Dougrou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Γεια σας παιδια εχω ενα θεμα με το far cry 4 καθε φορα που παω να ανεβω σε εναν ελεφαντα με πεταει απο το παιχνιδι......Μπορειτε να βοηθησετε????? Ευχαριστω για τον χρονο σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Να φανταστώ έχεις κάνει update και validate το game... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Αν και το είχα καιρό, το εγκατέστησα μόλις χθες, και έχω πάθει πλάκα με τα γραφικά του! Με βλέπω να καίγομαι πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Καλά, δεν έχουν μεγάλη διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Ίσως να φταίει που πλέον έχω DX11 κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Αν και το είχα καιρό, το εγκατέστησα μόλις χθες, και έχω πάθει πλάκα με τα γραφικά του! Με βλέπω να καίγομαι πάλι! ναι φοβερα γραφικα! Ειδικα οταν σφαζεις τα ζωα το αιμα ρεει αφθονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Στην πρώτη αποστολή του golden path supplies. Παίζω μέχρι ένα σημείο... μου λέει έχει 2 λεπτά για να φτάσεις στο επιθυμητό σημείο. Αποτυγχάνω και με ξαναβγάζει στην αρχή. Πηγαίνω μέσα στην καλύβα για να επιλέξω την αποστολή. Ακούγεται στον ασύρματο "immediate assistance required, pick up κλπ" αλλά δεν υπάρχει η επιλογή accept mission που υπήρχε πριν! Εχει συμβεί σε κανέναν αυτό; Επεξ/σία 12 Απριλίου 2015 από The_Judas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Αυτό είναι side mission, όχι του main quest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 ναι αλλά γιατί δεν μπορώ να το επιλέξω; δεν μου βγάζει το μενού για να κάνω accept mission παρόλο που υπάρχει στον χάρτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Εγω σημερα το παραγγειλα απο το YOU....περιμενω ο αμοιρος.... http://www.you.gr/proionta/pc-parts/gaming/pc/paichnidia-pc/far-cry-4-%28pc%29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Ρε παιδες καμμια βοηθεια με το game... δεν μπορω να το παιξω..... :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μπηκε σε sale και δυστηχως τα εσκασα παλι στην ubi... την καταρα μου να εχουν!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μετα το Installation βγαζει οτι δεν μπορει να βρει το file του παιχνιδιου....το εχω κανει 5 φορες!!! Ενω το FAR 3μου δουλευει μια χαρα...αυτο τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 http://forums.ubi.com/showthread.php/970935-Need-help-getting-uPlay-to-recognize-Far-Cry-4-game-files-Forums Βρηκα αυτο αλλα παλι δεν τα καταφερα να το κανω να παιξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 http://forums.ubi.com/showthread.php/970935-Need-help-getting-uPlay-to-recognize-Far-Cry-4-game-files-Forums Βρηκα αυτο αλλα παλι δεν τα καταφερα να το κανω να παιξει... To παιχνίδι το εγκατέστησες απο DVD? Δες μηπως έχει κανενα κωδικο, να το περάσεις στο ubisoft launcher για να το κατεβασεις απο εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα