kalidor Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 ΠΡΟΒΛΗΜΑ με Far Cry 4...τι κανουμε τωρα..??? Παιδες καλησπερα..τα φωτα σας... Εχω παρει εδω και λιγες μερες το FarCry 4 και δεν μπορω να το παιξω με τιποτα... Τι φταιει..: Λοιπον μετα το setup του παιχνιδιου ζηταει να γινει και update,το κανω και μεχρι εδω ολα καλως. Επειτα εφοσον κατεβασω το update(ειναι υποχρεωτικο απο την UBISOFT) μου ζηταει το path των folder του παιχνιδιου για να τους περασει... αφου του δινω το σωστο path ξαναβγαζει την ιδια ειδοποιηση και δεν μπορει να κανει (locate the spesific folders). Ειναι αυτη η εικονα ακριβως..... Το εχω κανει 5-6 φορες και τιποτα...ξανα μετα διαγραφη και installation και παλι τιποτα.... Τι λετε εσεις..προβληματικο το update..??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 λες far cry4, στο screenshot δείχνει το ton clancy's rainbowsix. εαν δεν απατώμαι απο τα δυο παιχνιδια που εχω στο uplay, η εικονα αυτη αλλαζει αναλογα το game. μήπως κατι μπέρδεψες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δεν εχει σημασια η εικονα...το ιδιο ακριβως δειχνει και στο Far... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δοκίμασες να επικοινωνήσεις με το support? https://support.ubi.com/en-US/ Δε καταλαβαίνω το θέμα με το update. Αφού εγκατασταθεί το παιχνίδι, το Uplay κάνει αυτόματα τα όποια updates. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Εχω επικοινωνησει με το support ..εχω στειλει 2 μηνυματα και ακομα τιποτα οι τυποι... Παρατηρω οτι και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα!! και ψαχνομαι στο ιντερνετ για λυσεις...βρηκα ενα θεμα εδω... http://forums.ubi.com/showthread.php/970935-Need-help-getting-uPlay-to-recognize-Far-Cry-4-game-files-Forums Αλλα δεν καταφερα τιποτα..... Γενικοτερα οι τυποι ειναι στο κοσμο τους...παντελως αδιαφορια!!! UBISOFT εισαι για τον ...... Το Uplay παλι βγαζει την εικονα με το locate folders..κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 εγω αρχικα στην θεση σου θα εκανα ενα φρεκσο install το uplay και το game που θες να παιξεις εαν δεν το εχεις κανει ιδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Το εκανα και αυτο...αν οντως ειναι προβληματικο το παιχνιδι..μπορω να το επιστρεψω..?? Η να δοκιμασω να κατεβασω απο ιντερνετ το game (torrrent),να το εγκαταστησω και να χρησιμοποιησω το original cd key..?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 περιμενε απαντηση απο το support, δεν ξερω εαν θα παιξει απο τορρεντ με το cd key Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Περασε 1 εβδομαδα και ακομη τιποτα...ξεφτιλες... Πιστευω το προβλημα ειναι το υποχρεωτικο upbate της UBISOFT στον τομεα αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 μια ευδομαδα; σοβαρά; νομιζα οτι τους το ειπες σημερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Σημερα θα δοκιμασω (σπασμενο) να δω τι θα γινει... Θα μου πεις εδω αγορασες original και δεν παιζει...περιμενεις να παιξει το 'αλλο'..?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 και ψαχνομαι στο ιντερνετ για λυσεις...βρηκα ενα θεμα εδω... http://forums.ubi.com/showthread.php/970935-Need-help-getting-uPlay-to-recognize-Far-Cry-4-game-files-Forums Εγώ βρήκα μαζί με αυτό που παραθέτεις και αυτό που φαίνεται να έχει περισσότερες προτάσεις. http://forums.ubi.com/showthread.php/953493-Uplay-cannot-detect-Far-Cry-4-installation/ Από ό,τι καταλαβαίνω μια από τις λύσεις είναι να κάνεις install στο default (προτεινόμενο) path και όχι σε κάποιο custom δικό σου. Που ίσως είναι πρόβλημα αν δεν υπάρχει χώρος στο δίσκο βέβαια, Η regedit λύση που δίνουν την ακολουθείς μόνο αν ξέρεις τι κάνεις/ και ξέρεις πώς να το αναιρέσεις. Δεν είναι κάτι δύσκολο, αλλά κάποιος ανέφερε ότι όχι μόνο δεν δούλεψε για αυτόν, αλλά του δημιούργησε και άλλα προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Ευχαριστω...εχει να πεσει πολυ διαβασμα για να δουμε στο τελος τι θα γινει...παραλληλα ''κατεβαζω''.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos231 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 far cry 4 next mission??? γεια σας παιδια εδω και 1 μερα εχω αγορασει το FC4 στην αρχει ολλα καλα εκανα τις αποστολες μου τωρα εχω φτασει στο 20% αλλα στον χαρτη δεν μου δυχνει καποια main mission τι πρεπει να κανω για να εμφανιστει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δεν μπορω να βοηθησω γιατι ακομη εδω και 1 μηνα παλευω το verify folders... αστα ξενερωμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα