Προς το περιεχόμενο

Far Cry 4

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ωραίο το βίντεο αλλά η ποιότητα του YT είναι τουλάχιστον άθλια..

Και εμένα αυτό το βίντεο μου θυμίζει τα τελευταία βιντεάκια που έβγαζε η Ubisoft για το Watch Dogs που όσο πλησίαζε

η κυκλοφορία του αποκάλυπτε σιγά σιγά το Downgrade των γραφικών του, δεν ξέρω αν προσέξατε τις εκρήξεις

στο βιντεάκι είναι βγαλμένες απο την πολύ καλή για την εποχή της Unreal Engine 1. :devil:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mην σκατε ρε guys, ειδικα για το συγκεκριμενο game, που και ιδιο ακριβως να ειναι με το far cry 3 σε γραφικα,  θα χαλασει κανενα? Κρινοντας απο τον χρονο που επαιξα το 3, αν ειναι το ιδιο ενδιαφερον, και ιδιο να ειναι ή με καποιες μικρες βελτιωσεις στα γραφικα, το game θα ειναι σιγουρα καλο. Η ιστορια. ο vilain, τα skills, αυτα θα επρεπε να μας ενδιαφερουν.

Μιλαω ετσι μονο για τον συγκεκριμενο τιτλο. Για τα αλλα που μας κοροιδευει η ubisoft, που αλλα παρουσιαζει και αλλα ειναι τελικως τα games της, εκει φυσικα κραζω και εγω.

Το far cry ειναι αλλη φαση και ειδικα μετα το 3 (το οποιο ειχα γυρισει καθε γωνια του νησιου)  εχει ανεβει ο πηχης.

• Like 3

Πάντως με τα facial animations δεν το 'χει και πολύ η nUbisoft..Πρέπει όλοι να αρχίσουν να κάνουν motion-capture όπως έκανε η CryTek με το Ryse..Προτιμώ να βλέπω ρεαλιστικές εκφράσεις στα πρόσωπα παρά 8K textures αντί για 4Κ.

• Like 1

Πάντως μια που λέτε για facial animations στο metro τα μούτρα των npcs όταν πέθαιναν ήταν όλα τα λεφτά :D από εκεί και πέρα δεν έχει τόσο διάλογο το game, τουλάχιστον τα προηγούμενα. Έχει ιδέα κανεις άμα ρίχνει το performance αυτό?

Πάντως σύμφωνα με αυτά που έχω δει μέχρι τώρα η τεχνική εξέλιξη από FC3 σε FC4 είναι ανύπαρκτη...

Θα πρέπει λογικά να έχει τις ίδιες απαιτήσεις με το FC3 ή άντε λίγο παραπάνω εαν υπάρχουν πιο πολλοί npcs και γίνεται περισσότερος χαμός...

Είναι πιο ωραίο από το FC3 overall, και το στήσιμο με βουνό - χιόνι - πρασινάδα τα σπάει απλά.Αλλά 'ντάξει, δεν είναι και άλμα, εμένα δεν με χαλάει καθόλου πάντως.Δώσε μου story-driven FC και πάρε μου τη ψυχή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...