geokok Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 H ερώτηση μου είναι δύκσολη...αλλά πιστεύω ότι όσοι ακούν τζαζ θα ξέρουν ότι αξίζει τον κόπο να γράψουμε τα καλύτερα τραγούδια, albums αυτού του καλλιτέχνη. Έτσι για να μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο... Έυχαριστώ!!!
Jastonas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 ante... arxise gia na ma8ainoume k emeis oi kainourioi:P egw exw kapoia songs tou... alla den eimai se 8esh na ksexwrisw ta kalytera tou!
geokok Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 1.All blues 2.Mielstones 3.So What 4.Seven Steps To Heaven 5.Bluette 6.Big Time 7.Play It Cool
ekkli Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 θα αναφερω album μονο. και πιστεύω οτι σε τετοιου επιπεδου καλλιτεχνες δεν μπορουμε να ξεχωριζουμε κομματια. δημιουργικες περιόδους ναι, αλλά ως εκεί. ενδεικτικα λοιπον Birth of the Cool Nefertiti Kind of Blue sorry για το σκληροπυρηνικο υφος μου, αλλα πιστευω οτι ο μοναδικος τροπος να ακουσεις μερικους καλλιτεχνες ειναι να βάλεις το cd μεσα και να το ακουσεις ολοκληρο (το ξαναειπα αυτο? )
vagpap Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 "sorry για το σκληροπυρηνικο υφος μου, αλλα πιστευω οτι ο μοναδικος τροπος να ακουσεις μερικους καλλιτεχνες ειναι να βάλεις το cd μεσα και να το ακουσεις ολοκληρο (το ξαναειπα αυτο? Smile )" Ειδικά για Miles Davis μόνο έτσι μπορείς να "get the feeling"...
xaotic Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 ...o laos leei Bitches Brew.... the best (!!???)...isos.... me tetoious typous den 3ereis pote einai sta kalytera tous!!!... Jastonas arxise apo ta pio eukola re
xaotic Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 vagpap simfono apolyta.. oxi mono na valeis to cd kai na to akouseis xoris na kaneis tipota allo, alla an thes na exeis apopsi akou to kamia 10 fores gia kana 2mino... genika isxyei me oles tis mousikes...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.