εξής πρόβλημά μου.Αγόρασα πρόσφατα το Far Cry 4 Limited Edition PC το έκανα κανονικά εγκατάσταση,έχω λογαριασμό στο uplay κανονικά αλλά όταν πάω να βάλω το activation key του παιχνιδιού κάτω χαμηλά βγαίνει ένα μήνυμα που λεεί εμέσως πλήν σαφώς uplay servers unavailable,try another time κλπ... Μήπως ξέρει κάποιος κάτι περί αυτού;;;Απ το λίγο που έψαξα πολλοί παγκοσμίως έχουν το ίδιο πρόβλημα...ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!

Το τερμάτισα μετά από καιρό... παίζοντας με χαλαρό ρυθμό. Ισως επειδή δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα.

Το far cry 3 ήταν πολύ καλύτερο σε αρκετούς τομείς, πιο πρωτότυπο με καλύτερη μουσική.

Το fc4 από ένα σημείο και μετά γίνεται βαρετό και καθαρά ρουτίνα. Καμία αποστολή δεν ξεχωρίζει ιδιαίτερα ενώ ακόμη και τα side quests είναι τόσο βαρετά που δεν είχα όρεξη και να τα τελειώσω όλα.

• Like 3

• 1 μήνα μετά...

Στμφωνω με τον φιλο Judaw οτι γινεται βαρετιλικη μετα απο καιρο....

Αλλα παραμενει ενα αξιο παιχνιδι της σειρας...

Τερματιστικε πριν απο 2 μηνες και γενικα ηταν καλο...7/10/!!!

Το τερμάτισα και εγω περασμενη βδομαδα μετα απο αποχη 6 μηνων περιπου, οπου το ειχα παρατησει στην μεση . 

Δεν με κρατησε, αθλιο σεναριο, αδιαφοροι χαρακτηρες, βαρετες αποστολες... 

Τα ελικοπτερακια, αν δεν ηταν ingame απο την αρχη, θα νομιζα οτι ηταν cheat 

Αφού γίνεται παιχνιδάκι το να κατακτησεις τα tower. Εγω απλα τα προσγείωνα πάνω στο όροφο που ηταν και το ραδιο κ τελος.

Να σημειώσω οτι το 3 ηταν για μενα τρελό κόλλημα και το είχα λιώσει! 

• Like 1

ok παιδια βρηκα λυση το ετρεξα σαν διαχειρηστης (συνχωρεστεμε για να ορθωγραφικα ) :P

τί τα θελουν τόσα ρημάδια "η" και "ο". Είχαμε τα πνεύματα, τα καταταργήσανε, έχουμε αρχαίζουσες λέξεις και φράσεις, τις αφήνουμε να σαπίζουν στην αχρειαστία.

Τελικά Έλληνας είναι κάποιος που μπορεί να μιλάει και να γράφει τα ελληνικά στο επίπεδο των Αλλοδαπών φίλων μας. Γιατί να ξεχωρίζουμε σαν φυλή -οντότητα -κουλτούρα άλλωστε..

• Like 1

• 7 μήνες μετά...

Παιδια μια ερωτηση! Εχω το εξης συστημα:

CASE: Cougar Archon
MOBO: Asus H110M-K
CPU: i3 6100 3.70GHz
CPU Cooler: Cooler Master Blizzard T2
RAM: HyperX Fury 8GB DDR4-2133MHz
GPU: Sapphire rx480 4gb nitro+
PSU: Corsair Builder Series CX500 80PLUS Bronze
SSD: Kingston V300 120GB
HDD 1: Western Digital Caviar Blue 1TB
HDD 2: Western Digital Caviar Green 500GB

η ραμ μου τερματιζει ορισμενες φορες η ειναι στα 7,5gb usage
ενω η καρτα μου ειναι στα 3,4gb usage
παιζω στο ultra settings σε αναλυση 2560x1080! Ειναι φυσιολογικά αυτα τα νουμερα;
  • Like 1

Μου αρέσει που ποστάρεις case, cooler κτλ :D Ναι είναι απόλυτος φυσιολογικό.

Οταν πρωτοεβαλα την καρτα γραφικων και επαιξα το παιχνιδι τα fps ηταν στα 60 σχεδον μόνιμα στο ultra! Eχει μερικες μερες που πεφτουν τα fps στα 30 και κανει πολλα drop ξαφνικα μεχρι που κολλαει κιολας καποιες φορες! 

• Like 1

Οταν πρωτοεβαλα την καρτα γραφικων και επαιξα το παιχνιδι τα fps ηταν στα 60 σχεδον μόνιμα στο ultra! Eχει μερικες μερες που πεφτουν τα fps στα 30 και κανει πολλα drop ξαφνικα μεχρι που κολλαει κιολας καποιες φορες!

Μηπως εκανες καμια λακαμια με το pc τις τελευταιες μερες?

Και δε μου λες, πως ειναι το game σε ultrawide? Εχω τερματισει τα προηγουμενα και λεω να περασω στο 4 τις επομενες μερες

Μηπως εκανες καμια λακαμια με το pc τις τελευταιες μερες?

Και δε μου λες, πως ειναι το game σε ultrawide? Εχω τερματισει τα προηγουμενα και λεω να περασω στο 4 τις επομενες μερες

Δεν ξερω τι μπορει να εκανα. Παντως ενα μνμ εμφανίστηκε οταν ανοιγω το pc: Λεει κατι για το regsvcs.exe.

Ειναι παρα πολυ ωραια η εμπειρια να παιζεις σε ultra wide και το παιχνιδι ειναι σουπερ! Αλλα ειναι ιδια φαση ακριβως με το 3! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...