elisto Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 πιστευω εκτος απο εμενα θα βοηθησει και αλλους η ερωτηση μου κατεβαζω απο το web μια φωτογραφεια η οποια εχει στο κατω μερος το λογοτυπο του κατασκευαστη η της εταιριας.Η ερωτηση μου ειναι η εξης πως το βγαζω το λογοτυπο??? υπαρχουν και ευκολοι τροποι να το σβησω με την ζωγραφικη αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος γιατι θα ειναι πολλες οι φωτογραφιες
SpirosLouis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Καταρχάς: Είναι σε μορφή watermark ή το κανονικό;(βλέπε π.χ. πάνω που λέει Insomnia) Μετά εσύ θες να το σβήσεις και να βάλεις από πάνω ένα χρώμα; Θες να το σβήσεις και να προσπαθήσεις να κάνεις κάτι παρόμοιο με το background. Θες να το θολώσεις;
elisto Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 σε .jpg ειναι οι φωτογραφια να βαλω κατι αλλο δεν υπαρχει προβλημα
CheOnWeb Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος γιατι θα ειναι πολλες οι φωτογραφιες Με το ίδιο λογότυπο; Στην ίδια θέση; Είναι τόσο χαμηλά που θα μπορούσες και απλώς να κόψεις αυτό το κομάτι της φωτογραφίας; Αν ναι, μπορείς να στείλεις ένα δείγμα;
pmav99 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 για την ιστορια, αυτό που θες να κάνεις είναι κατά πάσα πιθανότητα παράνομο
elisto Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 γιατι ειμαι ο πρωτος η τελευταιος τι μια μια να της κοψω?
Moderators Kercyn Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 γιατι ειμαι ο πρωτος η τελευταιος Τι είδους λογική είναι αυτή; Τζίζουζ 4
TheELF Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 γιατι ειμαι ο πρωτος η τελευταιος τι μια μια να της κοψω?Αν είναι όλες στης ίδιες διαστάσεις και το λογότυπο είναι το ίδιο μέγεθος σε όλες τότε μπορείς να κάνεις και crop αυτόματα σε όλες. Π.χ. με το irfanview δες εδώ, τυχαίο οδηγό. http://blog.georgezamfir.com/tag/irfanview-batch-crop Όπως είπαν και οι άλλοι, αν το κάνεις π.χ. για την σελίδα σου και πέσει καταγγελία μπορεί να έχεις τα ανάλογα τραβήγματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα