voltmod Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Ο γνωστός leaker @evleaks ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter μία φωτογραφία που αποκαλύπτει δύο νέα smartwatches της Samsung. Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για Galaxy Gear 2 και Galaxy Gear Neo, τα δύο "έξυπνα ρολόγια" ενδέχεται να μην ανήκουν στην οικογένεια προϊόντων "Galaxy".Υπάρχει λοιπόν περίπτωση να μην βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα Android, αλλά στο Tizen. Η εταιρεία αναμένεται άλλωστε στο Mobile World Congress να παρουσιάσει και το πρώτο smartphone που θα βασίζεται στο Tizen OS και θα διατεθεί στην αγορά. Το Gear 2, που μπορείτε να διακρίνετε αριστερά στη φωτογραφία έχει μεταλλική κάσα ενώ το Gear Neo είναι σχεδόν εξολοκλήρου κατασκευασμένο από πλαστικό. Και τα δύο έξυπνα ρολόγια, φαίνεται να διαθέτουν ένα κεντρικό πλήκτρο κάτω από την οθόνη, καθώς και κάμερες στο πάνω μέρος της πρόσοψης. Site: PhoneArena Η αποστολή του insomnia στην MWC 2014 είναι μια ευγενική χορηγία του δικτύου καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ
efo355 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Σαν να βλέπω Βουτσά vs Hasselhoff Kit vs Ψιτ 4
damoclesword Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 όσα ξέρει ο evlekas δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος...
Vasilisxd Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Σαν να βλέπω Βουτσά vs Hasselhoff Kit vs Ψιτ Αυτά πάντως φαίνετε να είναι του Βουτσα 3
dali13gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δεν άντεξε πολύ στο μέταλλο, το βγάζει και σε πλαστικό πλέον. 4
speedman_26 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Θα μείνει κατι μυστικό να το δούμε στην MWC
kostaskontis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 αν δεν ειναι και αυτα αδιαβροχα και με μπαταρια που κραταει τουλαχιστον μια βδομαδα (χλωμα και τα δυο) δεν νομιζω πως αφορουν κανενα εκτος απο τους πολυ καμενους στο trent του smartwatch...
damoclesword Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Αν ο evleaks έπαιζε στους 300, θα έκανε τον Εφιάλτη... 1
michael92 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Is this the real life? Έχω την υποψία ότι με απήγαγαν εξωγήινοι και με τηλεμετέφεραν σε ένα σουρεαλιστικό σύμπαν. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μλκ μου αυτά είναι σαν τα ρολόγια του Μοναστηρακίου.
keepgoing Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Απο το προηγούμενο καλύτερα είναι, αλλά οχι οτι είναι και ωραία. Το θέμα είναι αν η μπαταρία θα αντέχει τουλάχιστον μια μέρα. Και αυτό το βλέπω απίθανο.
nfsmw_gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Οριστε:http://www.androidauthority.com/samsung-gear-2-gear-2-neo-348500/Εγινε και επισημο.
21century Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε πρώτα διαθεσιμότητα και τιμή...
Dr.Richard Axel Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέχρι πρότινος δεν είχα ιδέα πια μπορεί να είναι η χρήση τέτοιου ρολογιού, μέχρι που άκουσα από κάποιον ηλεκτρολόγο ότι τον βοηθάει όταν είναι στην σκάλα να μιλάει και να βλέπει τα μηνύματα sms και FB !!! Μπορώ να πω ότι τα έχω ακούσει όλα
nikosgalis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Η Samsung έχει καταντήσει για γέλια. Το τμήμα μαρκετινγκ πρέπει να ρίχνει πολύ χρήμα για να καταφέρνει να κρατήσει το image της σε ένα σωστό επίπεδο... Μέσα σε 6 μήνες κάνει την κωλοτούμπα, πετάει στα σκουπίδια το πρώτο ρολόι, μετατρέπει και επίσημα τους πελάτες που το αγόρασαν σε κοροιδα, και λανσάρει νέα έκδοση, με άλλο λειτουργικό ... Καμία σχέση. Τουλάχιστον πήρε αριθμό πρωτοκόλλου για το πρωτο smartwatch (ή το είχε η Sony?) Γι αυτό η Apple κινείται σε άλλο σύμπαν. Δεν πα' να σκοτώνονται οι άλλοι για το ποιος θα κυκλοφορήσει το "πρωτο smartwatch"... Αυτή θα το μελετάει για 2-3 χρόνια, μέχρι να βγάλει ένα, αλλά σωστό. Γι αυτό και θα σαρώσει σε πωλήσεις, γι' αυτό θα δημιουργήσει στρατό από ... "πρόβατα". Περιμένω και την τηλεόραση της Apple. Όταν κυκλοφορήσει είμαι σίγουρος ότι θα γελάμε, συγκρίνοντάς την με τις συσκευές που βλέπαμε TV μέχρι τώρα. Και θα γελάμε και για το τηλεκοντρολ με τα ... 104 πλήκτρα. Περιμένω, κι ας κάνει άλλα 3 χρόνια. Μέχρι τότε, αρκούμαι στην Samsung (που στο μεταξυ θα έχει κυκλοφορήσει 50 μοντέλα με απειροελάχιστες διαφορές μεταξυ τους). Μπορεί να μάθω να βάζω και τα κανάλια στη σειρά που θέλω, χωρίς να κάνω μεταπτυχιακό στη Κορέα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα