Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αγοράσει εδώ και μία εβδομάδα το πιο πάνω προιόν , με σκοπό να αυξήσω την εμβέλεια του wifi που εκπέμπει ο Router του ΟΤΕ  ΖΤΕ που χρησιμοποιώ στο σπίτι μου για τις ανάγκες του Internet  ! Μετά από πολλές επαναλαμβανόμενες προσπάθειες για την εγκατάσταση και ρύθμιση του ISY INW 5000 , κατάφερα πράγματι να πετύχω την αύξηση της εμβέλειας του wifi σε όλη την έκταση του σπιτιού μου , πλην όμως μετά από την παρέλευση 10-15 ωρών , η λειτουργία του σταματάει!!! Είναι σαν να μη υπάρχει ο ISY INW 5000 ,σαν να μη τον εγκατέστησα ποτέ !!! Αφού κάνω ένα restart στην συσκευή , ω! του θαύματος επανέρχεται η λειτουργία του και όλα καλά ! Μετά την παρέλευση περίπου 10-12 ωρών , πάλι τα ίδια !!! Τον απεγκατέστησα τελείως και τον εγκατέστησα ξανά , μήπως και κάτι πήγε στραβά στην πρώτη εγκατάσταση , πάλι τα ίδια , πάλι τα ίδια !!!Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει ! Εάν κάποιος φίλος χρησιμοποιεί το ίδιο προιόν , θα τον παρακαλούσα πολύ να με βοηθήσει να λύσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζω ! Ευχαριστώ

Jomario46

Δημοσ.

αν και πρωτη φορα ακουω αυτην την μαρκα εν τουτοις μπορω να σου πω απλα μερικες γενικες πληροφοριες.

α.ο Dhcp στον Isy θα πρεπει να ειναι κλειστος.

β.ο Isy θα πρεπει να ειναι στο ιδιο καναλι με το router του οτε με ιδιο κλειδωμα κτλ.

γ.ο isy θα πρεπει να ειναι στο ιδιο δικτυο με το ρουτερ του οτε.πχ αν το ρουτερ του οτε ειναι 192.168.1.254 ο Isy θα πρεπει να ειναι 192.168.1.253 και οχι σε ασχετη ip πχ 192.169.10.1

δ,κοιτα για τελευταιο firmware για τον isy.

να μην εχει routing/nat ο Isy

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε poulinos , εφάρμοσα κατά γράμμα όλα όσα μου γράφεις παραπάνω και έχω την ευχάριστη διαίσθηση , ότι πράγματι όλα πήγαν καλά ! Είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα μου επιλύθηκε , (χάρις σε εσένα ) και δεν θα μου ξαναπαρουσιαστεί το φαινόμενο της απώλειας του WiFi  από τον  ISY !!!

Ευχαριστώ παρά πολύ εκ των προτέρων ! Jomario46

Δημοσ.

Φίλε poulinos , εφάρμοσα κατά γράμμα όλα όσα μου γράφεις παραπάνω και έχω την ευχάριστη διαίσθηση , ότι πράγματι όλα πήγαν καλά ! Είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα μου επιλύθηκε , (χάρις σε εσένα ) και δεν θα μου ξαναπαρουσιαστεί το φαινόμενο της απώλειας του WiFi  από τον  ISY !!!

Ευχαριστώ παρά πολύ εκ των προτέρων ! Jomario46

ελπιζω να πανε ολα καλα και να εχει λυθει το θεμα.απλα μην ξεχασεις να κοιταξεις και για firmware αραια και που μηπως εχει βγει η θα βγει κατι πιο καινουριο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...