grnrg Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Εγω θελω την καμερα που τραβαει 240fps sta 1080p
emmxen Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Αυτο σημαίνει οτι εισαι εσυ ασχετος. Οποτε πολυ κακως το πειραξες. Έχοντας βαλει τουλαχιστον 200 custom rom, σε δικά μου κινητα και φιλων δεν brickαρα ποτε συσκευη. Ακομα και οταν εβαλα προβληματικη rom, πολυ ευκολα εβαλα αλλη. Και χωρις να δουλεύει ο bootloader. Η custom ειναι παραδεισος αμα ξερεις τι κανεις. Απλα 9 στους 10 δεν ξερουν να τη βαλουν σωστα. Ενα σωρο φιλοι μου γράφουν αχρηστη η custom, κολαει, προβλήματα κλπ. Τωρα πως γίνεται να τους βαζω την ιδια custom εγω μετα και να τρίβουν τα ματια τους με τη σταθερότητα και την βελτίωση που βλέπουν μετα, σχεδόν ακομα και εγω απορώ. . Επισης δεν brickαρες καμια συσκευη. Αν την ειχες brickαρει δε θα την εφτιαχνες. Απλα δεν εκανε boot το κινητο επειδη εσυ εκανες μ@λακια και ας μη το παραδεχεσαι επειδη δεν ξερεις τι κανεις. Καποιος που ξερει, ουτε ανχωνεται ουτε τιποτα. Υπαρχουν 3-4 διαφορετικες λυσεις να το φτιαξεις. Αν καμια δε δουλεψει τοτε ανχωνεσαι. Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Δεν ημουν σαφης για αυτο και παρανοησες. Την εβαλα δουλεψε 2 μερες χωρις προβλημα εκτος του wifi και οταν βρηκα τη λυση και τη flash-αρα κολλησε. Τελως παντων δεν σε ηξερα για να τριψω και εγω τα ματια μου, με συγχωρεις 4
oldnew Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Δεν ημουν σαφης για αυτο και παρανοησες. Την εβαλα δουλεψε 2 μερες χωρις προβλημα εκτος του wifi και οταν βρηκα τη λυση και τη flash-αρα κολλησε. Τελως παντων δεν σε ηξερα για να τριψω και εγω τα ματια μου, με συγχωρεις Η απαντηση σου επιβεβαιωνει αυτα που γραφω. Και ας σου κανουν 500 like. Οταν δεν ξερεις κατι , δεν το πειραζεις. Αμα το πειραξεις και τα κανεις μανταρα, δεν φταιει κανεις αλλα μονο εσυ. Αμα παραστησω το μηχανικο λυσω το αμαξι και τα κανω μπαχαλο, πιστεψε με δε θα φταιει το αμαξι. Οτι οι custom rom δεν κανουν για ολους παρα μονο για τους πολυ ψαγμενους, ειναι δεδομενο. Εχει γινει ανεκδοτο πλεον. Διαβαζεις στο xda 100 ατομα να βαζουν στο ιδιο τηλ την ιδια rom. Στους 10 δουλευει υπερτελεια και οι αλλοι 90 γραφουν ποσο μαπα ειναι.. Τροφη για σκεψη. Μαντεψε τι φταιει και σε αυτους δεν καθεται καλα η ιδια ρομ στην ιδια συσκευη...
Makis38 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Και 'γω το 4 έχω με τις ίδιες απορίες...αλλά το έχω "μαμά"...Art η dalvik τι είναι; cutom roms ή τίποτε άλλο. Εάν είπα βλακεία, σόρυ δεν κατέχω και πολλά... Έψαξα λίγο και διάβασα για Art και Davlik και έβαλα το δικό μου σε Art που θεωρητικά λέει έχει καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας. Ίδωμεν...
emmxen Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δεν αντιλεγω , συμφωνω σε αυτα που ειπες απλα στο τροπο γραφης και συμπεριφοράς δε συμφωνω.Αλλα τελως πάντων στα τετοια σου αμα δε μ'αρέσει εμένα και ιδιο και σε εμένα. Ειρήνη υμιν 2
ΣΕΙΡΙΟΣ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Ξέρει κανείς αν θα πάρουν kitkat τα εξής μοντέλα της LG 1.lg optimus 4xhd p880 2.lg optimus g
emmxen Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Με καποια ερευνα στο ιντερνετ το Lg g δοκιμαζεται το 4.4 επισημα απο την Lg χωριε να συνεπαγεται οτι θα παρει. Για το Lg 4Χ ξεχασε το μαλλον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα